2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım nane limon iyi gelir bende geçen yaptım
naneyi kaynat sonrada limon sıkk

kıslar mide bulantısına ne iyi gelirrr

valla bulantıya metmamid vermişti dktorum ama içince çıkartıyordum bıraktım soda içiyorum ama demin kuaföre gittim kaşımı gözümü almak için soda bebeğe zarar veriyo dedi ama bulantımı % 100 geçiriyordu yarın dktra sorcam içeyimmi diye 3 haftadır içiyorum umarım zeytinim iyidir:uhm:

durun kalkayımm yapayım ozamnnnn bebiş sende sor bakaklım bizimlede paylas

bebis soda bebeğe zararı değil canım bakma sen onlara
dr önerdi bana da sodayı içinde mineraller var içebiliyorsan mutlaka iç dedi
bişey olmaz sen meraklanma

bende hiç nane limon içemem
ne zaman içsem bütün yediklerimi çıkarırım

kızlar eşim kermes var açılmış dedi inanmıyorum yarın kermese gidiyorum ne gelirse önüme yiycam valla yuppey yemek yiycam

klalk nane limon kaynat iççç bnmde bulanıyo şimdi bnde içiyorum

midem bulanıyoooooooooo

ayy canım benimde çok kötüydü ama bu bir kaç gün azda olsa iyiyim arada bir bulantı yokluyo beni ama çok şükür çubuk ye nane limon süt soda açlıkta bulantıyı fazlalaştırıyor aç kalmamaya dikkat et fisfisfis

ya su bile içemiorumki..nane limon ii değil diolar,dur deniyim bari onu inş. ii gelir çıldırcam artık bu bulantıdan

bebiş süt bnm bildigim artırır bulantıyı bnde öle oluyo

ay ukla bende okudum bu konuyuuu yuh dedim içimden bukadar hastasınıda görmemiştimmm adam manyak ya

ya su bile içemiorumki..nane limon ii değil diolar,dur deniyim bari onu inş. ii gelir çıldırcam artık bu bulantıdan

yok kısım iyi geliyor şimdi bn içiyorum biraz gecirdi

ay yazık kıza ya..psikopat resmen adam ve kesinlikle hastalık bununki..kocamın dağınııklığına şükretcem nerdeyse :)

merhaba arkadaşlar ya bişi soracağım ben öğlenleri ne yersem gaz oluyor dikkatde ediyorum kuru baklagillerden yememeğe çalışıyorum öğlen ıspanak yedm gaz yaptı kıvranıyorum mide bulantısıda oluyor benim gibi olan varmı gaz şikayeti olan

bende yaptım tubicik inş. ii gelir ya,mutfağa girmek eziyet bana şunu kaynatmaya gittim daha beter oldum

ahh canım geçmiyor mide bulantısı gaz problemi yanma problemi
valla 20 yıllık eski arabalar gibi olduk:roflol:

ay ukla çok yaşa güldürdün beni..walla gerçekten modelimiz geçti artık aynaya bile bakmak istemiorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…