2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne şanslısın. ben 10 gün sonra gideceğim. geçen sefer kalp atışınıı görmüştük ekranda bu sfer duyarım herhalde, kısmetse

muhabbetinize limon sıkıcam ama. menim mesajımı daemon atladı galiba. ayrıca da istanbulda olan var olmayan ver. kıskanıyosss:çok üzgünüm:

canım pardon atlamadımda tam yazıcakken musterı geldı sonra unuttum:S

eklememısmıyım senı adın var dıye hatırlıyorum sankı.. sat, kılo, yas, pıtpıtlar dyuldumu

ne şanslısın. ben 10 gün sonra gideceğim. geçen sefer kalp atışınıı görmüştük ekranda bu sfer duyarım herhalde, kısmetse

duyarsın canım duyarsın..
nasıl değişk bir his nasıl güzel bir duygu onun kalp atışlarını duymak anlatamam...

sanki peşinden koşturuyorlarmış gibi atıyo kalbi ayyy yersin yersin bi duysan delikafadulden

slm güzel anneler nasılsınız benim dün moralim çok bozuktu çok hafif kahverengi akıntı oldu ama ilk defa böyle birşey olunca çok korktum dr aradım ve bebeğin kalp atışları durmuş olabilir hemen gel dedi gittik ama bende moral sıfır çok kötüyüm sonra gittik ve çok şükür bebeğim iyiymiş hatta hareket ediyodu elleri kolları filan o kadar mutlu oldum ki Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bızde pazar gunu ellerını gordum mınnacık.. bacaklarını kollarını süper bısey yaaa..

ayyy çok yakonız valla yaaa hatta kadıköy minübsleri ünalandan geçiyorrr

aynen öyle canım
eğer işe giderken minibüs kullanıyorsanız
kimbilir belkide rastlamışızdır birbirimize
ben yaklaşık 11 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve
hergün minibüsle gidiyorum işe

amin canım çok geçmiş olsun

canım pardon atlamadımda tam yazıcakken musterı geldı sonra unuttum:S

eklememısmıyım senı adın var dıye hatırlıyorum sankı.. sat, kılo, yas, pıtpıtlar dyuldumu

sat:07 eylül
kilo:57,5
yas:31
pıt pıt: 20 ekim görüldü fekat duyulmadı

galiba sadece sat vermiştim ben.

bu arad listeyi biyerlerden görebiliyor muyuz?? cehaletimi bağışlayın:kedi:

eklıyorum canım lıste ılk sayfada

esmer sen nerde calıısyosun

sat:07 eylül
kilo:57,5
yas:31
pıt pıt: 20 ekim görüldü fekat duyulmadı

galiba sadece sat vermiştim ben.

bu arad listeyi biyerlerden görebiliyor muyuz?? cehaletimi bağışlayın:kedi:

liste ilk sayfada canım ordan görebilirsin yerimseniben

ben servisle gidiyorum ama bi kaç kez minübüsle geçtim ordan
iş yerin nerde

ayyy ne komik yaakinizde kadıköyde çalışıyosunuzzzzzzzz

geçmiş olsun şekercim, ama sen yine dedinlen biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…