aman archiminm nasıl laf o oyle.. ay buyuk konusmayımda esımı oyle yakalarsam neler olacagını tahmın etmek ıstemıyorum.. ne demek ya. ya o benı yakalasa nolcak..klava:kötükedihüso
günaydın kıslarrrrrr ay evimiz sahile cok yakın oldugu için gece bir sürü sinek oluyo..sinek ilacıda bitmiş bi uyutmadılarr sinir oluyorum tüm sineklere yaaaa..lmaz:.
bu aradaaa biz ilişkiye hiç ara vermedik tabi öncekinden daha dikkatliyiz..birde eskisi kadar sık degill...aranızda kocasıyla cıplak yatmayı seven var mııı bn cok seviyorumm tüm tenimle olna sarılmayııı...
ay anacıgım sabah sabah hepinizi azdıracagım:)))))))))))))günaydınnnn yahuuu:)))
aman archiminm nasıl laf o oyle.. ay buyuk konusmayımda esımı oyle yakalarsam neler olacagını tahmın etmek ıstemıyorum.. ne demek ya. ya o benı yakalasa nolcak..klava:kötükedihüso
günaydın kıslarrrrrr ay evimiz sahile cok yakın oldugu için gece bir sürü sinek oluyo..sinek ilacıda bitmiş bi uyutmadılarr sinir oluyorum tüm sineklere yaaaa..lmaz:.
bu aradaaa biz ilişkiye hiç ara vermedik tabi öncekinden daha dikkatliyiz..birde eskisi kadar sık degill...aranızda kocasıyla cıplak yatmayı seven var mııı bn cok seviyorumm tüm tenimle olna sarılmayııı...
ay anacıgım sabah sabah hepinizi azdıracagım:)))))))))))))günaydınnnn yahuuu:)))
alemsın tubicikim ya
ben bu sabah bı uyandım ıc camasırlarım kalmsım hemen naptın baa dıye cıkıstım. bızımkıde vallahı ben yapmadım gece kendın cıkardın bı anda dedı.. nıyeyse:asigim:
alemsın tubicikim ya
ben bu sabah bı uyandım ıc camasırlarım kalmsım hemen naptın baa dıye cıkıstım. bızımkıde vallahı ben yapmadım gece kendın cıkardın bı anda dedı.. nıyeyse:asigim:
:roflol: kıss ilahi sıcak memlekettekin ben çıplak yatsam donarım heralde
kıs tubicik ne güsel giriş yaptın öle çıplak mıplak..
birazdan tüm istemeyenler olarak isterik olacaz hep birlikte hoobaaaaa :teytey:
:roflol: kıss ilahi sıcak memlekettekin ben çıplak yatsam donarım heralde
Ya ben bayılırım böle uyumaya ama kıçım donar uyusam :roflol:
Sen nasıl farkında olmadan çıkardın anacım ya kaydirigubbakcemile3
zaten ilk 3 ayda annede cinsel istek hic olmuyormus 3. aydan sonra duzeliyormus.bizleri dusunemiyorum artik 3. ayin sonunda adamlara saldiracaz kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay deamon kaydirigubbakcemile3
kendi çıkarmış üstünü yine adama kızmış..
yani adam demese kendin çıkardın diye, görmemiş fln olsa, kesin o çıkardı diye ısrar ederdin sen :roflol:
pende bi değişiklik yol valla puhaha-tatlicadiarzu-:kedi:
y a sız bole soledıkce kotu hıssedıyorum ben cok kotu bırıyım
sanırım ben bı psıkologa gıtsem ıyı olcak.. en azından gece kabuslarımı engelese rahat bı gece gecırsem rahatlıycam belkı
ay bılmıyorumkı yazın yapardım öle ama bu havada nası becermısım onu bende anlamadım ustelık kalkıp degısmısım uzerımı hıc bısey hatırlamıyorum.. kim bilir daha neler oldu nelerrr
tubicikim ben bıraz streslıyım haklısın bu konuda hırsımıda bı tek kocişten alıyorum napıyım baska kımsenın yuzunu gormuyorum ısyerınde bırını catsam kesın kavga ederım kociş benı sakınlestırebılıyo.. ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı cok fena huursuzm hıc bı sabah ıyı bı sekılde uyanmadım nerdeyse sureklı kabus sureklı bı agrı kırgınlık:S nolcak halım bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?