• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktor normal dedi. netten baktıgımda da normal çıkıo ama kıyaslayınca zayıf kaldı yavrucegızım benim. bol pekmez yıyım bari. boshayallersmile

etraftaki gebelerle kıyaslama yapmak doğru değil ama insanın da elinde olmuyor dimi kaydirigubbakcemile3 herkesin gelişim süreci farklı oluyor bence yine de cok takılmamak lazım

8iiinq7.jpg

OLMUŞMU??????????????hihoyyyt:teytey:delikafadulden
HAH KIZLAR SİZDEN BİRŞEY RİCA ETCEM BEN ANNEM LER İZMİRDEN BUNUN
AÇIKLAMALI ANLATIMINI İSTİYOR AMA BEN BULAMIYORUMMMM
GÖRÜRSENİZ YARDIM EDİN BANA LÜTFENNNNNN

slm kızlar, dün uzun uğraşlar sonunda net olarak görundu; kızım oluyorrrrr bayanssulusmile

herkes senın oğlun olacak dıye şartladıkları için acayip şaşırdım. ama anladım ki kız annesı olmak değişik bir mutlulukmuş. can yoldaşım evladım kızım gelıyor.
gözün aydın canım sonunda gösterdi desene tebriklerrrrrrrrropuyorumnanaktan

Elhamraaaa nerde ya Çıkarıverırdı ÖrneĞını Çabucak Şu ceketın offff

nasıl ya yıkanmıyor benim bildiğim yıkıyolar yani siliyolar
sempatiksalakcinni

Üstten üstten silip hemen giydiriyorlarmış diye duydum, verniks maddesi vücudu için çok yararlıymış.

benim kız 500 gram olmuş boyu da 24 cm imiş..bizim 21.hafta

Maşşalah kızına emi. :nazar:

ahh be güzelim bir karar verebilsem yerimseniben

Pembemavi sen de anket yap, var mı başka alternatifler?

YOK TATLIM BENİMKİDE ZAYIF SANIRIM 19 HAFTANIN İLK GÜNÜNDE 207 GRDI mafoldumben

üzülme yicez pekmezleri,doğurcaz tombakları zemuszemus

etraftaki gebelerle kıyaslama yapmak doğru değil ama insanın da elinde olmuyor dimi kaydirigubbakcemile3 herkesin gelişim süreci farklı oluyor bence yine de cok takılmamak lazım

zamanla değişir daha yolun ortasındayız zaten. 3 kılo dogsa çok mutlu olcam. yeter normal dogum duşundugum için kolay çıksın, beni de mahvetmesın aslında. haklısın takmamak lazım.

gözün aydın canım sonunda gösterdi desene tebriklerrrrrrrrropuyorumnanaktan

gösterdi canım valla. geç oldu güç oldu ama oldu kaydirigubbakcemile3

Üstten üstten silip hemen giydiriyorlarmış diye duydum, verniks maddesi vücudu için çok yararlıymış.

Maşşalah kızına emi. :nazar:

Pembemavi sen de anket yap, var mı başka alternatifler?

canım iki isim arasında kalmak değil benimkisi.içime sinmiyor isimler bir gün siniyor ertesi gün hiç hoşuma gitmiyor o isim normalde kararsız biri değilimdir asla.erkek olsaydı ismi hazırdı ama kızda böyle olduukk esim ve ben.o da nisa diyor ama ısrarcı değilim diyor daha cok zaman var diyor acelemiz yok diyor karar veremiyorum işte o da böyle yapınca

gösterdi canım valla. geç oldu güç oldu ama oldu kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

gözün aydın canım..her annenin bi kızı olmalı bencebayanssulusmile

ya kızlar
alakasız olacak ama..
sevgililer gününde napcaksınızzz..
bizim sevgililer günümüz 18 haziran yewrummm (sevgili olduğumuz gün kaydirigubbakcemile3biz hiç 14 şubatta kutlamayız hep 18 haziranda kutlarız evlilik yıldönümümüzden bile daha öenmli nerdeyse :kedi:inişallah kızımda o tarihte doğar)

gösterdi canım valla. geç oldu güç oldu ama oldu kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım..her annenin bi kızı olmalı bencebayanssulusmile[/QUOTE]

önce hayırlısı tabi ama ben de sana katılıyorum her anneye bir kız insallah diyorum anne-kız olmak gibisi yok bence de

bizim sevgililer günümüz 18 haziran yewrummm (sevgili olduğumuz gün kaydirigubbakcemile3biz hiç 14 şubatta kutlamayız hep 18 haziranda kutlarız evlilik yıldönümümüzden bile daha öenmli nerdeyse :kedi:inişallah kızımda o tarihte doğar)

ay bizimkide 17 haziran..peşpeşe sevgili olmuşuz demekki :):) doğumumda o güne gelsin istiorum :)

ya kızlar dün haberlerde izledim. doğuda bi yerdeydi galiba.kadının biri doğuma hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş -6 derecede..bebişi gösterdiler topuz gibiydi..nasıl tombikti maşallah..bence iyi beslenmek önemli ama bi yere kadar..bazı anneler 30 kilo alıyo avuç içi kadar doğuyo bebeği..tamamen yemeye bağlı değil bence..

ya kızlar bana söylemiyo doktor kilosunu boyunu felan en son gittiğimde 16 haftalıktım artık büyüdüğü için boyunu ölçemiyorz dedi saçma geldi bana medipol hastanesine gidiyorum ben aranızda oraya giden varmı ben hiç bilmiyorum kuzumun kilosunu boyunu ohaoldumsmile

Back
X