2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatta bana kalsa büyüdü diyecem de.. o büyüklük hala gaz herhalde..

saçlarım çok dökülüyo, bu seferki kesin kız. oğlumda tam tersine saçlarım hiç olmadığı kadar sağlık kazanmıştı

çatlak kremide mi fayda etmiyir. hamileyken hep kremledin mi karnışını, yine de çatladı mı.. :1shok:

kıslar bn kalkayımm kendime yemek yapayım zaten ne yiyosam kusuyom bşr corba yapayımmm hadiii öptüm

maşallah kocişler süper..bizimki yorgun bu sıralar...
geçen gün senin nie canın bişeyler istemiyo diye soruyodu...istiyoda bulamayacağın için sölemiyom dedim..söle belki vardır dedi..napim kendi kaşındı..şaka olsun diye değil gerçekten canım acayip çağla istiyodu söledim ama bu mevsimde imkansız bişey..bi daha sormadı.hihihihih
önceki gün tam yattık ya dedim canım cevizli dondurma istedi...gerçektenmi dedi..evet valla istedi dedim..kalktı gecenin yarısı almaya gidecekti sonradan baktım gönülsüz tamam boşver zaten şimdi yersem boğazım falan şişer istemem dedim...

çatlak kremide mi fayda etmiyir. hamileyken hep kremledin mi karnışını, yine de çatladı mı.. :1shok:

ay hemde gittim lierac aldım, bi dolu paraya, kaç tüp bitirdim, doğumdan sonra da lierac'ın ampulünü kullandım. yok bacım, aldığın kilo bi de kalıtsal(ki be 14-15 kilo aldım abartı da değil yani. benim annemin karnı bi kazan su dökülmüş gibi. benimki daha hafif ama bu sefer ne olur bilmem

valla annem hiçbişey yapmamış hiç çatlağı yok..bi arkadaşımbadem yağı kremler falan bir sürü şeyler sürmüş harita gibiydi...galiba çatlıcaksa engel olunmuyor..drlar nemlendirin de neyle nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar.......
ben bir kremalmıştım hamilelikte çatlak için..(iki arkadaşım doğumdan sonra kullanmışlar çatlakları oldukça azalmış) bir de bebek yağı..tabiiii o kadar ileriki aylara gelebilirsem...

ay ne demk gelebilirsem. geleceksin tabi. olumsuz tek bir kelime yok burda... di mi arkadaşlar

yok kızlar ümitsizlik değilde herşeye hazırlıklı olmak adına yazdım...inşallah hepimiz kucağımıza alp fotolarımızı koyucaz buradan....karamsar değilim kızlar ama yaşadıklarımdan sonra hayallerinde bile temkinli oluyor insan....
zaten sıpam doğsun poposuna şaplatıcam...:)

canlarımmm iyiki varsınız yaaa...opuyorumnanaktan

haaaa şöyle
dimi doğsalarda şöyle mıncıklasak
ellerini ısırsak ay
şimdi canım çocuk sevmek istedi
:sm_cool:

masaj yaparak krem sürün karnınıza..birde hamile egzersizleri yapınn catlaklarıı sadece bu sekilde önleyebilrsiniz..

eczanelerde satılann catlak kremler falan var ama pek etkili olmuyor

ay valla hiçbirinizbana sevdirmezsiniz bebeğinizi ..:)))))))
ben sıkıştırarak vurarak severim.uyyyyyy..ağlayıncada vermem ağla nefesin açılsın derim...
kötü teyzeyim bennnnnnn:)))))))

sakın karnınızı KAŞIMAYINNNNNNNNNN...okşayarak kaşıntınızı gidermeye çalışın.....

sakın karnınızı KAŞIMAYINNNNNNNNNN...okşayarak kaşıntınızı gidermeye çalışın.....

ciddi mi ? niyeki kız
ben kaşıyım ya kaşınıyo ne yapim gerçi acıyo
fazla öyle hatır hatır değil de hafiften kaşıyorum
demekki neymiş kaşımıyacakmışız

sabah amma kalabalıktık yemeği yiyen lavabodan çıkamıyo galiba
kızlarrrrrr nerdesinizzzz

haaaa şöyle
dimi doğsalarda şöyle mıncıklasak
ellerini ısırsak ay
şimdi canım çocuk sevmek istedi
:sm_cool:

evet evet, 1 yaşına kadar sevin sevebildiğiniz kadar. benimki2,5 oldu. şididen triplere başladı öptürmüyo kendini. yalvarıyorum bazen annecim bi kerecik öpeyim diye. sıpa ki ne sıpa:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…