kıslar ben de biras önce doktoruma gittim..
aslında yarın gidecektim de çatladımm..
ee hastanede calışınca tabi doktora gitmek de kolay oluyo.. kaydirigubbakcemile3
2 kat yukarı çıktım sadece kaydirigubbakcemile3
çok şükür artık kocaman olmuşş..
yine kalp atış seslerini dinledim dakikada 176 atıyor yavrumun kalbi..
herşey iyi dedi doktor..
artık 2 hafta sonra gideceğim bakalım..
muhabbetinize limon sıkıcam ama. menim mesajımı daemon atladı galiba. ayrıca da istanbulda olan var olmayan ver. kıskanıyosss:çok üzgünüm:
aaa bılıyorummmmmm... ınanmıyorum yaaa suna bakkızlar varsa yakın cevremızden baska cumartesı bı kısır partısı yapalımmm nolurrrr
ne şanslısın. ben 10 gün sonra gideceğim. geçen sefer kalp atışınıı görmüştük ekranda bu sfer duyarım herhalde, kısmetse
bende ünalan mahallesindeyim size çok yakın biliyormusun orayı
ayyy çok yakonız valla yaaa hatta kadıköy minübsleri ünalandan geçiyorrr
slm güzel anneler nasılsınız benim dün moralim çok bozuktu çok hafif kahverengi akıntı oldu ama ilk defa böyle birşey olunca çok korktum dr aradım ve bebeğin kalp atışları durmuş olabilir hemen gel dedi gittik ama bende moral sıfır çok kötüyüm sonra gittik ve çok şükür bebeğim iyiymiş hatta hareket ediyodu elleri kolları filan o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amin canım çok geçmiş olsun
canım pardon atlamadımda tam yazıcakken musterı geldı sonra unuttum:S
eklememısmıyım senı adın var dıye hatırlıyorum sankı.. sat, kılo, yas, pıtpıtlar dyuldumu
sat:07 eylül
kilo:57,5
yas:31
pıt pıt: 20 ekim görüldü fekat duyulmadı
galiba sadece sat vermiştim ben.
bu arad listeyi biyerlerden görebiliyor muyuz?? cehaletimi bağışlayın:kedi:
eklıyorum canım lıste ılk sayfada
esmer sen nerde calıısyosun
aynen öyle canım
eğer işe giderken minibüs kullanıyorsanız
kimbilir belkide rastlamışızdır birbirimize
ben yaklaşık 11 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve
hergün minibüsle gidiyorum işe
slm güzel anneler nasılsınız benim dün moralim çok bozuktu çok hafif kahverengi akıntı oldu ama ilk defa böyle birşey olunca çok korktum dr aradım ve bebeğin kalp atışları durmuş olabilir hemen gel dedi gittik ama bende moral sıfır çok kötüyüm sonra gittik ve çok şükür bebeğim iyiymiş hatta hareket ediyodu elleri kolları filan o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
evler yakın ama işler uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?