Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor normal dedi. netten baktıgımda da normal çıkıo ama kıyaslayınca zayıf kaldı yavrucegızım benim. bol pekmez yıyım bari. boshayallersmile
http://imageshack.us/ yevrum bu siteye resmi yüklekızlaarr sabah da sormuştum.göbeğimin resmini eklemek istiyorum ama nasıl eklicem bilmiyorum.
varmı bu konuda bana yardımcı olacak gönüllü?
iyi almazsan alma:dilcikar:alsanaalsanasmileeee ben napayım rızasız kız alınmaz bizde sut anasııı ıstemıyorr baksana
ee ama masal koy dedımyaaaabegenmedınmii![]()
gözün aydın canım sonunda gösterdi desene tebriklerrrrrrrrropuyorumnanaktanslm kızlar, dün uzun uğraşlar sonunda net olarak görundu; kızım oluyorrrrr bayanssulusmile
herkes senın oğlun olacak dıye şartladıkları için acayip şaşırdım. ama anladım ki kız annesı olmak değişik bir mutlulukmuş. can yoldaşım evladım kızım gelıyor.
nasıl ya yıkanmıyor benim bildiğim yıkıyolar yani siliyolar
sempatiksalakcinni
benim kız 500 gram olmuş boyu da 24 cm imiş..bizim 21.hafta
ahh be güzelim bir karar verebilsem yerimseniben
YOK TATLIM BENİMKİDE ZAYIF SANIRIM 19 HAFTANIN İLK GÜNÜNDE 207 GRDI mafoldumben
etraftaki gebelerle kıyaslama yapmak doğru değil ama insanın da elinde olmuyor dimi kaydirigubbakcemile3 herkesin gelişim süreci farklı oluyor bence yine de cok takılmamak lazım
gözün aydın canım sonunda gösterdi desene tebriklerrrrrrrrropuyorumnanaktan
üzülme yicez pekmezleri,doğurcaz tombakları zemuszemus
YİCEZZZ TATLIM YİCEZZZZ OHHHHHHHH
TOPİK TOPİK OLCAKLARRRRRRRRRRR
ÜZÜLME SENDEEEEEalkisalkisalkis
Üstten üstten silip hemen giydiriyorlarmış diye duydum, verniks maddesi vücudu için çok yararlıymış.
Maşşalah kızına emi.
Pembemavi sen de anket yap, var mı başka alternatifler?
bizim sevgililer günümüz 18 haziran yewrummm (sevgili olduğumuz gün kaydirigubbakcemile3biz hiç 14 şubatta kutlamayız hep 18 haziranda kutlarız evlilik yıldönümümüzden bile daha öenmli nerdeyse :kedi:inişallah kızımda o tarihte doğar)ya kızlar
alakasız olacak ama..
sevgililer gününde napcaksınızzz..
gösterdi canım valla. geç oldu güç oldu ama oldu kaydirigubbakcemile3
gösterdi canım valla. geç oldu güç oldu ama oldu kaydirigubbakcemile3
bizim sevgililer günümüz 18 haziran yewrummm (sevgili olduğumuz gün kaydirigubbakcemile3biz hiç 14 şubatta kutlamayız hep 18 haziranda kutlarız evlilik yıldönümümüzden bile daha öenmli nerdeyse :kedi:inişallah kızımda o tarihte doğar)