2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay neyse öğlen olmuşş..
poffff

oldu vallahı.. cok uykum var benım..

ya kızlar benım bı sorunu daha var benım kociş bıraz alıngan oldu yada ben mı cok gıdıyorum ustune sabah gıdıp sıcacık ekmek almıs benı uyandırıyodu tum gece acım dıye haykırdımda.. benımde sabah agzımdan bı anda yemıycem lafı cıktı sırtımı dondum uykuma devam ettım.. o da küstü bana.. ıse gelırken bende ona tavır yaptım uzattıgı ııcn sonra benı ıse bıraktı bende donup arkamı gıdıyodum dedıkı hep kenını dusunuyosun nıe mercimegı hıc duusnmuyosun dedı.. bende ne yaptım yıne dedım. sen opmek ıstemıyosun heralde ama belkı bebegım babasını opmek ıstıyo benı öp oyle gıt ısıne dedı.. bende öptüm kocişimi ama bebgımın yerıne:icecream:sengözlerimebaksanab

nazı iyi yapıyosun valla...ay ben hiçböyle nazlar yapamıyorum ya sinir oluyom kendime....
gerçinazlık halim mi kaldı benim ...

adam daha ne yapsın.gene arayı yumuşatmış. biz biraz üstlerine fazlagidiyoruz.
gene de iyi dayanıyorlar kaprislerimize valla.

adam daha ne yapsın.gene arayı yumuşatmış. biz biraz üstlerine fazlagidiyoruz.
gene de iyi dayanıyorlar kaprislerimize valla.

ama olsun evden cıkana kadar surat astı bana

nazı iyi yapıyosun valla...ay ben hiçböyle nazlar yapamıyorum ya sinir oluyom kendime....
gerçinazlık halim mi kaldı benim ...

aa nıe canım nazlık halın kalmamıs olsun naz bızım en dogal hakkımız soke soke alırız:enbuyukkk:

Kızlar benım kocıŞ ıŞı gÜcÜ bırakmıŞ ablama kısmet arıyor hadı hayırlısı

Yemek yedim şimdi uyku bastırdı yaaa
Evceğcim evceğzim sen bi,lirsin halceğzimmm
Keşkem evmde olsam

ay deamoooonnn, valla ben koca olsam, karım bütün gece açım dese, sabah gidip sıcak ekmek alıp gelsem de karımı uyandırmaya çalışırken karım yemiicem deyip arkasını dönse, o sevgili karıcııma var ya, tribin alasını yaparım. herhalde birkaç gün konuşmam..
valla iyi adammış..
gerçi benimki de öyle çok çeker nazımı, ben de yaparım çok ama sonra düşününce derim ki ben hayatta kocişim kadar sabırlı olamam.. ööle arayı yumusatmak fln hiç yoktur bende..

yapma kocana öyle yaa, yazık adam da şimdi ne yapacağını bilmiyordur. seni mutlu etmeye calışıyo işte.
geçen gün de ilgilenmiyo die kızıyordun kaydirigubbakcemile2
bırak bari adam ilgilenince de karşılıgını alsın

ayyy biz hic nazlanmiyoruz biririmize zaten cok iyi bi esim vardi bebek haberinden sonra melek oldu melek

ay maşallahh kızlarrr 41,5 kere..
hepimizin eşleri pek bi iyi maaşallah..
ben benimki kadar iyi koca olamaz derdim hep, görmemiştim de.. ama demekki varmış valla ne güsel yaa..
zamane kocaları genelde böyle iyi demek ki..

tekrar maaşallahhhhhh

ay kıslar siz birde bnmkini görseniizz cok uyumlu yaaa ona sahip oldugum için cok mutluyumm..bazen cadılık yapsamdaa hep affeder asla birbirimize küsemeyiz küs duramayızz canım kocişim bnmzemuszemus

ayyy kocalar bunları okursa ne düşünürler acaba kaydirigubbakcemile3

aysuny ne degişik avatarın öyleee:)

evet allah kimsenin evinin mutlulugnu bozmasınn

ayyy kızlaarr karınlarımız bu resimlerdeki gibi şişse biran önce keşkeee...

bana dün teyzem birtane hamile tişörtü hediye etti.
uzun kollu penye, karnında bir tane uyuyan bebek resmi var, bebeğin üstünde de it is a baby yazıyooooooooooooo opuyorumnanaktan ayy bayıldııımmm.. zaten çok özeniyom öle şeylere

bende istiyom yaaa bi an once karnim buyusun bebek hemen gelsin istiyom

bende ben deeee hemen büyüsün istiyorum karnım.sürekli göbeğime bakıp duruyorum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…