2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet medicale gidiiyomda dr birdahaki geldiğinde seni yönlerdircem dedi bnde araştırıyom hani sana demiştimya sait beyde kuzen doğum yaptı diye şimdi onla konuştum bu fiyat sait beyin fiyatı

anladım cnm..iyi yine fiyat ben daha fazla bekliodum..nasıl memnun kaldınmı medikalparktan

valla bana en yakın temhospital sonra batıbahat sonra istanbul hospıtal onlarada allah düşürmesin valla

canım yemeğe çıkmadım yaa..
yanımda meyve fln getirmiştim onları yedim..
o yusden geç acıktım..
şimdi de bşiler söledim yidim

bende ha bıre tıkınıyorum.. dun cok acı bısey farkettım. pc nın basına gecerken yanıma 10 lu halley paketı almıstım.
kalkarken bı bkatım 1 tane kalmıs onuda aksam kocıs geldı cok acım dedı attı agzına son halley alınır mı dıye agladım.
sonra zulamdan yenı on lu oaketı cıkardım
kocıste sen cok cımrı oldu dedı bana:sinifsinif:

valla bana en yakın temhospital sonra batıbahat sonra istanbul hospıtal onlarada allah düşürmesin valla
onların içinde batı bahat tanıdık sayılır ama çok da değil..
seni en yakın sanırım beylikdüzü doğan a gönderebilirim.
oranın başhekimi vardı yüksel koçak
hatta kadın doğumcuydu
iyiydi aramız
ona gidin derdim ben aslında o civarda oturanlara ama ayrılmış o da oradan eyvahedigeldismile

burda gelince yazmıştım ama göremedin hazelcim herhalde evet memnun kaldık şu anlık buraya devam etcem yarım saatden fazla dr yanındaydık güzel ilgilendi sırada beklemedim ve doğumuda orda yapcam inşallah normal 1500tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…