2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman archiminm nasıl laf o oyle.. ay buyuk konusmayımda esımı oyle yakalarsam neler olacagını tahmın etmek ıstemıyorum.. ne demek ya. ya o benı yakalasa nolcak.. klava:kötükedihüso

deomonn sen bu hamilelikte cok mu sinirli oldun yoksaaa eşinee cok mu yükleniyorsunn..herseye kızıyosun canım bnm gerginmisinn yolunda gitmeyen birseyler mi var..yazılarını okudugumda hep stres görüyorum azıcık sakinless kendini dinle..öyle herseye kızmaa.bu kadar sinir iyi degiill kusum bnm

belkide bn yanlıs anlamısımdır umarım öledir:1hug:

alemsın tubicikim ya

ben bu sabah bı uyandım ıc camasırlarım kalmsım hemen naptın baa dıye cıkıstım. bızımkıde vallahı ben yapmadım gece kendın cıkardın bı anda dedı.. nıyeyse:asigim:

ya bn zatennn yüz üstü yatamıyorum sanki göbegim acıyoo..bu arada yan dönünüce bilee rahatsız oluyorumm ilaki düz yatıcammm..kıslar bnmki şimdiden cok yaramaz galiba((

kıs tubicik ne güsel giriş yaptın öle çıplak mıplak..
birazdan tüm istemeyenler olarak isterik olacaz hep birlikte hoobaaaaa :teytey:

aman archiminm nasıl laf o oyle.. ay buyuk konusmayımda esımı oyle yakalarsam neler olacagını tahmın etmek ıstemıyorum.. ne demek ya. ya o benı yakalasa nolcak.. klava:kötükedihüso

eee tabi erkekde gelip gözünün içine baka baka izlemesin gizli kapaklı yapsın ama
onlara da hakvermek lazım arada
neredeyse 1 sene elini sürmüyolar eşlerine

:roflol: kıss ilahi sıcak memlekettekin ben çıplak yatsam donarım heralde

:roflol:kaydirigubbakcemile3niyeyse artıkkaydirigubbakcemile3

Ya ben bayılırım böle uyumaya ama kıçım donar uyusam :roflol:
Sen nasıl farkında olmadan çıkardın anacım ya kaydirigubbakcemile3

ay deamon kaydirigubbakcemile3

kendi çıkarmış üstünü yine adama kızmış..
yani adam demese kendin çıkardın diye, görmemiş fln olsa, kesin o çıkardı diye ısrar ederdin sen :roflol:

kıs tubicik ne güsel giriş yaptın öle çıplak mıplak..
birazdan tüm istemeyenler olarak isterik olacaz hep birlikte hoobaaaaa :teytey:

aksammm hepimizin evinde büyük bir operasyon olacakk anlasıldıııkaydirigubbakcemile3

:roflol: kıss ilahi sıcak memlekettekin ben çıplak yatsam donarım heralde

yok anacıgımmm hiç donulmuyo vallla..işin püf noktoaları var..:jeyyar:

sap gibi yatakta durursan tabi donarsınkaydirigubbakcemile3

kızlar bısey daha sorcam sızlere merak etmeyın baska sorum yok bugunluk ama.hastaneye gıttınız dr unuz yoooook.hastanedekı dıger dr a muayne oluyormusunuz bana bılgısayarımız ortak dedıler

Ya ben bayılırım böle uyumaya ama kıçım donar uyusam :roflol:
Sen nasıl farkında olmadan çıkardın anacım ya kaydirigubbakcemile3

ay bılmıyorumkı yazın yapardım öle ama bu havada nası becermısım onu bende anlamadım ustelık kalkıp degısmısım uzerımı hıc bısey hatırlamıyorum.. kim bilir daha neler oldu nelerrr

tubicikim ben bıraz streslıyım haklısın bu konuda hırsımıda bı tek kocişten alıyorum napıyım baska kımsenın yuzunu gormuyorum ısyerınde bırını catsam kesın kavga ederım kociş benı sakınlestırebılıyo.. ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı cok fena huursuzm hıc bı sabah ıyı bı sekılde uyanmadım nerdeyse sureklı kabus sureklı bı agrı kırgınlık:S nolcak halım bılmıyorum

ben olmam valla başka doktora muayene..
ama çok merak ettiğim bi durum varsa, şüphe duyuyosam fln, çocuga baktırmak için baska doktora gidebilirim kendi dr.um yoksa

ay bugün keyiflerimiz yerindeee..aramızda kendimi kötü hissediyorum diyen yokk oh cok sükürrrr..hergünümüz böyle olsun kıslarrrrrrr

zaten ilk 3 ayda annede cinsel istek hic olmuyormus 3. aydan sonra duzeliyormus.bizleri dusunemiyorum artik 3. ayin sonunda adamlara saldiracaz kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pende bi değişiklik yol valla puhaha-tatlicadiarzu-:kedi:

ay deamon kaydirigubbakcemile3

kendi çıkarmış üstünü yine adama kızmış..
yani adam demese kendin çıkardın diye, görmemiş fln olsa, kesin o çıkardı diye ısrar ederdin sen :roflol:

y a sız bole soledıkce kotu hıssedıyorum ben cok kotu bırıyım

sanırım ben bı psıkologa gıtsem ıyı olcak.. en azından gece kabuslarımı engelese rahat bı gece gecırsem rahatlıycam belkı

y a sız bole soledıkce kotu hıssedıyorum ben cok kotu bırıyım

sanırım ben bı psıkologa gıtsem ıyı olcak.. en azından gece kabuslarımı engelese rahat bı gece gecırsem rahatlıycam belkı

canım bence psikolog gerekli değil dir belki onu sonra denersin de.. şu etapta bence kendini kocanın sevgisine ver, ondan destek al.. sonuçta bu çocugu tek başımıza yapmadık, onların sayesinde yaptık.. onlar ve bizim parçalarımızdan olusan bir bebiş içimizde büyüyor..
ben hamiş kaldıktan sonra kocama daha bir sarıldım böyle.
eskiden bende az çektirmezdim naz naz üstüne..
ama şimdi akşam fln görür görmez üstüne atlıyorum. gece yatarken hep sarılıyorum.
hergün mutlaka kocacım seni çok seviyorum diye mail atıyorum arkasından babacım ben de seni seviyorum diye mail atıyorum..
kocanda huzuru bulmaya calış bence..

anladım zatenn bir haller oldugunu..belliki birseyler canını sıkıyorr sende ondan etkilenip böyle huzursuz oluyorsunnn.davranıslarına yansıyor..umarım sorun kocişinin ailesi degildir..

yada öyleysee lütfen bunları düşünmemeye calıs..bebegine kocana yuvana odaklann.. kendi kurdugun yuvanın tadını cıkarr mutluluguna bak...herkesle anlasmak zorunda degiliz.oluyor böyle napalım...

unutmaki bu stresli durumun bebeginide etkiliyor..stresli hamilelik bebeklerde dikkat eksikligi yaratıyor kıslarrr!

canımsın bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…