• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ölü kurbağa gibiyim. gözlerim ekrana bakıyor ama dalıp gidiyorum. bedenen çok ağrım yok ama boğazım ve kulaklarımın içi yanıyor resmen. limona verdim kendimi midem bulanıyor c vitamini görünce :sinifsinif:

kıyamammm..geçmiş olsun canım...

şimdi ben de size başımdan geçenleri anlatayım, cuma günü dr a gittik, ben bööle bilmiş bilmiş konuşuyorum, oğlan bu hissediyorum diye. dr yaklaşık 1/2 saat baktı. sonra dedi ki "üzgünüm çiğdemcim, çok baktım ama birşey göremedim, bu kesin kız". Ben bi bozuldum, hani anneler hissederdi ben şimdi kötü annemi oldum diye. dr gülmekten yerlere yattı, ben ağlamaklı. İşin garibi herkes, ben de dahil olmak üzere kız istiyordu, ama tahminim tutmayınca buruldum birden. neese herkese haber verdik, kaynanam ve kayınpederim ağlamaktan konuşmadı zaten. pazargünü bi gittim, sağolsunlar bebeğin bütün ihtiyaçlarını almışlar. Kadın c.tesi sabahın köründe atmış kendini sokağa çılgın gibi alışveriş etmiş. hoş benim de ilk bebeğim, ben de birşeyler almak isterdim ama neese artık. allahtan çok zevkli bir kadın, bi de paraya kıyıyor. valla şahsen ben o kadar pahalı şeyler alamazdım galiba. Neese sonunda ben de bir kız annesi oluyorum, işimiz çooook zorrrrr.....

leach demek kızın oluyo, tebrikler..
kayınvalidene de maşallah buarada :nazar:

İlaç da içemezsin kıyamam yaaa :teselli:

evet sorunda ilaç alamamam ya zaten. ama allahtan çok yatmalık bir durumum yok. boğazımdan yukarısı felaket.

nıye canım ya gıt evde dınlen ancak oyle gecıyor

bizim patronun izine karşı gıcıklığı var. istesem verirler de sonra da arkamdan mırın kırın ederler. en iyisi çalışmak en azından kafam rahat olur.

evet sorunda ilaç alamamam ya zaten. ama allahtan çok yatmalık bir durumum yok. boğazımdan yukarısı felaket.

bizim patronun izine karşı gıcıklığı var. istesem verirler de sonra da arkamdan mırın kırın ederler. en iyisi çalışmak en azından kafam rahat olur.

aman cnaım ne derlerse desınler kendını kotu hıssederse hıc durma

ölü kurbağa gibiyim. gözlerim ekrana bakıyor ama dalıp gidiyorum. bedenen çok ağrım yok ama boğazım ve kulaklarımın içi yanıyor resmen. limona verdim kendimi midem bulanıyor c vitamini görünce :sinifsinif:
geçmiş olsun archimim..
kızlar ben geldiim .. yürüdüm biraz..arkadasımla konustum abisinin eşi hamileydi 6 aylık doktor da erkek diyordu sonra baska bişey icin farklı bir hastaneye gitmişler ve orda bebek kız cıkmışşş ..

aa o da kötü..o aya kadar erkeğe göre bisürü şey almışlardır..hepsinin parasını doktordan istesinler :delphin:

gecmis olsun.. calısmanın dezavantajlarından biri işte hasta olmak yasaktır :olmaz:

kızlar ben geldiim .. yürüdüm biraz..arkadasımla konustum abisinin eşi hamileydi 6 aylık doktor da erkek diyordu sonra baska bişey icin farklı bir hastaneye gitmişler ve orda bebek kız cıkmışşş ..

bak işte olaya... ohaoldumsmile kız şimdı erkek eşyaları almıştır, kız gelcek. aman ben daha almayım barı orta renkler almaya çalışayım. beyaz sarı yeşil gibi. yıne de bellı olmaz süpriz olmasın böyle.

ya bende cok korkuyorum erkek dendı ıkı kez ama ya kız cıkarsa amanınnnn

ya bende cok korkuyorum erkek dendı ıkı kez ama ya kız cıkarsa amanınnnn

aman de valla. ınsan kızı yada oğlu olcagına uzulmuyor, şartlanıyorsun beklıyorsun hayal kuruyorsun, eşya alıyorsun sonra sil baştan. eskıler aslında en ıyısıymış. dogunca ögrenmek dogru olan sanki.

benim kuzenimin de öyle oldu kız dediler dediler 6. ayın sonlarında erkek çıkmıştı

7. aya kadar orta renkler alıpda sonlara doğrumu kız erkeğe göre renkler mi alsakk

ne bilim kız dedier pembeyi zaten severdim şimdi ise pembe gördümüü hiç dayanamıyorum

aman de valla. ınsan kızı yada oğlu olcagına uzulmuyor, şartlanıyorsun beklıyorsun hayal kuruyorsun, eşya alıyorsun sonra sil baştan. eskıler aslında en ıyısıymış. dogunca ögrenmek dogru olan sanki.

aynen zaten kızlar..insan erkek ya da kız diye üzülmez sonucta senden bir parca senin bebeğin..ama böyle odaklanıp hazırlık yapıp hayaller kurup sürpriz olarak değişmesii zor olur.baska birisine de hatta cok iyi bir doktor bu bahsi gecen sahıs.9 ay erkek demiş sonra kız cıkmış bebek arkadasın kuzenine şok olmuşlar onlar da bunlar da mümkün..hayırlısı artık.nadir de olsa doktorlar da yanılabiliyor.hazırlıklı olun diye yazdım canlarrkaydirigubbakcemile3

geldim..
ama azalmış olsa da hala sinirliyim... alsanaalsanasmile

aynen zaten kızlar..insan erkek ya da kız diye üzülmez sonucta senden bir parca senin bebeğin..ama böyle odaklanıp hazırlık yapıp hayaller kurup sürpriz olarak değişmesii zor olur.baska birisine de hatta cok iyi bir doktor bu bahsi gecen sahıs.9 ay erkek demiş sonra kız cıkmış bebek arkadasın kuzenine şok olmuşlar onlar da bunlar da mümkün..hayırlısı artık.nadir de olsa doktorlar da yanılabiliyor.hazırlıklı olun diye yazdım canlarrkaydirigubbakcemile3

o zaman beşik falandamı almamalı pembe alıcam erkek doğururmuşum bide pembe beşikte yatırırım oğluşu artıkopuyorumnanaktan

Back
X