2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar bende 7 den 12 ye kadar okulda olanlardanım ama şimdilik bi sorun yok çok şükür. Bi şey sorcam malum bu gripten hijyenden dolayı çamaşır suyu kullananlardanım bi sıkıntı yapar mı?

yapamadım neyse kızlar benim karnım ağrıyo ve yanıyorum resmen ya ayaklarım falan ateş çıkıyo sizdede öle oluyomu

bende asırı sıkınlık var elım yuzum sıstı.. gecelerı ayaklarımda yanam oluyor benımde

sığışamıyom eve resmen varya çatlıcam bu gün resmen soğuk soğuk terliyom

yok valla sabah banyo yaptım akşam üstüde kızı parka götürdüm 1 saat sırtım dondu gelene kadar soğukmu aldım anamadım başımı zor tutum yemek yedim hemen uyudum 1 saat şimdide soğuk soğuk terliyom kanamam falan yokta hani karnında falan bişey olsa zehirlenme falan oluyomuş ya korktum vallahi

iyi akşamlar iştahlı hamişler cemiyeti...
çocuk doğana kadar silindir gibi olacam ben...
tabi bi de kel kalıcam...yahu sizin de saçlarınız avuç avuç dökülüyor mu?:gitme:

canım usuttun belkıde bak dıkkat et kendıne sıcak bıseyler iç yarında bı doktora gıt ıstersen..

saç döküldüğü gibi 1 günde yağlanıyo yalnız doğum yaptınmı o saçlar bi gürleşiyo anatamam sana güzelleşiyo sanki doğumda ıkınırken saçta çıkıyo tependen eşim şok olmuştu saçların ne kadar güzelleşti diye

terliye terliye sanırım doğru yaptım çizelgeyi ingilizcede fala yok çeviriyim gogleden bakalım

kızlar aman dikkat grip olmayın benim gibi 3 gündür çekiyorum çok fena hemde.. acile gittim antibiyotik verdi kullanamadım güvenipte ilaçsız zor oluyo..

ay ne güzel daha güzel geri gelcekse saçlarım bişey değil =) ama öle böle değil felaket dökülüyor.. eşim bile tedirgin oldu

kızlar selam
her zaman giremiyorum bulantılarım bana rahat vermıyor genelde yatıyorum(( bugün göbek deliğimin altında batmalar hissediyorum sizde de oluyor mu ya bide cook acım ama canım yemek yemek istemiyor deli olcam((

ay ne güzel daha güzel geri gelcekse saçlarım bişey değil =) ama öle böle değil felaket dökülüyor.. eşim bile tedirgin oldu
vitamin kullanmıyormusun canım ...kan ilacı filan onlar saç dökülmesine sebep olur eğer kullanmazsan ...
ben doğumdan sonra hiç içmedim sapır sapır dökülüyor saçlarım .vitaminle alakalı
....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…