2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esssraa canım çok geçmiş olsun
Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağlık versinn

:) bılıyorum bılıyorum karsındada sımıt sarayımı var:d taksım hamburger falan cıvılın ust katıkmı yoksa bıraz daha ılerdemı..

bende vestelın ustundekı handa sigrta acentesi:d

civilin üst katı vesteli biliyorum pastanenin yanındaki dimi
eee bir öğlen buluşalım kızz

ayy saka gıbı yaa... kacta cıkıyosun ısten..

ukla benim babamında sarıgazide işyeri var sen nerdesin hava lojmanlarının alt tarafında bim vrdı pazar sokagı babişim orda benim

ya millet herkes sustu daemon bizim adres muhabbeti kusura bakmayın ya
komşu çıktık heyecan yaptı

selam kızlar buluşma mı var
önemli bir işim çıkmazsa çok isterim gelmeyi
bende anadolu yakasında oturuyorum, sahrayıcedid deyim:hulya:

Kiraz ağacı, kasımda meyve verdi! Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi nedeniyle ekim ayında çiçek açan kiraz ağaçları meyve verdi.
Şarköylü üretici Kazım Yavaş (69), AA muhabirine, tarlasında 30 yıl önce ektiği kiraz ağacının ilk kez kasım ayında meyve verdiğini gördüğünü söyledi.

Bu güne kadar ağaçlarının mevsimsiz çiçek açtığını görmediğini ifade eden Yavaş, ''Kiraz ağacım bu yıl ilk kez ekim ayında çiçek açtı ve kasım ayında meyve verdi. Görünce şok oldum. Doğuda bir çok ilde kış mevsimi yaşanırken Şarköy'de adeta yaz mevsimi yaşanıyor. Havalar böyle devam ederse kiraz meyveleri olgunlaşacak. Böyle bir ortamda bir yılda ikinci ürünü alacağım'' dedi.

stella canım bu haberi şimdi okudum. allah bize acıdı. belki yakında kiraz yeriz...kaydirigubbakcemile3

ayy saka gıbı yaa... kacta cıkıyosun ısten..

5:30 , 6:00 gibi
gazi mustafa kemal ilkokulunu biliyormusun
çeşmenin orda ben oğlişim orda okuyo okuldan 6 çıkıyo
onun çıkış saatin de çıkıyorum beraber eve gidiyoruz
istersen buluşuruz akşam

ayyy cok alemız bız yaa su olaya bak.. sahrayı cedid de cok uzak sayılmaz bı mınıbus kadıkoye 10 dk

Ay ciddi misin, güncel haber mi bu
nasıl alcağız peki

5:30 , 6:00 gibi
gazi mustafa kemal ilkokulunu biliyormusun
çeşmenin orda ben oğlişim orda okuyo okuldan 6 çıkıyo
onun çıkış saatin de çıkıyorum beraber eve gidiyoruz
istersen buluşuruz akşam

bılıyorumo okulu bende 6da cıkıyorum aksama bı aksılık cıkmazsa gelırım.. tanısırız hem.. bakalım kociş aksama gec gelıcektı galıba.. özelden mesaj atıyorum sana..

civili biliyorsundur sen şimdi
o hanın 2 katındayım muhasebe bürosu

ukla benim babamında sarıgazide işyeri var sen nerdesin hava lojmanlarının alt tarafında bim vrdı pazar sokagı babişim orda benim

yok canım sarıgazi ama sanayi bölgesi benimki merkezde değilim şimdi sancaktepe diye geçiyo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…