2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yav ne güzel tastamam odaları kullanabilmişler
benim bebişimin odasında ıbıdıkzıbıdık bi sürü eşyamız var
bi kısmı bizim eşyamız bi kısmı onun olcak artık

ıbıdıkzıbıdık kaydirigubbakcemile3 ben de öyle prensesime bir oda tahsis edicem yerimseniben bizim de öyle bir odamız var içinde senin tabirinle ıbıdıkzıbıdıklarımız var ama atıcam hepsiniii bir yerlere tıkıştırıcam artık kaydirigubbakcemile3

slm anneler nasılsınız uzun süredir giremedim neler yapıyosunuz bende haftaya perşembe detaylı ultrason çektircem çektiren varmı aranızda bide dr lar herkesten istemiyo detaylıyı bu konuda bilgisi olan varmı.Şeniz

canım çok harika olmuş çok tatlı ama 2 çocuk düşünenler için bence ortak bir renk olması çok daha iyi olur diye düşünüyorum..

bunlar cok zenginler anova kıza ayrı oğlana ayrı oda yapcaklar belli kii ya da tek çocuk kaydirigubbakcemile3

slm hoşgeldın cnm

ne güzel bir yerlere tıkacak durumun var benim oda yok. Küçücük bir oda var ve o odada bir konsol birde çekyat var off atsam atamam satsam satamam. ve evde kımıldayacak yer yok napcam ben yaaa

hoşgeldin. Bazı doktorlar herkesden istiyor bazılarında ise riskli durumlarda istiyor benim doktorum benden herşeyi istiyo ıvırı zıvırı her bir haltı yapıyoruz annem kızıyor ama içimde kalmasındansa yaparım daha iyi diyorum.

hee böyük ebet
ya keşke atılabilcek eşyalar olsda atsam
benim yatak odam kucuk
gardorobumuz sıgmadı cocuk odasına koyduk

birde eski ev amerikan mutfaktı mecbur bar yapıldı araya
o da var
iyide oluyo baya eşya alıyo içi
napayım ya akıl verin
ha birde ütü masası(dolaplı)
birde
çeyiz sandığım var allaaam bu neya bit pazarı gibi

özgee bak hala ilgilenmiyosun benle

ya ben cıdden mutusuzm bugun

bı daha bısey yazmıycam size:umursamaz:
üzmeyin daemoşumu klava:

ay bugün ilgilenemedim kimseynen sürekli bişi cıkıyo yarın acısını cıkarmalıyım
fisfisfis

ne güzel bir yerlere tıkacak durumun var benim oda yok. Küçücük bir oda var ve o odada bir konsol birde çekyat var off atsam atamam satsam satamam. ve evde kımıldayacak yer yok napcam ben yaaa

ben kayınvalideme veririm belki evdeki fazlalıkları sonra lazım olur falan o tıksın bir yere ayrıca da benim evim çok büyük o sebeple sorun olmaz herhalde tıkıştırmam kaydirigubbakcemile3

kocanı at bayaa bi yer boşalır sempatiksalakcinni

du ilgilenem olumunekankayizsmile :1hug: Şeniz

özge evet benimde cok hoşuma gitti ama yurtdışında sahibi ama yaptırmak isteyenler foto cıktısı alıp yaptırabilirler cok güzl sade ve alımlı

ya o da konusunda en dertlı benım.
bızım evde bı oda benım ıvırım zıvırım bı oda esımın ıvırı zıvırı dolu.
benım oda cok kucuk orayı yapamam esımde tutturdu o odayı yapalım dıye kendı malzemelerıne kıymaıyo ya cok konusma paylasıcaz ıste odayı dedım kayınpederımde bana destek verdı yendık kocacımı=))

ama sımdı once benım odayı toparlayıp esımın mılyonlarca tamır parcasını tasımamız lazım. nası yapcaz bılmıyorum..

kızlar bu arada bugun kayınpederımı cagırıcam ıstedıgım mobılyanın resmını verıcem. kayınpederım teknık lısede ogretmen onun mobılyacı ogrencılerı var onlardan fıyat alıcak. aranızda yaptırmayı dusunenler varsa soleyın bırden fazla ıcın daha uygun fıyat verırıler belkı.. ne dersınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…