ya kızlar o kadar sordum biriniz cevap vermediniz
midem yanıyoooooooooo imdaaaaatttttt
yardım edin ne yapim de geçsin ya
ayy bizim soyadımızda gökalpbenim eşimin ismi ardahan
her duyan ardahanlı mı diye soruyor kaydirigubbakcemile3
ama izmirli
annesi arda istemiş babası han lı bir isim olsun demiş, o zaman daha ardahan ili bile yokmuş, ardahan olmuş.
çok kişi de arda der ona daha kısa diye..
şimdi oğlu olursa adı arda olsun istiyor..
baba oğul aynı isim gibi olur mu öyle sizce kızlar yaa
kıss o nebiçim laf öle erkek kıs ne farkeder yapma böleya kızlar neye baksam kız diyo takvimler bile kız diyo ama benim ve eşimin içinden erkek olacak diye geçiyor erkek olması gerek ilk torun vericaz kayınpederime zaten istenmeyen gelinim kız da olursa beni çöpe atarlar valla herşeyih başı sağlık sağlıklı olsun kız erkek farketmez benim için ama vallahi kafama kafama vuracaklar zaten geçte oldu hamiş kalmam mafoldumben
ya kızlar neye baksam kız diyo takvimler bile kız diyo ama benim ve eşimin içinden erkek olacak diye geçiyor erkek olması gerek ilk torun vericaz kayınpederime zaten istenmeyen gelinim kız da olursa beni çöpe atarlar valla herşeyih başı sağlık sağlıklı olsun kız erkek farketmez benim için ama vallahi kafama kafama vuracaklar zaten geçte oldu hamiş kalmam mafoldumben
esmer, süt çok içme ama bazen mideyi daha da kötü yapar süt..
biraz dene iyi gelir gibi olursa o zaman içersin..
bide soğuk içme daha çok gaz yaparr.
ayy bizim soyadımızda gökalp
bizde bebeğimize gökalp ismini vermek isterdik ama gökalp gökalp çok komik olacak
o yüzden erkek olursa BORA kız olursa HANDE ismini koymaya karar verdik birde erkenden seçin duyurun isimleri malum aile büyüklerinden karışmak isteyen olur neme lazım Allahtan bizde olmazda kimse de de olmasın inşallahhh:roflol:
kitabın adını yazabilir misin?
Canım yazdım ama görmedin sanırım
A dan Z ye Bebek Bakımı Doğum öncesi - Doğum Sonrası
Dr. Martha Sears
Dr. William Sears yazarları
kıslar bn yine fenalastım yaaa( midem bulanıyor sürekli..kendimi cok ac hissediyorum ama canımda hiçbirsey istemiyorr herseyden tiksiniyorum..yaptıgım yemegi yiyemiyorum cünkü yemegin ilk yaparken hali kokusu aklıma gliyorr cok tiksiniyorum..kocamda bi aksam yola cıkıcakk işi yüzünden ist. geciyorr iyice sinirlerim bozuldu bni bırakıp gitmek istemiyor ama ne zamndır bugünü bekliyorduu bende git canım bn iyyim diyorum..su yemek olayına bi cözüm bulmak istiyorumm ..hersey mide bulandırıcı geliyor ((((((
koy canım valla bende beğeniyorum da koyamıyorum işte :)hmm gökalp ismi de güselmiş gerçekten..
biz mi koysak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?