2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende cumartesi pıt pıtları duydum çok şükür.1 cm di.7+1miş.allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallaaaahhhhh

kızalr ikili testini yaptıran var mı acaba emekli sandığına da mı parayla bilmiyorum ki bilgisi olan var CADIARZUmı

kızalr ikili testini yaptıran var mı acaba emekli sandığına da mı parayla bilmiyorum ki bilgisi olan var CADIARZUmı

devlet hastanelerdinde ssk karşılıyor diye biliyorum ama çok önceden gün alman gerekiyor
ben özele gidiyorum ssk karşılamıyormuş

bize de ssk karşılamıyor dediler ama tekrar detaylı sormak lazım.. daha bizim zamanımız gelmedi ama sizin sonuçları bekliyoruz inşallah iyi çıkar.

en son kontrolümde doktor bidahaki gelişinde ikili test yapacağız dedi
bi fiyat sorayım dedim 250 dedi ssk karşılamıyormuş bu testi

kızlar geçenlerde tekrar yazdım ben ankara zekai tahir doğ.hast.gidiyorum 4 hafta sonra 2 li testim var ve özel gidiyorum sosyal güvencem yok ve 2 li test 23 lira lütfen sizde devlet hastanesinde yaptırın tamam sağlıcakla kalın :)

nasilsiniz kizlar?
ben artik her gun aksamlari girebiliyorum,cunku okulda degisiklik oldu,haftanin 4 gunu okula gitmem lazim.
gerci cok zaman degil.08:30-dan 12:50ye kadar.
ama cok yoruluyorum.
sabah kalkmak yok mu...
bitiriyor beni....

nasilsiniz kizlar?
ben artik her gun aksamlari girebiliyorum,cunku okulda degisiklik oldu,haftanin 4 gunu okula gitmem lazim.
gerci cok zaman degil.08:30-dan 12:50ye kadar.
ama cok yoruluyorum.
sabah kalkmak yok mu...
bitiriyor beni....

helal olsn valla birde okula gidiyorsun hamile halinle
ben dayanamazdım sanırım

ne yemek muhabbetleri dönmüş, geçmişi okurken karnım acıktı.

biz bugün ikili test için 21 aralık'a gün aldık. bir an önce geçse şu günler de bebişlerimizi kucaklasak...

ne yemek muhabbetleri dönmüş, geçmişi okurken karnım acıktı.

biz bugün ikili test için 21 aralık'a gün aldık. bir an önce geçse şu günler de bebişlerimizi kucaklasak...

amin inşallah canım bende perşembe gideyim dktra bakalım nasıl bir tarih verecek ikili test için umarım hepimiz iyi haberlerle geliriz topiğe rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…