valla benim salyaları zor topluyorum şu an. kociş de geç gelecek akşam biraz. oturur tek başıma yerim hepsiniiiBende istiyorum bende
Çıkışta alıcam bi sürü şey offff çıkmalıyım hemen salyalarım akıcak
olsun canımcım dinlen sen yeterki yaa dert paraları almak olsunbende valla ne rahat oluyo öle evdeeee raporları alırken rahatta sonra gidip ssk dan para almak mesele bir de
Allah iyiliğini versiinn :roflol:Bu benm kendi spesyalim canım şimdi uydurdum :roflol:
Hiç yemedim bilmiyorum :roflol:
kızlaaaar biliyomusunuz anadolu nun ücra memleketleri var oralarda mc falan yooook((((((((((((
örnek çanıkırı((((((((((((((((((
canım çekti halbuki çok sevmem
ben de dürüm söylicem adana:)))))))))))))))))))
getiricek kocam gelirken hem de yemek derdim kalmamış oluyo
kısss iki menü değil ayrı günlerde yedim ama burger dan yerken 2 menü yedim o doğrukaydirigubbakcemile3anam iki menü birden mi yedin maşallah
yarasın bebişineeeeee
kızlaaaar biliyomusunuz anadolu nun ücra memleketleri var oralarda mc falan yooook((((((((((((
örnek çanıkırı((((((((((((((((((
canım çekti halbuki çok sevmem
ben de dürüm söylicem adana:)))))))))))))))))))
getiricek kocam gelirken hem de yemek derdim kalmamış oluyo
yaa benim canım kısır isityordu sağolsun anecim ctesi yapmış getirmiş..
bide her akşam çiğ köfte istiyo benim canım acıkınca yaa... deliricemm..
daha dün yedim etsiz çiğ köfte, al şimdi acıktım biraz yine istiyo yaa
kızlar ben çıkıyorum oğlişimi alıp eve gidicem
kendinize ve tabiki bebişlere iyi bakın karnınızı da iyi doyurun
iyi akşamlarrrrrr
bende geçen kısır yaptım ama beceremedim heç güzel olmamıştı doyamadım.akannehir
bende şimdi eşimdeen geçen sene bi lokantada yemek yemiştik git onun numarasını al
eve servisi varmıymış sor dedim Allahtan yakın yerde de sormaya gittikaydirigubbakcemile3
yok kıs ilk değilde beceremiyom hep azcık sulu oluo az koyuyom bu seferde haşlanmamış oluyo anneminki gibi olmuyooo deli olcamm bi dahada yapmıycammm koçiş yedi hepsini olsun bulgur pilavı niyetine diye dalga geçti ama yedi :))kaydirigubbakcemile3aa ilk defa mı yaptın..
valla kısırı en güsel anneler teyzeler fln büyükler yapıyo yani.. benim de yaptıklarım öyle güsel olmuyo neden bilmiyorum
yaa benim canım kısır isityordu sağolsun anecim ctesi yapmış getirmiş..
bide her akşam çiğ köfte istiyo benim canım acıkınca yaa... deliricemm..
daha dün yedim etsiz çiğ köfte, al şimdi acıktım biraz yine istiyo yaa
internetten a dan z ye bebek bakımı kitabı sipariş ettim aynı kiyap mağazada 60 tl ben 29 tl ye aldım 3 taksitle kızlarrr siz bişey aldınızmı??
birde milupanın sitesine üye alın bebeğimi beklerken paketimi ne gönderiyormuş tam anlamadım bakalım bişey gelcekmi..
kebapp türü şeyler evde yemeğim var aslında bezelye ama canım onları yemek istemiyor..ne yemek var o lokantada
kebapp türü şeyler evde yemeğim var aslında bezelye ama canım onları yemek istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?