D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #3.141
kadıköydeyim ben
yaaa.. bende kadıkoydeyımm... nersındesın bakayım sen
halitağa caddesindeyim ben ya sen :lepi:
ciddi oldugunu soıyleme sakınaynı caddedeyız neresındesın ne ıs yapıosun cabuk sole bakemm
ayy saka gıbı yaa... kacta cıkıyosun ısten..
Kiraz ağacı, kasımda meyve verdi! Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi nedeniyle ekim ayında çiçek açan kiraz ağaçları meyve verdi.
Şarköylü üretici Kazım Yavaş (69), AA muhabirine, tarlasında 30 yıl önce ektiği kiraz ağacının ilk kez kasım ayında meyve verdiğini gördüğünü söyledi.
Bu güne kadar ağaçlarının mevsimsiz çiçek açtığını görmediğini ifade eden Yavaş, ''Kiraz ağacım bu yıl ilk kez ekim ayında çiçek açtı ve kasım ayında meyve verdi. Görünce şok oldum. Doğuda bir çok ilde kış mevsimi yaşanırken Şarköy'de adeta yaz mevsimi yaşanıyor. Havalar böyle devam ederse kiraz meyveleri olgunlaşacak. Böyle bir ortamda bir yılda ikinci ürünü alacağım'' dedi.
stella canım bu haberi şimdi okudum. allah bize acıdı. belki yakında kiraz yeriz...kaydirigubbakcemile3
civili biliyorsundur sen şimdi
o hanın 2 katındayım muhasebe bürosu
ayy saka gıbı yaa... kacta cıkıyosun ısten..
selam kızlar buluşma mı var
önemli bir işim çıkmazsa çok isterim gelmeyi
bende anadolu yakasında oturuyorum, sahrayıcedid deyim:hulya:
5:30 , 6:00 gibi
gazi mustafa kemal ilkokulunu biliyormusun
çeşmenin orda ben oğlişim orda okuyo okuldan 6 çıkıyo
onun çıkış saatin de çıkıyorum beraber eve gidiyoruz
istersen buluşuruz akşam
civili biliyorsundur sen şimdi
o hanın 2 katındayım muhasebe bürosu
ukla benim babamında sarıgazide işyeri var sen nerdesin hava lojmanlarının alt tarafında bim vrdı pazar sokagı babişim orda benim
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?