• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biz de ctesi cinsiyetimizi öğrendik herkesin ısrarla oğlun olacak demesine,eşim ve benim erkek bebek rüyaları görmemize rağmen KIZmış:) tekrar tekrar sordum dr da ısrarla %100 kız dedi. benim zaten gönlümden geçendi ama herkes erkek diyince fazla dillendirmiyodum. Allah herkesin gönlüne göre versin...

bende seninle aynı durumdayım. herkes erkek diyor , ben erkek hissediyorum. cumartesi randevum var bakalım ne çıkacak ??
kız derse göbek atarım :sm_cool:

ben su an için calısabildiğim kadar calısmak istiyorum son 2 hafta kala falan ayrılayım diyorum ama bunları demek icin cok erken tabiki..dogum izninden sonra calısıcam ben.

ohh maşallahh ne güzel çalışmak istiyorsun ben resmen gün sayıyorum 94 gün sonra işden ayrılcam izne:)))))

slm günaydın kızlarr çalışan anne adayları ne zaman doğum iznine ayrılcaksanız tabi tam belli olmaz gün ama ortalamaaa olarak ??? ben resmen gün sayıyorum bir an önce izne ayrılayım hazırlıklarıma başlayayımm bıktımm artıkkkk çalışmakdannnn bide doğum izninden sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?
valla canım ilk regli tarihinden 32. haftaya denk gelen günde ssk ya gidip rapor alabiliyorsun zaten seni dr unda uyarır git açtır raporunu diye..
ben eğer dayanabilirsem 37. haftama kadar çalışacağım zaten de mecburum :(
bende çok yoruldum ama sonrasında da işten ayrılmayı düşünmüyorum canım...

Canım bu iki ay konusunda eminmisin. tickere göre 18 haftalıksın 2 ay önce 10 haftalıktın okadar erken hissetmen mümkün değil.İkili testten bile önce hissetmiş olman lazım.Eminmisin ????

EVET CANIM 2 AYI GEÇTİ 3 KASIMDA HİSSETTİM BEN İLK HASTAHANEDE VE ULTRASONDAYDIMMM TESADÜF YA
GAZLA FALAN KARIŞACAK YADA ANLAŞILMAYACAK BİRŞEY DEĞİL
DRUM KİLOYLADA ALAKALI HİSSETME OLAYI DEDİ
hihoyyyt

cupsin ikimizde 16+4 olmuşuz. bizim bebekler aynı gidiyor

evet belki aynı gün doğururuz. ben de göbek atmsam da kız deyince sevinçten 2 damla yaş geldi gözlerimden.ama yine de bi kere daha ultrasonda görmeden çok moda girmek istemiyorum. %100 dedi ama değişir mi bilmem.darısı başına

heyooo merhaba cicişko anneler bebişler....nassınızzz??
oğluşum için ilk kez bişey aldımmm..giyisi falan sanmayın:)) unı baby nin ıslak pamuk setinden aldım 12 li :)))
tabi eşim 50 tl ye ıslak mendil mi alınır burada yok mu diye tepki gösterdi ama sen anlamassın diye çıkıştan sonra bişey demedi..:))

valla canım ilk regli tarihinden 32. haftaya denk gelen günde ssk ya gidip rapor alabiliyorsun zaten seni dr unda uyarır git açtır raporunu diye..
ben eğer dayanabilirsem 37. haftama kadar çalışacağım zaten de mecburum :(
bende çok yoruldum ama sonrasında da işten ayrılmayı düşünmüyorum canım...

aslında durumumuza baktığımda benimde çalışmam lazım iznim bittiğinde ama benim için bebeğimin ilk 1 yılı çok önemli onun bana en çok ihtiyacı olduğu zaman olduğu için ben çalışmıcamm aslında ben isterim ama eşim böyle düşünüyor ama 32 hafta olduğu an hemen izne ayrılcam işte ozaman hamileliğin keyfini çıkarcam:)

bende bebeğimin ilk yılını yada en az 6 ayını birlikte geçirmek istiyorum ama kredi borcumuz var ücretsizizne ayrılmam zor gibi gözüküyor..zaten bu seneyi sırf raporla geçirdim..kanamalar yüzünden...

ohh maşallahh ne güzel çalışmak istiyorsun ben resmen gün sayıyorum 94 gün sonra işden ayrılcam izne:)))))

calısmayı seviyorum ve allahtan isim rahat bir is.yani servisim var evime yakın isim cok stresli yogun bir iş değil.tüm günüm yayınevleri ve dergilerle geciyor..allaha şükür memnunum yani

EVET CANIM 2 AYI GEÇTİ 3 KASIMDA HİSSETTİM BEN İLK HASTAHANEDE VE ULTRASONDAYDIMMM TESADÜF YA
GAZLA FALAN KARIŞACAK YADA ANLAŞILMAYACAK BİRŞEY DEĞİL
DRUM KİLOYLADA ALAKALI HİSSETME OLAYI DEDİ
hihoyyyt

canım bu mumkun bıle degıll.. ıkıcı gebelıklerını yasayanlar nerdeyse 16. haftada hıssedıyor bebek o zamn yenı hareketlenmıs oluyo zaten ve vucudunun gelısımı tamamlanmıs olmuyorkı hıssedesın.. yanı burdakı dıger arkadaslarda tereddute dusuyo bız nıue hıssetmıyoruz dıye.

gecen gun bırısı daha ynı seyıo soylemıstı 2 aydır hıssedıyorum dıye ben 17. haftada zor bela hıssettım sımdı bıle sıddetlı olnalrı hıssedıyorum o da nerdeyse gun ıcınde hıc hıssetmıyorum ancak gecelerı.

Kızlar ben Adana'da bir prof. e gidiyorum burda üniversitede 4 hamile kaybettik sizin riskiniz çok yüksek ben hastalarıma öneriyorum bende vuruldum dedi ama ben 15v haftalığım 18. haftadan sonra vurulmayı düşünüyorum.
Bu arada bu tüylenme konusunda pek bişey söylemediniz anlaşılan birtek kıllanan(?) benim:-(

bende bebeğimizn hareketlerini 1,5 haftadır ancak hissediyorum
zaten 3 yadan önce hissetmemiz mümkün değilmiş

Daemon hoşgeldin benim kızımı da listeye ekler misin:)

GUNAYDIN KIZLARRR.. ben bı kahvaltı yapıp gelıyorum tabı once cupsının kızını ekleyeyeyım=))

kızlarr şu günler geçsin artık, artık gün saymak istiyorumm bakalım ilk kim doğurcak aramızdaa oğlumu özlüyorum resmenn. yaz gelsin oğlum gelsinn artıkk:(

canım bu mumkun bıle degıll.. ıkıcı gebelıklerını yasayanlar nerdeyse 16. Haftada hıssedıyor bebek o zamn yenı hareketlenmıs oluyo zaten ve vucudunun gelısımı tamamlanmıs olmuyorkı hıssedesın.. Yanı burdakı dıger arkadaslarda tereddute dusuyo bız nıue hıssetmıyoruz dıye.

Gecen gun bırısı daha ynı seyıo soylemıstı 2 aydır hıssedıyorum dıye ben 17. Haftada zor bela hıssettım sımdı bıle sıddetlı olnalrı hıssedıyorum o da nerdeyse gun ıcınde hıc hıssetmıyorum ancak gecelerı.

daemoncum güzelim hissettiğim şeyi bilmiyor değilim demi
hemde ultrasonda drumla farkettikkk
herkesin vücut yapısı farklı olabiliyor tatlım
ayrıca buradaki diğer arkadaşlara gelince zaten o arkadaşlardan biri sordu ben öyle cvp verdim yani sizinde böle olmalı neden olmadı demedim ben herkesin yapısının farklı olabileceği açık zaten kiminde bulantı oluyor kiminde olmuyor hamilelikte herkesin aynı şeyleri tıpatıp yaşadığını gördükmü
neyse cnmmm ben hiç kimseye bakın sizin niye atmadı benm bu kadar çabuk attı demedim deseydim daha önceki haftalarda barım barım ilan ederdim ama herkesin atma haftalarına yakın söledim cnm benmmm

GUNAYDIN KIZLARRR.. ben bı kahvaltı yapıp gelıyorum tabı once cupsının kızını ekleyeyeyım=))

daemoncum benide listeye ekler misin?sana özel msj atamıyorum yeni üye olduğum için son adet tarihim 30 eylül 54 kilo erkek bebek bekliyorum şimdiden sağol

kaydirigubbakcemile3
canım bu mumkun bıle degıll.. ıkıcı gebelıklerını yasayanlar nerdeyse 16. haftada hıssedıyor bebek o zamn yenı hareketlenmıs oluyo zaten ve vucudunun gelısımı tamamlanmıs olmuyorkı hıssedesın.. yanı burdakı dıger arkadaslarda tereddute dusuyo bız nıue hıssetmıyoruz dıye.

gecen gun bırısı daha ynı seyıo soylemıstı 2 aydır hıssedıyorum dıye ben 17. haftada zor bela hıssettım sımdı bıle sıddetlı olnalrı hıssedıyorum o da nerdeyse gun ıcınde hıc hıssetmıyorum ancak gecelerı.

daomon fotolarınızı gördüm hiç de sisko değilsin valla ye gitsin kızz kaydirigubbakcemile3

Back
X