2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende istiyorum bende
Çıkışta alıcam bi sürü şey offff çıkmalıyım hemen salyalarım akıcak
valla benim salyaları zor topluyorum şu an. kociş de geç gelecek akşam biraz. oturur tek başıma yerim hepsiniii

bende valla ne rahat oluyo öle evdeeee raporları alırken rahatta sonra gidip ssk dan para almak mesele bir de
olsun canımcım dinlen sen yeterki yaa dert paraları almak olsun

Bu benm kendi spesyalim canım şimdi uydurdum :roflol:
Hiç yemedim bilmiyorum :roflol:
Allah iyiliğini versiinn :roflol:

kıyamam kuşum yaaaa valla adresi özelden att ilk fırsatta göndereyim sana
ısıtıp yersin canım benim en azından aklından çıkar (bozulmaması için bişey buluruz paket felan)

ayyy canım yaaaa...
hay allah amma da konustuk valla canında cekmiştir tabi doğrudur, ay naapsak ki

yaa benim canım kısır isityordu sağolsun anecim ctesi yapmış getirmiş..

bide her akşam çiğ köfte istiyo benim canım acıkınca yaa... deliricemm..
daha dün yedim etsiz çiğ köfte, al şimdi acıktım biraz yine istiyo yaa

kızlar ben çıkıyorum oğlişimi alıp eve gidicem
kendinize ve tabiki bebişlere iyi bakın karnınızı da iyi doyurun
iyi akşamlarrrrrr

bende şimdi eşimdeen geçen sene bi lokantada yemek yemiştik git onun numarasını al
eve servisi varmıymış sor dedim Allahtan yakın yerde de sormaya gittikaydirigubbakcemile3

bende geçen kısır yaptım ama beceremedim heç güzel olmamıştı doyamadım.akannehir

bende geçen kısır yaptım ama beceremedim heç güzel olmamıştı doyamadım.akannehir

aa ilk defa mı yaptın..
valla kısırı en güsel anneler teyzeler fln büyükler yapıyo yani.. benim de yaptıklarım öyle güsel olmuyo neden bilmiyorum

internetten a dan z ye bebek bakımı kitabı sipariş ettim aynı kiyap mağazada 60 tl ben 29 tl ye aldım 3 taksitle kızlarrr siz bişey aldınızmı??
birde milupanın sitesine üye alın bebeğimi beklerken paketimi ne gönderiyormuş tam anlamadım bakalım bişey gelcekmi..

bende şimdi eşimdeen geçen sene bi lokantada yemek yemiştik git onun numarasını al
eve servisi varmıymış sor dedim Allahtan yakın yerde de sormaya gittikaydirigubbakcemile3

ne yemek var o lokantada

aa ilk defa mı yaptın..
valla kısırı en güsel anneler teyzeler fln büyükler yapıyo yani.. benim de yaptıklarım öyle güsel olmuyo neden bilmiyorum
yok kıs ilk değilde beceremiyom hep azcık sulu oluo az koyuyom bu seferde haşlanmamış oluyo anneminki gibi olmuyooo deli olcamm bi dahada yapmıycammm koçiş yedi hepsini olsun bulgur pilavı niyetine diye dalga geçti ama yedi :))kaydirigubbakcemile3

aman çok yeme çiğ et. çok zaralı hamişlikte. söyleyene bak tabii, ben de geçen gün çiğ sucuk yedim ama çok kurumuştu pişmiş gibiydi diye kandırıyorum kendimi

aa ne güsel ben de bakayım...
ben daha bişi almadım yaa..
12. haftadan sonra fln alayım diye düşünüyom..

kızlar ben çıkıyorum mesai bitiyor yarın görüşürüz
öptüm bebişleriii

ya bende kısır ıstıyorum ama guzel yapan bırı olcak bol eksılı.. benım yengem cok guzel yapr hıc onun kadar guzel yapan gırmedım ama onlarda tekırdaga tasındılar.. ayy kım yapcakkı.. kayınvalıdem mantı getırmıs pısırdı dayanmadım yedım o oglum gelsın beraber yerız dedı ama avcunu yalasın onlar kalırsa yerler zaten ıkı tabak anca cıktı bı tabagını yedım kociş gelınce kalanıda ben yıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…