bizede yasak değil dedi de biz korkudan 1 kez yaptıkkkaydirigubbakcemile3:kedi:benim doktorum ilişki milişki hiçbişi yasak değil dedi.
aysun sana niye öyle küt diye yasaklamış valla ilginç bir doktormuş
bende şu 3 ay bi geçsin bakcam tekrar bi çaresine artık..
bende henüz tüylenme yok ama karnınıza badem yağı sürerseniz tüylenme yapıyor
kullanıyormuydun daemon canım sen?..
bizede yasak değil dedi de biz korkudan 1 kez yaptıkkkaydirigubbakcemile3:kedi:
valla bende anlamadim ya ultrasonda bebegi gorur gormez iliski yasak dedi. sali gunu kontrole gitcem o zaman soracam bi sorunmu var diye ama benim bebekle ilgili hic bi sikayetim yokbenim doktorum ilişki milişki hiçbişi yasak değil dedi.
aysun sana niye öyle küt diye yasaklamış valla ilginç bir doktormuş
ya ben korkuyorum ikinci yeğenimde yengem de kanama oldu o sevepten yeğenimde 7 aylık doğdu hep kanama geçirmiş ilk fikifiki olayından sonra..Banada yasak deil ilişki ama biz haftada 1 kez yapıyoz :kedi:
ya ben korkuyorum ikinci yeğenimde yengem de kanama oldu o sevepten yeğenimde 7 aylık doğdu hep kanama geçirmiş ilk fikifiki olayından sonra..
bana da ilk 3 ay yapma dedi riske atma kendini demişti ama dr 28 haftaya kadar yapabilirsin sonra karışırım dedi kaydirigubbakcemile3
biz daha hiç yapmaya cesaret edemedik :kedi:
benim adam patlayacak yakında :1ninca:
valla aynen :)Valla eşinde peygamber sabrı varmış hayatım
kaydirigubbakcemile3
valla öyle pek sabırlı..
onun da cesareti yok, şimdi isterim de yaparım bide bişi olur tesadüf üstüme kalır sonra bu cadı karım cırlar bana diye korkuyo herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?