2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uklacım tuvalet sorunun için sabahları aç karnına ılık ballı su iç onun acısını ben ilk haftalarda yaşadım canım bilirim. Allah tan annem bunu söyledi de geçti her sabah bir çay bardağı içiyorum allaha şükür sorunum kalmadı artık

uklaaaaaaaaaa sağol canım hafta sonu ankaraya gidicez arkadaşımın düğünü ne o ara hallederim özellikle patates kızartması ve dondurması mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bu arada bazıları hamileyken et yiyemez tiksinirmiş ama maşallah hepimiz etçil olduk et yiyemeyen yok heralde

AMA AMA AMA AMA BU HEKSIZLIKK salyalarım yerleri yıkadı okurken yaa kısır istiyor canım annem yok kayınvalide yok abla yok görümce yok koca beceriksiz yemek yapamıyor açıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahh şöyle bol eşkili bir kısır olacam yanında salatası marolu şalgamı ayranı ohhhhh cokacimcoook

ay bızdede kısır yapabılen yok zaten bebişcim hıc bırımız yıyemedık yokmu sole guzel bı kısır yapıcak olan:S

ıyı aksamlar.. daemon cum özel mesaj gönderemıyorum kalp atıslarını duydum hayırlısıyla eklermısın canım..

ya ben dün yedım annem yaptı saolsun .. yakınımda olasanız sıze de getırırdım vallahı :))

benim kısırım çok güzel olurr ama işte yapamıyorumm hele bir patetesli köfte yaparım yaparkende yerimm hep çok güzel günlerdi ama yaşlandım artık

ay yada bir yaprak sarması olsaydı bariii yanında ayran lokantada yaprak sarması ve kısır yapılmıyor ki bari kermes günleri başlasa da gitsemm

kıslarr
iyi akşamlar herkesee..
sonunda saat 6 olduu, artık eve gidebiliriiiiimmmmmmmmmm hihoyyyt

görüşmek üzereee

tşk ederım.. benım bellı bı sorunum yok ama karnım acıkıyor ama nasıl acıkma kırılıyorum resmen yıyorum bı lokma yemeden bu sefer tokluk hıssı sonra yarım saat gecmeden yıne acıkıyorum anlamadım bısey valla ... ne kadar zormus hamılelık annem ve zmanındakı hanımlar o zorluklarla ne yaptılar acaba...mesela annem benı tarlada sancılanmıs zar zor eve getırmısler dogum yapmıs yanı dogum zamanına kadar tarlada calısmıs.. bızse sımdı yürüsek korkuyoruz .. Allah ım yardımcımız olsun ne dıyelım

slm kızlar geçmişi bir okuyayım dedim ama doğrusu pişman oldum banada ne söylense sanki canım çeker gibi oluyor bende doğunun ilindeyim ve eşim asker 15 günde bir gün eve geliyor garibim bana bir şey de alamıyor bu sürede ne olur anlatmayınnnn yemekleri yoksa hepinize adresimi yollarım ona görekaydirigubbakcemile2lmaz::kedi:

hehehhe bu ne yav 2010 haziran anneleri yanına bide 2010 haziran tombul madamları die bi konu acak bari bu gidiş ii deil bende tıkınıom habirekaydirigubbakcemile3

ya kızlar kociş benden yeşil fasulye yapmamı istiyor yaa ufffffff ben nasıl yapıcam ya :sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli.. haftasonu izmirden misafirlerim vardı onun için giremedim hiç.. bugünde annemle babam geliyorlar yanıma 15 gün birlikteyiz zemuszemus valla kaç saattir geçmişi okuyayım dedim ama sonunda pes ettim neyse ben kaçıyorum..

ya kızlar benim canım kiraz istiyor
ama dondurulmuş değil
nerden bulabilirim

ya kızlar benim canım kiraz istiyor
ama dondurulmuş değil
nerden bulabilirim

aman aman ne diyon seennn..

bak şimdi benim de canım isticek..
kocam da hayatta poposunu kaldırıp da ööle bşi aramaya gitmeezz..

ay kızlar bız abartı nazlı mıyız yoksa kocişlermi tembel.. benım kociş ifşas edıcek dısardan ıstedıklerım yuzunden. ek ıse basladı hala calışıyokaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…