2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar buluşma mı var
önemli bir işim çıkmazsa çok isterim gelmeyi
bende anadolu yakasında oturuyorum, sahrayıcedid deyim:hulya:
ayyy geçen sahrayıcedidden geçtim aklıma da geldi burda bir arkadaş oturuyo diye
senmiydin o:))

gülwerim tabii tesadüfün bölesiii
hep komşular var :)))

stella geçmişe baktıysan ben daha önceden de sana yazmıştım. ben 1,5 ay kiraz aradım istanbulda. şimdi tekirdağda yeni oluşmuş. braz olgunlaşınca toplarlar. havalar iyi giderse belki bu ay sonu ist a gelir kaydirigubbakcemile3. ben kirazı çok severim. rüyalarımda bile kiraz görüyorum. bu haberi kanal 7 haberde okudum bak ordan istersen

üzülme özbek aynı sehırdeyız atlayın gelın yahu sızde:d

uyusuk komsum ukla

hişş aloo antalyalı yok mu yaf. burdur ısparta da olur. afyondan öte olmasın yalnızlülülülülülü

=) gel c anım uskudara bı hafta sonu uskudar kadıkoy arası 5 dk

kızlar ben çıkıyorum. işleri toparlayayım. çıkış saatine az kaldı. kızlar 12 kasım eşimin doğum günü. fenerbahçe hayranı. her cuma da arkadaşlarıyla futbol maçları var. bende ona orjinal fenerbahçe forması alsam sizce nasıl olur? biraz pahallılarmış. ama her hafta giyecektir maçlarda. ve mutlu olacak. acaba başka bir ihtiyacını mı alsam? ne dersiniz?

kız ben annemden kadıköye 15 dk yürüyerek gelirm karacaahmette oturutorlar annemler ama ben size diyom gelin kısır günü yapayım size

baktım canım eşime mail attım
sonrada aradım
ara bul bu yeri kargo yapsınlar dedim
:1shok: böle oldu
kaydirigubbakcemile3

bence forma iyi fikir arkasına da ismni yazdırısın süper olur :lepi:

2 saat uyumuşum hemen komşuculuğa başlamışsınızsırnaşık şey
bende yakacıktayım
yok mu bana komşu olan kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…