inşallah o kaynının kızı olur
kıss ilahiiii:roflol::roflol:çok güldüm yaaa valla inşallah kıs olsuninşallah o kaynının kızı olur
inşallah o kaynının kızı olur
banada çok saçma geliyor kız erkek ayrımı ama ağustosta büyük kaynım evlendi ben hamiş değildim koca milletin içinde baba hiç merak etme ben sana aslan gibi bir erkek torun verecam benim çalışkan olduğumu biliyon demez mi vallahi sözleri banaydı kayınpederde inşallah inşallah dedi o hafta çok ağlamıştım hamiş kalamıyorum diye şimdide herkes geç getirdi gelin kesin kızdır diyolar sinir oluyorum onların tezini çürütmek isterdim ama rabbimin kanaatine boynum kıldan ince
görüşürüz canım iyi akşamlarrben çıkıyorum. iyi akşamlar.
tövbe tövbe yaa
çok çalışacakmış da erkek verecekmiş.
elinde sanki
hay allahım ben böyle şeylere tahammül edemiyorum ya valla
yuhh artık yaaaaya birazda kaynımda kıskançlık var eşim onun küçüğü mesleğe ondan önce atıldı eşim onu okuttu ve ondan önce evlendi zaten orda burda kardeşim sırayı bozdu elbett hesabını bir gün srucam diyo benimle konuşmuyor bile kardeşiylede konuşmuyor ben lise mezunuyum diye eşide üniv mezunu diye biraz rahatt ettik en azından böbürlensinde bize karışmasın diyoruz kardeşim cahil lise mezunu aldı ben ailemi utandırmayacak bir kız getirdim diyo ay yazarken bile sinir oldum düşünse aynı gelinlik aynı düğün salonu ayni araba süslendi aynı zinnet eşyası ve aynı mobilya alındı zaten herşey ortada :uhm:
ya birazda kaynımda kıskançlık var eşim onun küçüğü mesleğe ondan önce atıldı eşim onu okuttu ve ondan önce evlendi zaten orda burda kardeşim sırayı bozdu elbett hesabını bir gün srucam diyo benimle konuşmuyor bile kardeşiylede konuşmuyor ben lise mezunuyum diye eşide üniv mezunu diye biraz rahatt ettik en azından böbürlensinde bize karışmasın diyoruz kardeşim cahil lise mezunu aldı ben ailemi utandırmayacak bir kız getirdim diyo ay yazarken bile sinir oldum düşünse aynı gelinlik aynı düğün salonu ayni araba süslendi aynı zinnet eşyası ve aynı mobilya alındı zaten herşey ortada :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?