• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e siz kafanıza göremi gidip aşı oldunuz hiçbir doktor demedi miii ben doktor dedi siz de sağlık ocağına gidip aşı oldunuz sanıyorduuuumm akannehir

canım sağlık ocağı sölüyo zaten tetenoz aşın var diye.ben 19.haftada kendi doktoruma da sordum.20.haftayı beklemene gerek yok,git aşını ol dedi.sağlık ocağına gittim oldum aşımı.
sen sağlık ocağına gitmiyomusun?

canım sağlık ocağı sölüyo zaten tetenoz aşın var diye.ben 19.haftada kendi doktoruma da sordum.20.haftayı beklemene gerek yok,git aşını ol dedi.sağlık ocağına gittim oldum aşımı.

doktorumda bana 20. haftandan sonra git dedi.
sağlık ocağında kaydım yok , aşıyla beraber gidip kayıt olacağım

sağlık ocağına da mı gitmem gerekiyor doktorum bahsetmedi bana bunlardan hiç ? aşı olman lazım sağlık ocağına git demesi gerekmez mi siz olmasanız benim dünyadan haberim olmayacak cevremdeki hamileler de gitmedi hamile kartı falan da yok onların ası da olmadılar??

Ayyy millette ne halalar var maşallahhh
Bizim halamız da ii dir canım öle severimki bi kaşık suda boğabilirm yani sempatiksalakcinni

QUOTE=ozbek83;11285693]pembik evet canım ayrıntılı ultrason için dedi

bende halasına benzesin istiyom cok güzel bir bayan birde agırbaşlı kimsenin kalbini kırmaz kızım olursa halaya oğlum olursa babaya benzesin:)[/QUOTE]

ay kızlar çok yoruldum bugün ay ne yoğun bi gündü herşey üstüste geldi

Ayyy millette ne halalar var maşallahhh
Bizim halamız da ii dir canım öle severimki bi kaşık suda boğabilirm yani sempatiksalakcinni

QUOTE=ozbek83;11285693]pembik evet canım ayrıntılı ultrason için dedi

bende halasına benzesin istiyom cok güzel bir bayan birde agırbaşlı kimsenin kalbini kırmaz kızım olursa halaya oğlum olursa babaya benzesin:)
[/QUOTE]

valla cok şükür eşimin ailesinden çok memnunum cok saygılı ve düşünceli bir ailesi var karşıdaki insanı incitcez diye ödü koparlar eltim dahi allah bozmasın onlarla aramızı
hepsi ayrı ayrı haftada en az iki kere ararlar istegi bir sey olduğunda söyle yapalımyollayalı kargoyla derler eltimle aramızda 11 sene var düğünlerimiizin eşim evin en küçük oğlu o yüzden biraza kıymetliyiz

=ozbek83;11285968]

valla cok şükür eşimin ailesinden çok memnunum cok saygılı ve düşünceli bir ailesi var karşıdaki insanı incitcez diye ödü koparlar eltim dahi allah bozmasın onlarla aramızı
hepsi ayrı ayrı haftada en az iki kere ararlar istegi bir sey olduğunda söyle yapalımyollayalı kargoyla derler eltimle aramızda 11 sene var düğünlerimiizin eşim evin en küçük oğlu o yüzden biraza kıymetliyiz[/QUOTE]

benim görümcemde bir ilgilidir bir ilgilidir senede 2 kere arar. hamileyim kaç kere evlerine gittik nasılsın demedi, cinsiyetini sormadı.

o kadar ilgilidir yani.

her insan bir olmuyor beş parmgın beşide farklı olduğu gibi bu konuda şanslıyım şanslı olmasam annem burnumdan getiridi herhalde çünkü eşimi ben cok iteyerk evlendim onlar biraz zor razı oldular

Maşallah cnm :nazar:

hepsi ayrı ayrı haftada en az iki kere ararlar istegi bir sey olduğunda söyle yapalımyollayalı kargoyla derler eltimle aramızda 11 sene var düğünlerimiizin eşim evin en küçük oğlu o yüzden biraza kıymetliyiz[/QUOTE]

Back
X