hatta bana kalsa büyüdü diyecem de.. o büyüklük hala gaz herhalde..
çatlak kremide mi fayda etmiyir. hamileyken hep kremledin mi karnışını, yine de çatladı mı.. :1shok:
valla annem hiçbişey yapmamış hiç çatlağı yok..bi arkadaşımbadem yağı kremler falan bir sürü şeyler sürmüş harita gibiydi...galiba çatlıcaksa engel olunmuyor..drlar nemlendirin de neyle nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar.......
ben bir kremalmıştım hamilelikte çatlak için..(iki arkadaşım doğumdan sonra kullanmışlar çatlakları oldukça azalmış) bir de bebek yağı..tabiiii o kadar ileriki aylara gelebilirsem...
valla annem hiçbişey yapmamış hiç çatlağı yok..bi arkadaşımbadem yağı kremler falan bir sürü şeyler sürmüş harita gibiydi...galiba çatlıcaksa engel olunmuyor..drlar nemlendirin de neyle nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar.......
ben bir kremalmıştım hamilelikte çatlak için..(iki arkadaşım doğumdan sonra kullanmışlar çatlakları oldukça azalmış) bir de bebek yağı..tabiiii o kadar ileriki aylara gelebilirsem...[/QUOTE]
bacım bu ne ümitsizlik ya aşk olsun
doğacakta biz ona burdan hediyeler de alıcaz
inşallah rabbimin izniyle hepimiz alıcaz kucaklarımıza meleklerimizi
amin diyelim kızlarrrr ammiinnnnnnnnnnnn alkisalkisalkis
ay ne demk gelebilirsem. geleceksin tabi. olumsuz tek bir kelime yok burda... di mi arkadaşlar
yok kızlar ümitsizlik değilde herşeye hazırlıklı olmak adına yazdım...inşallah hepimiz kucağımıza alp fotolarımızı koyucaz buradan....karamsar değilim kızlar ama yaşadıklarımdan sonra hayallerinde bile temkinli oluyor insan....
zaten sıpam doğsun poposuna şaplatıcam...:)
canlarımmm iyiki varsınız yaaa...opuyorumnanaktan
sakın karnınızı KAŞIMAYINNNNNNNNNN...okşayarak kaşıntınızı gidermeye çalışın.....
haaaa şöyle
dimi doğsalarda şöyle mıncıklasak
ellerini ısırsak ay
şimdi canım çocuk sevmek istedi :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?