• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
h.g dilek sen nereledesin kız
ne zamndır sorcam seni bekliyom sen ayrıntılıyı nerde kaça yaptırdın canım

[

merhabalar canımcım
ben unutmadım valla
ama bunların hepsi unuttu:emir_bebek:
[/QUOTE]
biliyorum herkes unuttu beni ben unutmadım ama sizii hep bakıyorum ama yazamıyorum yoğunluktan yazdığımda da kimse cevap vermiyoalsanaalsanasmile
h.g dilek sen nereledesin kız
ne zamndır sorcam seni bekliyom sen ayrıntılıyı nerde kaça yaptırdın canım

H.b.hospitalium hast.de 88 TL Ama cd vermediler gıcık oldum.

Ayyy millette ne halalar var maşallahhh
Bizim halamız da ii dir canım öle severimki bi kaşık suda boğabilirm yani sempatiksalakcinni

QUOTE=ozbek83;11285693]pembik evet canım ayrıntılı ultrason için dedi

bende halasına benzesin istiyom cok güzel bir bayan birde agırbaşlı kimsenin kalbini kırmaz kızım olursa halaya oğlum olursa babaya benzesin:)
[/QUOTE]

ay allah korusun benm kızım olsa benzemesını ıstemem cok şımarık benmkı:(

[

merhabalar canımcım
ben unutmadım valla
biliyorum herkes unuttu beni ben unutmadım ama sizii hep bakıyorum ama yazamıyorum yoğunluktan yazdığımda da kimse cevap vermiyoalsanaalsanasmile

[/QUOTE]

yazdım kimse cevap vermedi sakın deme
şu an çok hassas bi konu bubilmiyorumkismile

[

merhabalar canımcım
ben unutmadım valla

[/QUOTE]

tesekkürler canım yakın syılırmış bana bahcelievlerdeki demi
şimdiden araştırıyozda tayzoş dr seni yönlerdircemdedide cok kazık bir yer yollarsa alternetif yer bakıyom

midem bulanıyor yıne yaaaaaaaaaa offyaaaa girsem kuscam oturdm kıprdmyrm :(

yazdım kimse cevap vermedi sakın deme
şu an çok hassas bi konu bubilmiyorumkismile
[/QUOTE]
ama cevap verilmedi kaç keremafoldumben

tesekkürler canım yakın syılırmış bana bahcelievlerdeki demi
şimdiden araştırıyozda tayzoş dr seni yönlerdircemdedide cok kazık bir yer yollarsa alternetif yer bakıyom[/QUOTE]
ben şişli hospitalıuma gittim ama fiyatlarının değişeceğini sanmıyorum. Bahçelievlerdeki medical park ve medicanaya yakın sayılır.

Bu arada 21.haftamdayım hala tetanoz aşısı vurulmadım kızlar.Sağlık ocağına gitmeye zaman bulamadım. Herkesi arıyolarmış sağlık ocağından beni aramadılar doktorumda şaşırdı biz verdik numaranı neden aramadılar acaba dedi bakalım fırsat bulursam en kısa zamanda gidicem geç kalmam dimi arkadaşlar.

Back
X