• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YEYEMK YIYORUMMM AZCIK SUSUN YAHUUU...

elhmara dunurum hosgeldınnn

kızlar bende çıkayım annem aradı bi bakiim ona görüşürüz gelirim sonra =)

ayakta alkışlıyorum kayınvalideni 40bin kez maşaallahhhhhhhhhhh alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar:

Allahım rüyamda görsem inanmam valla bizimkini
neredeyse 5 aylık olcaz hala erken boşver diyo
son günlerdede gene aaah ah param yok dicek biliyorum:umursamaz:

YEYEMK YIYORUMMM AZCIK SUSUN YAHUUU...

elhmara dunurum hosgeldınnn

hoşbuldum yavrum
iyi yedir damadıma

kızlarrr yemekteyim gelcem az sonra
bu arada bişey sorcam bakıcı tanıdığınız varmı çok acill yaaaa gelince detayları yazarımmm

Kizlar bende cikiyorum saglik ocaginda randevum vardi gorusuruz.

archımım nasıl oldun canım

ölü kurbağa gibiyim. gözlerim ekrana bakıyor ama dalıp gidiyorum. bedenen çok ağrım yok ama boğazım ve kulaklarımın içi yanıyor resmen. limona verdim kendimi midem bulanıyor c vitamini görünce :sinifsinif:

ölü kurbağa gibiyim. gözlerim ekrana bakıyor ama dalıp gidiyorum. bedenen çok ağrım yok ama boğazım ve kulaklarımın içi yanıyor resmen. limona verdim kendimi midem bulanıyor c vitamini görünce :sinifsinif:

işte misin evdemı?

Kızlarrr be bişi dicem..
sizin karnınız sertleşdimi?
Benim akşamları taş gibi ama şimdi bakıyom cıvık yani yumuşak kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldiim .. yürüdüm biraz..arkadasımla konustum abisinin eşi hamileydi 6 aylık doktor da erkek diyordu sonra baska bişey icin farklı bir hastaneye gitmişler ve orda bebek kız cıkmışşş ..

Back
X