• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy cnm cok gecmıs olsunn..
pekı tam olarak tedavısı bıtmedımı.
yanı kırılmadna oncekı halıne donmuyor mu kuyruk sokumu kırıgıkafamçokkarıştı

saol canım..aslında yerine kaynıyor ama kaslar gevşediği zaman yada çok zorladığın zaman ağrıyor..yani hiç bi zaman kırılmadan önceki haline dönmüyor..doktor şu an onunla ilgili hiçbişey yapamayız, kırmıyaydın dedikaydirigubbakcemile3

saol canım..aslında yerine kaynıyor ama kaslar gevşediği zaman yada çok zorladığın zaman ağrıyor..yani hiç bi zaman kırılmadan önceki haline dönmüyor..doktor şu an onunla ilgili hiçbişey yapamayız, kırmıyaydın dedikaydirigubbakcemile3

umarım sorun cıkmaz.
ama belkıde o kırılmayla ılgıolı degıldır agrın.
benımde cok sık agrıyor kuyrugumkaydirigubbakcemile3

yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
neden beceremiyorum benbilmiyorumkismile:sinifsinif:
:roflol:

evet canım dae de açıklamış. rahmim kalp şeklinde.. içinde bir girinti var o nedenle bebek diğer tarafa pek gidemiyor. tek tarafı kullanıyor..
ikiz üçüz bebek mantıgı.. yeri dar yani biraz bebişin. ama doktor sorun olmaz dedi.
sezaryen de kesin değil.
bazen bu durumda normal doğum zor olabiliyor dedi. onu son aylarda anlarız dedi. bakalım

anladım seker sorun yok o zaman doktor öyle diyorsa romantik seniiiiiiikaydirigubbakcemile3

yok benim kuyruğum hala dik sempatiksalakcinni
belli olmaz canım belki doğuma kadar geçer ağrın . şimdiden doğumunu düşünüpde moralini bozma

ay archimim saol canım ama doğuma kadar geçmesi değil artması sözkonusu..mümkün olduğunca uzun süre oturmamaya çalışıyorum..çok oturunca feci ağrıyor.. siz siz olun kuyruğunuza sahip çıkın anacım kaydirigubbakcemile3

aynen işte öyle bir şeyyy bıde grıbıde atamadm daha bogazım yara halde hep ılacta kullanamıyrm gece su da ıcemıyrm kurlktan acıyor:( ama işte odayı sogutyrmus ıyı deılmş dıye duymus esım burda mutlaka tecrubesı olan vardır yaaaaa

canım buhar mekinesinden bahsediyorsun sanırım. İki fonksiyonluları var soğuk buhar ve sıcak buhar veren. Bu nedenle odayı soğutma gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca Soğuk buhar verende öyle ahım şahım bir soğukluk sağlamıyor sadece odayı nemli tutuyor. Zaten bebek odaları için tasarlanmış olanlarından alırsan bi problem olmaz. Bebekler için gerekli ben aldım bebişimin odasına.Sende şimdiden al kendi odanda kullan bence

umarım sorun cıkmaz.
ama belkıde o kırılmayla ılgıolı degıldır agrın.
benımde cok sık agrıyor kuyrugumkaydirigubbakcemile3

yok be daemonum..benim sorun tam da kırıkla ilgili biliyorum ben..kuyruk acısı bukaydirigubbakcemile3
ama olsun napalım katlanıcaz..bebişimi kucağıma alayımda gerisi önemli değil teyzesi:ecrin_bebek::emir_bebek:

ya kızlar benim de küçükken kuyruk sokumum kırılmıştı. şu günlerde çok ağrımaya başladı. doktor normal doğum yapamayabilirsin dedi banada.. başka benim gibi kuyruğu(!) kırık olan varmı?bilmiyorumkismile

kuyruğunumu kırdılarbilmiyorumkismile
ben de normal doğurmak istiyorum yaa.. :ecrin_bebek:
karar verdim normal olursa da sezaryen olursa da epiduralli olacak.
geçen bi abla var onla konustuk kesinlikle epiduralli ol dedi.
bakalım hayırlısı olsun, o günler gelsin de

aynen bende öle
hangisi olursa olsun epiduralli olcak:emir_bebek:

nerdesin sennnnalsanaalsanasmile
ya benı nıe kescekler yaaa ben canlı canlı dogurcam ıste catır catır zoom bılem yapıcaklar dimi ösgee
bak görürsün ikinizide kesiceklerrraklinialirimsmile
ne bu lemmm:roflol:
coştuk gıkaydirigubbakcemile3

ben ruyamda bebişimi gördüm
soğukta üşücek diye
yunlu kazak parcalarıyla onu örtmeye calısıyodum
sabah ağladım annem bana güldümafoldumben

yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
neden beceremiyorum benbilmiyorumkismile:sinifsinif:

boşver cnm bende beceremıyorm halbukı evlenmdn önce kendıme ne hırkalar kazakla:CüvCüv:r ormustum ama bebek şeylerini beceremıyorum neden bende cozemedım:(

ben de normal doğurmak istiyorum yaa.. :ecrin_bebek:
karar verdim normal olursa da sezaryen olursa da epiduralli olacak.
geçen bi abla var onla konustuk kesinlikle epiduralli ol dedi.
bakalım hayırlısı olsun, o günler gelsin de

Ozge normal doğumda epidural ıkınmayı zorlaştırıyormuş diye duymuştum, sonra da çocuğu vakumla alıyorlarmış. Sen böyle bişey duydun mu?

kuyruğunumu kırdılarbilmiyorumkismile

aynen bende öle
hangisi olursa olsun epiduralli olcak:emir_bebek:

bak görürsün ikinizide kesiceklerrraklinialirimsmile

coştuk gıkaydirigubbakcemile3

ben ruyamda bebişimi gördüm
soğukta üşücek diye
yunlu kazak parcalarıyla onu örtmeye calısıyodum
sabah ağladım annem bana güldümafoldumben
kestirmiycek işte:umursamaz:
sen nerdesın kac saattır.
ben oglen cıkıcam haberın ola

heheh saol cnm yaaaaa düşünmen yeterliii işte gönül zenginliği olsn yeter:) dimi
ne gonul zengınlıgı kısımmm..
faızlı vercem hehe ehehehehaklinialirimsmile

canım buhar mekinesinden bahsediyorsun sanırım. İki fonksiyonluları var soğuk buhar ve sıcak buhar veren. Bu nedenle odayı soğutma gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca Soğuk buhar verende öyle ahım şahım bir soğukluk sağlamıyor sadece odayı nemli tutuyor. Zaten bebek odaları için tasarlanmış olanlarından alırsan bi problem olmaz. Bebekler için gerekli ben aldım bebişimin odasına.Sende şimdiden al kendi odanda kullan bence

soğukmu sıcakmı mantıklı peki hangi marka aldın sen

GÜ-NAY-DIN TATLıŞKOLARRRRRRRRRRRRR

BıR KALKTIK HERBıYERLER KARRRRRRRRRRRR KAYA KAYA GELDıKKKKKkaydirigubbakcemile3

Günesim siz izmirde nerde oturuyorsunuz bide sakıncası yoksa kiranız nekadar merak ettim.

Back
X