2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar o kadar sordum biriniz cevap vermediniz
midem yanıyoooooooooo imdaaaaatttttt
yardım edin ne yapim de geçsin ya

birazcık süt içsen belki iyi gelir
hamile kalmadan önce midem yanınca içiyordum iyi geliyordu ama
şimdi hamileyken nasıl gelir bilemem

sağolun eve gidene kadar idare etsin eve gidince denerim artık süt filan
zaten çalışmak ızdırap üstüne de bu işkence gibi yaaa

ya kızlar neye baksam kız diyo takvimler bile kız diyo ama benim ve eşimin içinden erkek olacak diye geçiyor erkek olması gerek ilk torun vericaz kayınpederime zaten istenmeyen gelinim kız da olursa beni çöpe atarlar valla herşeyih başı sağlık sağlıklı olsun kız erkek farketmez benim için ama vallahi kafama kafama vuracaklar zaten geçte oldu hamiş kalmam mafoldumben

ayy bizim soyadımızda gökalp
bizde bebeğimize gökalp ismini vermek isterdik ama gökalp gökalp çok komik olacak
o yüzden erkek olursa BORA kız olursa HANDE ismini koymaya karar verdik birde erkenden seçin duyurun isimleri malum aile büyüklerinden karışmak isteyen olur neme lazım Allahtan bizde olmazda kimse de de olmasın inşallahhh:roflol:

esmer, süt çok içme ama bazen mideyi daha da kötü yapar süt..
biraz dene iyi gelir gibi olursa o zaman içersin..
bide soğuk içme daha çok gaz yaparr.

kıss o nebiçim laf öle erkek kıs ne farkeder yapma böle klava:Rabbim sağlık sıhhat versin. İstemesinlerde bebeğin sağlıklı olsun yeterki...

kız saçmalama..
ne demek kayınpedere ilk torun erkek olmalı..
valla gelir mahvederim onları ne olduklarını şaşırırlar..
aaa şunlara bak yaa
pazardan mı alıyoruz çocuk da seçecez, kayınpederim erkek istiyo erkek alalım diyecez..
Allah neyi kısmet ettiyse o olacak..
o kayınpeder de kız da olsa sever merak etme...

ay şimdi çok sinirlendim kayınpederine fln :tomato:

esmer, süt çok içme ama bazen mideyi daha da kötü yapar süt..
biraz dene iyi gelir gibi olursa o zaman içersin..
bide soğuk içme daha çok gaz yaparr.

sağol canım ya bakalım eve gidim de hayırlısı ile
soğuk zaten içmem
ben yazın ortasında bile dolaptan su içemeyen biriyim

kıslar bn yine fenalastım yaaa( midem bulanıyor sürekli..kendimi cok ac hissediyorum ama canımda hiçbirsey istemiyorr herseyden tiksiniyorum..yaptıgım yemegi yiyemiyorum cünkü yemegin ilk yaparken hali kokusu aklıma gliyorr cok tiksiniyorum..kocamda bi aksam yola cıkıcakk işi yüzünden ist. geciyorr iyice sinirlerim bozuldu bni bırakıp gitmek istemiyor ama ne zamndır bugünü bekliyorduu bende git canım bn iyyim diyorum..su yemek olayına bi cözüm bulmak istiyorumm ..hersey mide bulandırıcı geliyor((((((

hmm gökalp ismi de güselmiş gerçekten..
biz mi koysak kaydirigubbakcemile3

bebiş kimsenin lafını sözünüüü takmaa umursama..bu senin hayatın ve senin cocugunn kimseyi ilgilendirmezzz ..bu ne yaaa baskalarının sözlerine kendi hayatımızdan daha cok önm verrir olmusuzzz bu iyi birsey degilll

cocugun yeterki saglıklı hayırlı evlat olsunnn gerisini umursama

maske takıp denedinmi yemek yapmayı benim arkadaşım öle cözüm bulmuştu bide küçük tüple balkonda pişiriyolardı

banada çok saçma geliyor kız erkek ayrımı ama ağustosta büyük kaynım evlendi ben hamiş değildim koca milletin içinde baba hiç merak etme ben sana aslan gibi bir erkek torun verecam benim çalışkan olduğumu biliyon demez mi vallahi sözleri banaydı kayınpederde inşallah inşallah dedi o hafta çok ağlamıştım hamiş kalamıyorum diye şimdide herkes geç getirdi gelin kesin kızdır diyolar sinir oluyorum onların tezini çürütmek isterdim ama rabbimin kanaatine boynum kıldan ince

kitabın içeriğini yazayım
Nasıl iyi bir doğum yapılır
Bebek için hazırlık
Doğumdan sonra aile düzeni,
bebeğinizin vucüt ihtiyaçlarının karşılanması
bebek besinleri ve bebeklerin beslenmesi
Katı gıdalar verme: ne zaman ve nasıl?
bebeğinizin beslenme uzamnı olun
çağdaş abavaynlik:bebeğinizi taşıma tekniği ve sanatı
gece ebeveynliği:bebeğinizi nasıl uyutursunuz
çalışma ve ebeveynlik
bebek gelişimi ve davranışları
birlikte büyümek:gelişme dönemlerinin tadını çıkarmak
bebeklikten çocukluğa
tuvalet eğitimi
bebeğinizi güvenli ve sağlıklı tutmak
evinizi bebeğiniz için güvenli hale getirin
en yaygın tıbbi sorunlar : kişisel ev bakımı
hayat kurtarma yöntemleri ve ilk yardım

bunun dışında aşılar ve ıvır zıvır bi sürü şey varr
ayyy ne çok yazdımmm sanki kitabın yazarı benimkaydirigubbakcemile3

ay yok canım yaa zaten kocam saolsun hep yemekleri o pişiriyorduu şimdi gidince bn kendime nasıl yapcam bilmiyorum maskeye deyil hiçbirseye dayanamıyorummm gözümün önüne hep yemeginn ilk hali geliyor pişerken kokusuu ay cok kötüü ya((((((((

kızım olursa ilk kızım senanur oda sanırım nisa olur
oğlum olursa kayın peder benim adım diye ısrar ederse adı ömer bende eklerim diyorum
ömer faruk
yada ömer efe hangisi güzel
ha karışmam dersede emirhan
eşim oğuzhan han eklerim sena yada benim ismim ilknur nur ekledik senanur oldu

hmm gökalp ismi de güselmiş gerçekten..
biz mi koysak kaydirigubbakcemile3
koy canım valla bende beğeniyorum da koyamıyorum işte :)
ama eşime hep soyismiyle hitap ederim zati evde bi gökalp yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…