2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ömer ismi bence güzel ömer efe de güzel
biz iki isim koymuyoruz eşimde bende istemiyoruz

tövbe tövbe yaa
çok çalışacakmış da erkek verecekmiş.
elinde sanki
hay allahım ben böyle şeylere tahammül edemiyorum ya valla

allah allah ya siparişle çocuk mu olur
önce hayırlısını iste sen boşver milleti
erkek çocuğu çok isteyen otursun doğursun öyle kolaysa

heee birde kısırsa ne olcekkk öle uzaktan sesi hoş geliyorda bebek yapmaya gelince olmuyo işte
bizde 2 yıl bitti onca emek verdik tedavi gördük de olmadı Rabbim nasip etti oldu
böle büyük konuşanlara sonradan veriyor Rabbim cezasını

tövbe tövbe yaa
çok çalışacakmış da erkek verecekmiş.
elinde sanki
hay allahım ben böyle şeylere tahammül edemiyorum ya valla

ya birazda kaynımda kıskançlık var eşim onun küçüğü mesleğe ondan önce atıldı eşim onu okuttu ve ondan önce evlendi zaten orda burda kardeşim sırayı bozdu elbett hesabını bir gün srucam diyo benimle konuşmuyor bile kardeşiylede konuşmuyor ben lise mezunuyum diye eşide üniv mezunu diye biraz rahatt ettik en azından böbürlensinde bize karışmasın diyoruz kardeşim cahil lise mezunu aldı ben ailemi utandırmayacak bir kız getirdim diyo ay yazarken bile sinir oldum düşünse aynı gelinlik aynı düğün salonu ayni araba süslendi aynı zinnet eşyası ve aynı mobilya alındı zaten herşey ortada :uhm:

yuhh artık yaaaa
üniverste bitirince adam olunmuyorki ne salaklar cahil işte okumuş adama olamamış
kıskançlık varömış belli
amann sen hiç oralı bile olma konuşmasınlar boşverrrrr Allah mükafatını verir sana canım..

iyi dayanıyosun valla ..ne kişiliksiz insanlar var ya( ay sinirlerim bozuldu

Allah büyüktür, Allah hepsini görüyordur..
Elbet onların başlarına bir gelecek vardır..

ya oğlu asla olmayacaktır, ya da oğulları olsa da hayırsız birşey olacaktır, bu kadar erkek çocuk istediklerine onları pişman ettirecektir.
Sen herşeyi oluruna bırak boşver.
Rabbim en hayırlısını bilir ve verir..

kıslar mide bulantısına ne iyi gelirrr

saten tınmıyorum söylediklerine daha çok sinirleniyor tınmadığım için bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz eşim abim gelirse biz gitmeyiz diyo ama ben annemi çok özledim bakalım bi inşallah gidebilirim zaten memlekete gidince eşim onlarda kalmama izin vermiyor annenlere git diyo zavallı eşsiz prensim hep beni düşünüyor benim gerçekten mükemmel bir eşim var ve onu çok seviyorum rabbim bebişime ve bana bağışlasın

valla bebiş kafanı böyle şeylerle yok yere meşgul ediyorsun
ne kadar cahilce ne kadar saçma ağza alınacak dili yoracak konu bile değil ki
o ki kan pıhtısana can veren rabbim herkese hakettiğini de verecektir
boş verrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…