2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

he komşum unutmamış bak
kızlar ertelesemmi acaba haftaya filan

komsu komsunun ıkılı test gununu unutmaz

bence sansın varsa 1 hafta en azında ertelemeyı bı dene ıstersen.

sen nerde yaptırcaktın bu testı bak onu hatırlayamadımnaniknanik

Offf valla oku oku bitmedi ayol amma kaynatmışsınız maşallah :)
Ben de gün geçtikçe etkiler azalıyor sanki doktora da taaa 25 inde gideceğim arada endişelenmiyor değilim hani acaba bi sorun var mı diye... ınşallah herşey yolundadır. Bu arada ben daha verilen testleri yaptırmadım haftaya yaptıracağım işte kan idrar testleri var ya klasik bişey olmaz herhalde di mi ya:uhm:

geneldfe o testlerı kalp atısları duyuldugu haftada yapıolar kac haftalıksınki..

komsu komsunun ıkılı test gununu unutmaz

bence sansın varsa 1 hafta en azında ertelemeyı bı dene ıstersen.

sen nerde yaptırcaktın bu testı bak onu hatırlayamadımnaniknanik

ben öyle yapim erteleyeyim en iyisi
kuşdilinde ssk nın polikliniği var çetinkayanın karşısında biliyormusun
orda yaptırıcam bir sorun olmuyo geçenlerde 15 gün sonra gel testlerini yapalım demişti
ben 20 gün sonra gitmiştim bie sorun olmamıştı
kısmet yapmazsa dışarda yaparız artık bebişim sağlıklı olsun gerisi boş

doktorum benden testi bu hafta istemedi, 2 hafta sonra geldiğinde isteyeceğim senden testleri dedi..
benim daha 1 aya yakın var ikili teste..
24 ünde gidecem, o zaman 10+1 olmuş olacam, sonra 2 hafta sonra çağırır yine o zaman yapar herhalde ikiliyi de..

ya sankı benımkıde cok gec olucak nıe herkese bellı bı hafta ıcınde vermezlerkı..

ama benım ikılı test 12+6 da yapılcakmıs normal heralde 11 le 14 hafta arası olduguna gore..

benimde test günü 12+2 olacak.ama benimkide sata göre 12+0 oluyomuş.yani 2 gün geriden geliyo bebişim.
test için 11-14.haftalar olarak yazıyo arkadaşlar.doktorlarımız biliyolardır heralde geç yada erken olduğunu.bence hiç oynamayın tarihlerle.

randevu alma ımkanın yokmu bı kosu ugrasan hastaneye bılıyorum orayı bende.. belkı bende ıkılı testten sonrakı muayeneler ıcın oraya gıderım hem yakında ıosyerıne

ukla komsum nerelerde acaba bugunn..

komsucummmm uklaaaa bu hafta sonuda uklayla goruscez esmer komsum gelıomusun

ukla komsum nerelerde acaba bugunn..

komsucummmm uklaaaa bu hafta sonuda uklayla goruscez esmer komsum gelıomusun

pazartesi giderim haftamı söylerim
yapılıp yapılmayacağına o zaman karar verir
yaparsa yapar ertelenmesi gerekirse erteler sanırım

uklaya gelince bu gün hiç girmedi en azından ben görmedim
bu hafta sonu işim var canım gelemem başka zaman inşallah
cumartesi çalışıcam evin tüm işleri pazara kalacak maalesef
dinlenmek te yok bize offfff offffff

hoşbulduk kızlar...
cuma dr gitmiştim..biraz daha harekete izin verdi...ve 2 hafta sonra gel dedi..ikili test yapalım dedi..ama ikili testten daha önemlisi seni ve bebği görüp iyi olduğunuzu görelim dedi..inşallah güzel haberler alırım...

bişey sorucam...ben emekli sandığığına bağlı çalışanım...üniversite hastanesine direkt gidip testi yaptırsam sorun oluyo mu??bilen varmı...hastaneye yattığımda evrakları eşim milli eğitime götürdüğünde yanlış yapmışsınız siz tıpa direkt giriş yapamazsınız demiş..ama giriş sırasında sorun olmadı hiç...bilen var mı??

ordaki bayan doktor çok iyi
kime sorduysam çok memnun

ikili testten sonra ordan randevu alırım bende.. pekı doum bu polıklınıktemı oluyor yoksa buyuk bınasındamı goztepdekı.. ben o hastneye gırmek ıstemıyorumda:tomato:

hosgeldın canım.. yenı evın hayırlı olsun umarım o ev bebısınle sana sans getırır ve o evde cok guzel gunler yasarsınız..

geneldfe o testlerı kalp atısları duyuldugu haftada yapıolar kac haftalıksınki..

canım 9+5 im ama açlık testi de istendi valla çok kötüydüm testin birini de aç karnına yaptırmam lazım çıkamadım dışarı aç bilaç haftaya yaptırırım artık ya bişey olmaz herhalde...

bence cok fazla ertelemesen ııyı olur

slm arkadaşlar benim transferden beri karnımdaki şişlik inmedi daha şimdiden pantolonları iliklemede zorluk yaşıyorum. kocaman bi göbek var sanki bazen nefes bile alamıyorum. tüp bebek transferinden sonra aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…