D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #3.781
he komşum unutmamış bak
kızlar ertelesemmi acaba haftaya filan
Offf valla oku oku bitmedi ayol amma kaynatmışsınız maşallah :)
Ben de gün geçtikçe etkiler azalıyor sanki doktora da taaa 25 inde gideceğim arada endişelenmiyor değilim hani acaba bi sorun var mı diye... İnşallah herşey yolundadır. Bu arada ben daha verilen testleri yaptırmadım haftaya yaptıracağım işte kan idrar testleri var ya klasik bişey olmaz herhalde di mi ya:uhm:
komsu komsunun ıkılı test gununu unutmaz
bence sansın varsa 1 hafta en azında ertelemeyı bı dene ıstersen.
sen nerde yaptırcaktın bu testı bak onu hatırlayamadımnaniknanik
ya sankı benımkıde cok gec olucaknıe herkese bellı bı hafta ıcınde vermezlerkı..
ama benım ikılı test 12+6 da yapılcakmıs normal heralde 11 le 14 hafta arası olduguna gore..
ukla komsum nerelerde acaba bugunn..
komsucummmm uklaaaabu hafta sonuda uklayla goruscez esmer komsum gelıomusun
ordaki bayan doktor çok iyi
kime sorduysam çok memnun
hoşbulduk kızlar...
cuma dr gitmiştim..biraz daha harekete izin verdi...ve 2 hafta sonra gel dedi..ikili test yapalım dedi..ama ikili testten daha önemlisi seni ve bebği görüp iyi olduğunuzu görelim dedi..inşallah güzel haberler alırım...
bişey sorucam...ben emekli sandığığına bağlı çalışanım...üniversite hastanesine direkt gidip testi yaptırsam sorun oluyo mu??bilen varmı...hastaneye yattığımda evrakları eşim milli eğitime götürdüğünde yanlış yapmışsınız siz tıpa direkt giriş yapamazsınız demiş..ama giriş sırasında sorun olmadı hiç...bilen var mı??
geneldfe o testlerı kalp atısları duyuldugu haftada yapıolar kac haftalıksınki..
canım 9+5 im ama açlık testi de istendi valla çok kötüydüm testin birini de aç karnına yaptırmam lazım çıkamadım dışarı aç bilaç haftaya yaptırırım artık ya bişey olmaz herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?