ayyy şimdi wc den geldim yanlış alarmmış ölüyodum çıkartıyordum az daha .
kızlar ya bebeğime bişeymi oldu psikolojisi çok kötü yemin ederim ödüm koptu bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü, ama o iyi olacaksa ben öğürmeyede bulanmasına da razıyım. öldüm valla ne oldu dedim birden bire gitti öğürmeler diye ..
günaydın cosmooo
cosmo sen katılmıyopn mu leyla nın yılbaşı çekilişine.
kendi aramızda çekiliş yapıyz, ufak tefek bişiler gönderecezz
katıldık canım..Gunaydın cnm sizler katıldınız mı? NAısl yapılcak?
kızlar alemsiniz valla
uzun zamandır giremiyodum topiğinize, bugün bi bakayım dedim kırmış geçirmişsiniz ortalığı, ben de insanlıktan çıkan bi benim sanıyodum, vefekat herkes aynı durumdaymış valla ilaç gibi geldiniz bana, sadece iki günlük geçmişi okudum ama yetti bana
aynı haller, manyak olduk çıktık, hiçbişeyden zevk alamaz oldum, nassı sıkıldım kendimden olursa bu kadar olur, istemek kelimesi sıkıcı ve fazla geliyo, hiçbişeyi isteyemiyorum, gerçi son 10 gündür mide bulantıları biraz daha hafifledi gözümün önü biraz daha açıldı ama gene de iştahsızlık keyifsizlik isteksizlik had safhada, bir de üstüne psikolojik sorunlar eklendi, kıldan tüyden şeylere ağlar oldum, neymiş efendim, kendimi güzel hissetmiyormuşum, kadın gibi değilmişim, ben böylemiymişim falan filan, oysa hamilelik güllük gülistan olmak ile eşdeğerdi benim için, şikayetçi değilim ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi....
kızlar alemsiniz valla
uzun zamandır giremiyodum topiğinize, bugün bi bakayım dedim kırmış geçirmişsiniz ortalığı, ben de insanlıktan çıkan bi benim sanıyodum, vefekat herkes aynı durumdaymış valla ilaç gibi geldiniz bana, sadece iki günlük geçmişi okudum ama yetti bana
aynı haller, manyak olduk çıktık, hiçbişeyden zevk alamaz oldum, nassı sıkıldım kendimden olursa bu kadar olur, istemek kelimesi sıkıcı ve fazla geliyo, hiçbişeyi isteyemiyorum, gerçi son 10 gündür mide bulantıları biraz daha hafifledi gözümün önü biraz daha açıldı ama gene de iştahsızlık keyifsizlik isteksizlik had safhada, bir de üstüne psikolojik sorunlar eklendi, kıldan tüyden şeylere ağlar oldum, neymiş efendim, kendimi güzel hissetmiyormuşum, kadın gibi değilmişim, ben böylemiymişim falan filan, oysa hamilelik güllük gülistan olmak ile eşdeğerdi benim için, şikayetçi değilim ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi....
Tamamdır girdim çekilişe siizimi kırcem len zemuszemus
valla hepimiz aynıyız demek..
kaydirigubbakcemile3
ben dün ağda volkanları kısmında kahkahalarla güldüm
tamam gel.. hihoyyyt
cosmo herkesi ikna edelim herkes gelsinn
Bizde iyiyiz tatlım kahvaltı ettim sanırrım 15 dk ya çıkarmaya giderim
Korkmuş mu benm tatlım yaaa kıyamam size ben
Bende senn gibi oluyom bazen çok ii anlıyom seni hayatım
Ama yinede makul olmak gerek evhamlımıyız ne?
evet evhamlıyız ama ne yapalım onca uğraş verdik bebeklerimiz için Rabbim hepimizin meleğine sağlık sıhhat versin..
ay archimim sen valla kopartıyorsun beni.. kaydirigubbakcemile3
sabah kalktım aynaya 5-10 sn baktım ancak dayanabildim kendi sefilliğime
eşim bile şu erkek haliyle benden daha güzel görünüyor bu ara
Temammmmmmm
Herkese çekilişe katılsın okadar kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Oldu mu Özgemmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?