D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #3.801
ay neyse öğlen olmuşş..
poffff
oldu vallahı.. cok uykum var benım..
ya kızlar benım bı sorunu daha var benım kociş bıraz alıngan oldu yada ben mı cok gıdıyorum ustune sabah gıdıp sıcacık ekmek almıs benı uyandırıyodu tum gece acım dıye haykırdımda.. benımde sabah agzımdan bı anda yemıycem lafı cıktı sırtımı dondum uykuma devam ettım.. o da küstü bana.. ıse gelırken bende ona tavır yaptım uzattıgı ııcn sonra benı ıse bıraktı bende donup arkamı gıdıyodum dedıkı hep kenını dusunuyosun nıe mercimegı hıc duusnmuyosun dedı.. bende ne yaptım yıne dedım. sen opmek ıstemıyosun heralde ama belkı bebegım babasını opmek ıstıyo benı öp oyle gıt ısıne dedı.. bende öptüm kocişimi ama bebgımın yerıne:icecream:sengözlerimebaksanab
oldu vallahı.. cok uykum var benım..
ya kızlar benım bı sorunu daha var benım kociş bıraz alıngan oldu yada ben mı cok gıdıyorum ustune sabah gıdıp sıcacık ekmek almıs benı uyandırıyodu tum gece acım dıye haykırdımda.. benımde sabah agzımdan bı anda yemıycem lafı cıktı sırtımı dondum uykuma devam ettım.. o da küstü bana.. ıse gelırken bende ona tavır yaptım uzattıgı ııcn sonra benı ıse bıraktı bende donup arkamı gıdıyodum dedıkı hep kenını dusunuyosun nıe mercimegı hıc duusnmuyosun dedı.. bende ne yaptım yıne dedım. sen opmek ıstemıyosun heralde ama belkı bebegım babasını opmek ıstıyo benı öp oyle gıt ısıne dedı.. bende öptüm kocişimi ama bebgımın yerıne:icecream:sengözlerimebaksanab
adam daha ne yapsın.gene arayı yumuşatmış. biz biraz üstlerine fazlagidiyoruz.
gene de iyi dayanıyorlar kaprislerimize valla.
nazı iyi yapıyosun valla...ay ben hiçböyle nazlar yapamıyorum ya sinir oluyom kendime....
gerçinazlık halim mi kaldı benim ...
yakinda hepimiz oyle olacagizkocaman gobegimiz olacak kuvetlere filan sigmayacagizkaydirigubbakcemile3aysuny ne degişik avatarın öyleee:)
evet allah kimsenin evinin mutlulugnu bozmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?