• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bu mumkun bıle degıll.. ıkıcı gebelıklerını yasayanlar nerdeyse 16. haftada hıssedıyor bebek o zamn yenı hareketlenmıs oluyo zaten ve vucudunun gelısımı tamamlanmıs olmuyorkı hıssedesın.. yanı burdakı dıger arkadaslarda tereddute dusuyo bız nıue hıssetmıyoruz dıye.

gecen gun bırısı daha ynı seyıo soylemıstı 2 aydır hıssedıyorum dıye ben 17. haftada zor bela hıssettım sımdı bıle sıddetlı olnalrı hıssedıyorum o da nerdeyse gun ıcınde hıc hıssetmıyorum ancak gecelerı.

kesinlikle katılıyorum..alkisalkisalkis

daemoncum güzelim hissettiğim şeyi bilmiyor değilim demi
hemde ultrasonda drumla farkettikkk
herkesin vücut yapısı farklı olabiliyor tatlım
ayrıca buradaki diğer arkadaşlara gelince zaten o arkadaşlardan biri sordu ben öyle cvp verdim yani sizinde böle olmalı neden olmadı demedim ben herkesin yapısının farklı olabileceği açık zaten kiminde bulantı oluyor kiminde olmuyor hamilelikte herkesin aynı şeyleri tıpatıp yaşadığını gördükmü
neyse cnmmm ben hiç kimseye bakın sizin niye atmadı benm bu kadar çabuk attı demedim deseydim daha önceki haftalarda barım barım ilan ederdim ama herkesin atma haftalarına yakın söledim cnm benmmm

tmm canım sınırlenme.. bısey demedık ıstedıgını soyle ama bunun mumkun olmadıgını herkes bılıyor. evet bebekler o zman hareket edıyorlar ama bunu hıssettıremezler.. neysse gozun aydın. ayrıca guzelım lafını edıt yapıp sılersen memenun olurumm..

bende daha hissetmiyorum ama düz yatınca göbeğim seğiriyor sanki neyden bilmiyorum 19. haftadan öncede hissedeceğimi pek düşünmüyorum açıkcası.

daemoncum benide listeye ekler misin?sana özel msj atamıyorum yeni üye olduğum için son adet tarihim 30 eylül 54 kilo erkek bebek bekliyorum şimdiden sağol
eklıyorum cnmm
kaydirigubbakcemile3

daomon fotolarınızı gördüm hiç de sisko değilsin valla ye gitsin kızz kaydirigubbakcemile3

degılım tabı canım ya ben dahda ınceceık bı ınsandım 47 kılocuk sımdı ancak normale dondummm yıyceemmm yıycemmm şişcemmm:lepi::lepi:

Kızlar ben Adana'da bir prof. e gidiyorum burda üniversitede 4 hamile kaybettik sizin riskiniz çok yüksek ben hastalarıma öneriyorum bende vuruldum dedi ama ben 15v haftalığım 18. haftadan sonra vurulmayı düşünüyorum.
Bu arada bu tüylenme konusunda pek bişey söylemediniz anlaşılan birtek kıllanan(?) benim:-(

ahhhh arkadaşım o kıllanma bende de var erkeğe benzedi karnım resmen..:(( ben hiç almıyorum .önceki hamileliğimde de olmuştu eşim almamı istemediği için dokunmamıştım doğumdan 3sonra eski haline dönmüştü....napalım çatlak olmasın da kıllar nsonradan geçiyo...

merhaba arkadaşlar, şimdi kontrolden geldım. yarım saat arayla 2 kere karından ultrasona gırdım sonra vajınal ama benım inat evladım bagdaş kurmuş asla bacaklarını açmadı sadece dönerken arada 2 sanıye gördu doktor sanırım kız dedi. kaçıncı haftayım hala daha böyle muallakta kalmak cok canımı sıkıyo. kız mı erkek mı dıye sureklı meraktayız eşimle. artık ınanmak ıstıyorum gerçekten kız mı? her ikisini de istiyorum ama herkes erkek dıye şartladı benı şimdı kız dıye şartlanıyorum yavaştan sonra tekrar erkege dönersem....karmançorman oldum artık. ne inat çıktı bızım veled.

merhaba arkadaşlar, şimdi kontrolden geldım. yarım saat arayla 2 kere karından ultrasona gırdım sonra vajınal ama benım inat evladım bagdaş kurmuş asla bacaklarını açmadı sadece dönerken arada 2 sanıye gördu doktor sanırım kız dedi. kaçıncı haftayım hala daha böyle muallakta kalmak cok canımı sıkıyo. kız mı erkek mı dıye sureklı meraktayız eşimle. artık ınanmak ıstıyorum gerçekten kız mı? her ikisini de istiyorum ama herkes erkek dıye şartladı benı şimdı kız dıye şartlanıyorum yavaştan sonra tekrar erkege dönersem....karmançorman oldum artık. ne inat çıktı bızım veled.
canım bizde geçen hafta öğrendik kızımızı
sağlıklı olsunlarda sonra öğren canımm

bende daha hissetmiyorum ama düz yatınca göbeğim seğiriyor sanki neyden bilmiyorum 19. haftadan öncede hissedeceğimi pek düşünmüyorum açıkcası.

bu arda kızlar genellikle yan yatın..düz yatınca uzun süre özellikle bebeğe oksijen gitmediği için zararlı..üstelik şoka girme ihtimalimiz var ...

ahhhh arkadaşım o kıllanma bende de var erkeğe benzedi karnım resmen..:(( ben hiç almıyorum .önceki hamileliğimde de olmuştu eşim almamı istemediği için dokunmamıştım doğumdan 3sonra eski haline dönmüştü....napalım çatlak olmasın da kıllar nsonradan geçiyo...

Cnm benimde eşim almamı istemiyor dr. da alma eski haline döner dedi ama böylede çok kötü görünüyor ultrasona girerken dr.dan utanıyorum.Neyse sen dökülüyo diyorsan inş. benimkide dökülür ellemeyim bari.
Bu arada benim eşim kıldan tüyden nefret ederdi adma oğlu için hiç ses çıkarmıyor böyle daha güzelsin felan diye beni rahatlatmaya çalışıyo numaracızemuszemus

canım bebişin sağlıklı olsunda napalım geç göstersin....alah gönlüne göre versin..

bukadar gizliyorsa kesin kızdır canım:) ama boşver sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi fıs.Sende kendini 20 yıl önce hamşlee kalmış gibi düşün ozamanlar kimse bilmiyormuş. Ama benim içime hep senin kızın olacak gibi doğuyor Allah hayırlısını versin bebişim

günaydın orta doğu ve balkanların en güzel hatunlarıkaydirigubbakcemile2

Cnm benimde eşim almamı istemiyor dr. da alma eski haline döner dedi ama böylede çok kötü görünüyor ultrasona girerken dr.dan utanıyorum.Neyse sen dökülüyo diyorsan inş. benimkide dökülür ellemeyim bari.
Bu arada benim eşim kıldan tüyden nefret ederdi adma oğlu için hiç ses çıkarmıyor böyle daha güzelsin felan diye beni rahatlatmaya çalışıyo numaracızemuszemus

bizimkide sevmez ama alırsan belki çoğalır bekle bebek doğsun sora bakarsın çaresine demişti..arkadaşlar dökülür deyince rahatlamıştım..gerçekten 3 ay içinde yok oldu..

şimdi ben de size başımdan geçenleri anlatayım, cuma günü dr a gittik, ben bööle bilmiş bilmiş konuşuyorum, oğlan bu hissediyorum diye. dr yaklaşık 1/2 saat baktı. sonra dedi ki "üzgünüm çiğdemcim, çok baktım ama birşey göremedim, bu kesin kız". Ben bi bozuldum, hani anneler hissederdi ben şimdi kötü annemi oldum diye. dr gülmekten yerlere yattı, ben ağlamaklı. İşin garibi herkes, ben de dahil olmak üzere kız istiyordu, ama tahminim tutmayınca buruldum birden. neese herkese haber verdik, kaynanam ve kayınpederim ağlamaktan konuşmadı zaten. pazargünü bi gittim, sağolsunlar bebeğin bütün ihtiyaçlarını almışlar. Kadın c.tesi sabahın köründe atmış kendini sokağa çılgın gibi alışveriş etmiş. hoş benim de ilk bebeğim, ben de birşeyler almak isterdim ama neese artık. allahtan çok zevkli bir kadın, bi de paraya kıyıyor. valla şahsen ben o kadar pahalı şeyler alamazdım galiba. Neese sonunda ben de bir kız annesi oluyorum, işimiz çooook zorrrrr.....

canım bizde geçen hafta öğrendik kızımızı
sağlıklı olsunlarda sonra öğren canımm

amin arkadaşım hepımızın bebişleri için kocaman bir amin.

canım bebişin sağlıklı olsunda napalım geç göstersin....alah gönlüne göre versin..

valla hep kız geçti gönlümden ama herkes erkege şartladı beni. ondan meraktan çatlıcam bence annın içine doğan dogrudur gıbıme gelıyor.

bukadar gizliyorsa kesin kızdır canım:) ama boşver sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi fıs.Sende kendini 20 yıl önce hamşlee kalmış gibi düşün ozamanlar kimse bilmiyormuş. Ama benim içime hep senin kızın olacak gibi doğuyor Allah hayırlısını versin bebişim

evet herkes gızlıyorsa kızdır dıyor. bakalım kısmet. kız olsun çok isterım. bu arada zeynepçım resmını gördum ben senı tanıyor gıbıyim sanki. izmir inönu lısesınden sanırım.

şimdi ben de size başımdan geçenleri anlatayım, cuma günü dr a gittik, ben bööle bilmiş bilmiş konuşuyorum, oğlan bu hissediyorum diye. dr yaklaşık 1/2 saat baktı. sonra dedi ki "üzgünüm çiğdemcim, çok baktım ama birşey göremedim, bu kesin kız". Ben bi bozuldum, hani anneler hissederdi ben şimdi kötü annemi oldum diye. dr gülmekten yerlere yattı, ben ağlamaklı. İşin garibi herkes, ben de dahil olmak üzere kız istiyordu, ama tahminim tutmayınca buruldum birden. neese herkese haber verdik, kaynanam ve kayınpederim ağlamaktan konuşmadı zaten. pazargünü bi gittim, sağolsunlar bebeğin bütün ihtiyaçlarını almışlar. Kadın c.tesi sabahın köründe atmış kendini sokağa çılgın gibi alışveriş etmiş. hoş benim de ilk bebeğim, ben de birşeyler almak isterdim ama neese artık. allahtan çok zevkli bir kadın, bi de paraya kıyıyor. valla şahsen ben o kadar pahalı şeyler alamazdım galiba. Neese sonunda ben de bir kız annesi oluyorum, işimiz çooook zorrrrr.....

hayırlı olsun kızçe :))))) artık isim telaşına düşersinizzz :)))))) ben kızımı özledim yaa doktora gidip göresim varr senağlama

:teselli:hayırlısı şekerim benim kıza arkadaş geliyo desene

Back
X