2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım bnm tek sen degilsin hepimiz aynıyız..sen azıcıkk sakinlesmeye bakk napalım belli bir süre dayanıcaz..

bnmde sanki cok acmısım gibi geliyorr yemegi görünce tiksiniyorummm..cok sükürki etrafında sana destek olan insanlar var..azıcık öorelini güzel tut..iyi olucaz

ay inşallah valla hiç geçmez gibi geliyo insana sürekli bulantı ne kötü bişey bu ya hiç bişeyden zevk almaz oldum

gececek canım gececek..sen yine gecmez diye düşünüyorsun bese sanki dogdugumdan beri kusuyormusum gibi geliyor..öyle bir hal yaptı bende..

hadi kusma yarısması yapalımmkaydirigubbakcemile3

bir ki üç öggggggggkaydirigubbakcemile3
ayy cok igrencimm napayım yaaa mahvetti bu durum hepimizicaka sende kafanı biraz dagıtacak seyler bul kusumm..mesela bn midemin bulantısını unutmk için size laf yetiştiriyomm arada kusup yine geliyomm:)

midemizi aldırsak nasıl olur dersiniz valla evde yemek yiyenlere bile sinir olmaya başladım ben peki sen halsiz düşmüyomusun canım benim rengim mengim kalmadı valla

gözlerimin altı simsiyahh aynada öcü görüyorum sankiiii..bşi itiraf edeyyimmi artık saclarımı 3-4 günde bir tarıyorumm ve yatıp kalktıgım gibi duruyoo.bir yüzümü yıkıyorumm oturma odasına yatak yaptık orda yatıyorum tüm gün

evde ölü gibiyimm sürekli halsizz hersey bana tiksindirici geliyorrr..arada bir kendime gelincee burda oluyorum iştee yoksa hep yataktahepimizin durumu aynı yanii

bazen diyorum ki keşke midem bulansa da kanamam dursa
hepimizin derdi başka türlü
benimde aksi gibi bulantım çok fazla olmadı 3 kere çıkardım hamileliğim boyunca
ama sürekli olması da insanı gerçekten canından bezdirir
ben hamileliği çok kolay birşey zannediyordum ama yaaa:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar
iki gündür çok hastayım sizlere bişey sormak istiyorum ıhlamur falan içsem bir zararı olur mu doktoruma ulaşamadım adam yurtdışına çıkmış.Grip gibi bişey olmuşum tam da grip değilim çok halsizim ve kemiklerim adeta ağrıyor doktora gitmekten korkuyorum(((((((((((((

geçmiş olsun
çok aşırı tüketmedikten sonra sorun olmaz. varsa içine çubuk tarçınla limon da at.ben öyle yapmıştım iyi gelmişti

bende öyle..sanırım hepimiz öyle sanıyordukk..üzülme canım aklına getirme kanamalarını..hep gectigini kanamanın olmadıgını düşün..kanaman oldugu halde olmamamıs gibi düşün emin olkii yeneceksin..

lütfen psikolojınızı bozmayın kıslarr üzüldügünüz herseyi unutunnn...

bende çok kolay sanıyodum valla nasıl geçicek kızlar ya insanda valla sabır kalmıyo hayatından beziyo bende aynı banyodan banyoya tarıyorum saçlarımı canım bişey yapmak istemiyoki berbat bi durum hayatım remen öncesi sonrası haline geldi ben öncesini çok özlüyorum o neşeli,iştahlı süslü günlerimi çok özlüyorum

bnmdee bazenn su derdim var kösesindekii sacma sapan konuları görünce canım sıkılıyoo dünkü temizlik hastası koca bugünkü jigolaa yok hayat kadınııı...........artık karar verdim okucammm hiçbirsekilde

bende kocakarı gibi oldum
banyo yapmaya bile üşeniyorum
kaşlarım tropik ormanlara döndü kuaföre bile gidemiyorum
şu 3 ayı bir doldurayım kimse beni tutamaz

tropik orman ha:)))))))))))))))))

bendeki bıyıklarlada hacı babalara döndüm ..:)))))))))))

su bayram gelsede kendimize gelsekk aynaya bakıncaa ögg demesek:)))

mrb kızlar açım aç

midem bulantım yok öyle ama canım hiçbir şey istemiyor sadece peynir ekmek yesem şikayet etmem midemde bir kazıntı. Düün eve geldim açlıktan ağladım ne yesem diye düşünüyorum o olmuyor bu olmuyor çok kötü bir durumdayım.

tropik orman ha:)))))))))))))))))

bendeki bıyıklarlada hacı babalara döndüm ..:)))))))))))

su bayram gelsede kendimize gelsekk aynaya bakıncaa ögg demesek:)))

:roflol::roflol::roflol:
kocalar üstümüze kuma getirecek valla
insanlıktan çıktık

uzun zamandır göremeyince merak ettim bende seni
insan açken daha bir seçici oluyor
ev yemekle dolu olsa bile gözüm hala başka yemeklerde oluyor bazen

ay valla bende banyoyu bile eşim yaptırıyo kaşlarım ıyıklarım orman oldu ama bende iştah yok hayat durdu sanki nasıl işeymiş bu ya insan kocasından bile tiksiniyo yok yok buna bi çözüm bulmaları lazım böyle gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…