• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimki de öyle canım, kalbe benzermiş, ortasında aşağıya doğru çıkıntı oluyormuş. En son gittiğimde de yavrum sokmuş kafasını sağ tarafa , itmeye uğraşıyordu. Ağlayasım geldi, şimdiden çalışmaya çalışıyor kuzum diye.

Rahim esnek olduğu için bebeğe yeterince yer açılır diye düşünüyorum bende. Doktorum bu çıkıntının hiç bir önemi olmadığını söyledi, ben de ona güveniyorum.
evet benimki de bir keresinde kafayı aşağıdan diğer tarafa sokmuştu..
doktor beni yan çevirince cıktı..

evet benimki de cok önemli değil dedi, ben de güveniyom
opuyorumnanaktan

evet olan bişimiş sanırım %15 gibi fln bi oranda..
ama diğer doktorların hiçbiri farketmedi bunu
benim şimdiki doktorum farketti sadece..
başka doktora gidiyo olsam bilemeyecektim bende böle bişi oldugunu
benimki zaten riskli gebelik doktoru oldugu için anladı hemen

Ama duyduğuma göre sen hem normal doğum, hem sezeryan olacakmışsın. Sezeryanı da sadece macera olsun diye yaptırcakmışsın. Kuşlar öyle dedi

canlı doğum ısını araya sıkıstırmayı unutma=))aklinialirimsmile

biz bebek odası ıcın almayı planlıyoruz

ya ben şimdi ufo yakıyorum sabah kadar bogazım yanıyr cok acıyor aslnda şimdi keşfettm bebek olrsada aynı durum olcak ufo yada klıma ama odayı sogutuyor dıyenler var alcam sımdıden ama kararsız kaldım

kesin söler kesinn..
ben de valal bugün bi ara cıkcam, su roportajımın sorularını cevaplamam lazım.. ilgilenemiyom hiç..
uyuyodur o şimdi
:oklava:

günaydın kızlaaaaaaaaarrr..canım senin ne sorunun var anlamadım ben sezeryan gerekebilir falan yazmışsın ya..

gunesım sen kesınlıkl ealmalısın ufo ya ne kadar daha devam edıceksın bebek ıcınde zrarlı. ve bılıyosun dımı elektrıklı sobalar radyasyon yayıyor yakın cevresıne ozellıkle arkasında durma sakın ha ve en az 2 metre uzagında dur

günaydınnnnnnnnnnnnnn
geçmişi yoklayıp geliyorummmmmmmopuyorumnanaktan

Ben kullanmıyorum ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum. Sabah ne zaman uyansam, boğazım kupkuru olmuş, acıyor.

aynen işte öyle bir şeyyy bıde grıbıde atamadm daha bogazım yara halde hep ılacta kullanamıyrm gece su da ıcemıyrm kurlktan acıyor:( ama işte odayı sogutyrmus ıyı deılmş dıye duymus esım burda mutlaka tecrubesı olan vardır yaaaaa

günaydın kızlaarrr..
özlediniz mi beni :CüvCüv:
yeni arkadaşlar gelmiş galiba..hoşgelmiş herkes..
konu erken doğum mu..
dün akşam ben de eşime tam da bunu diyordum
nerdeyse 6. aya giricez bebek 7 aylık da doğabilir o yüzden artık beşiğini vs. hazır etmek lazım..
kıyafetler filan pek eksik kalmadı gibi, bi liste yaptım eksikleri ordan tamamlicam ama artık kıyafet dışındaki ihtiyaçlara yönelmek lazım..

cosmocum ben de "çocuğunuzla işbirliği yapabilme" kitabını tavsiye ederim..

oo hoşgeldin recebim. bende akşam eve gideyim kitap sitelerini dolaşacağım.
zeyneple senin verdiğin kitaplara bir bakayım.

günaydın canım.. nasılsın.. dün ne süprizler vardı naptınız??

canım işyerine kocaman çiçeğim geldi.benim için en güzeli buydu.akşamda yemeğimizi dışarda yedik ve evimize geçtik.güzel bir gece geçirdik :kedi:

günaydınnnnnnnnnnnnnn
geçmişi yoklayıp geliyorummmmmmmopuyorumnanaktan
oooo yeşillik hosgeldınn
canım işyerine kocaman çiçeğim geldi.benim için en güzeli buydu.akşamda yemeğimizi dışarda yedik ve evimize geçtik.güzel bir gece geçirdik :kedi:
ohh ohh allah muhabbetınızı artırsınn.. güzel gece derkenaklinialirimsmile
daha uzun senelerı de kutlamak nasıp olsun canımmm

gunesım sen kesınlıkl ealmalısın ufo ya ne kadar daha devam edıceksın bebek ıcınde zrarlı. ve bılıyosun dımı elektrıklı sobalar radyasyon yayıyor yakın cevresıne ozellıkle arkasında durma sakın ha ve en az 2 metre uzagında dur

hadiya okdr cııddımı valla ben dıbıne gıryrm nerdeyse işte klıma bakacaz alcaz buhaftalarda ama bu buhar makınası guzel bişiseee onuda hemen alcam soncta klımada havayı kurutuyor dıyorlar ..ofyaaa bu ısınma ne problem ızmrde ara bı soguk oldugu ıcın soba kursan zor vee fazla ufo az ve sıkıntılı dogalgaz yaygın diil:(

elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X