2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam gel aklinialirimsmile

yaw sorma çok fena bişi..
ama yasak bişi o nedennen burdan annatamıyom..
kısaca ben doğum iznindeykene battık sempatiksalakcinni

hadi ya deme . ya bir de doğumdan sonraki 4 aylık maaşı 4. ayın sonunda mı toplu halde alacağız.
yoksa her ay maaşımız yatacak mı??
eğer 4. ayın sonunda toplu alacaksak mıçtık akannehir

hadi ya deme . ya bir de doğumdan sonraki 4 aylık maaşı 4. ayın sonunda mı toplu halde alacağız.
yoksa her ay maaşımız yatacak mı??
eğer 4. ayın sonunda toplu alacaksak mıçtık akannehir

akannehir ya her ay almıcazmı maasımızııı

ben toplu alacaz maaşı diye biliyom kızlar..
ama doğumdan sonra işlemler hızlıca yapılıp sgk ya bildirilirse toplu olarak başında da alabilenler varmış.
yine daha bilgililer cevap versin tabi
ama benim doğum yapan bir ark ım kendi işyeri için öyle söylemişti

akannehir

akannehir ya her ay almıcazmı maasımızııı

bende onu bilmiyorum. bir yerde toplu alınıyor diye okudum ama umarım öyle değildir.
4 ay maaşsız beklersem ölürüz

inşallah öyledir yaa. ayy her şey bir dert . ağız tadıyla doğuma da gidemiyoruz

mafoldumben evt yok ve haftaya inanılmaz heyecanlı bir bölüm var akannehir

bizi cepte göruyolar canları isterlerse yayınlıyolar istemezlerse haber bılem vermıyolar. arkadaşlara gıtcektım gıtmedık onun yuzunden eşim söylenıp duruyo şimdi. gelsınler versınler cevabını sinir ettiler beni.alsanaalsanasmile

aynen öle.. hele siz benim basıma geleni bilseniz...
amann sölüyom banane beee
ben 4 ay sadece asgari ücret alacam.. işte asgari x4 = neyse..
onun üstünü de b.k alacam.. alsanaalsanasmile
çok sinirlendim ya
resmen paramın üstüne yatcaklar..
bizim çünkü bankaya yatan kısım sadece asgari ücret kadarı..
üstünü elden alıyoz..
ama doğum izninde.. babayı alcaz alsanaalsanasmile

akannehir ah be güzelim diziye gore mi program yapıyorsunuzz kaydirigubbakcemile3 internetten izlersin sonra gitseydiniz keşke'm

akannehir off off

aaaa doğru ya ssk asgariden yatıyorsa asgari alacaksın hatta sana daha da kötü bir haber vereyim. yatan pirimin 2/3 ü nü alıyorsun.
yani ssk ya 1500 yatıyorsa senin alacağın para 1000 tl. allahtan ssk brüt maaşımdan yatıyorda oradan paçayı yırttım

akannehir ah be güzelim diziye gore mi program yapıyorsunuzz kaydirigubbakcemile3 internetten izlersin sonra gitseydiniz keşke'm

nasılsa yarın izledıgım bir dızı yok dıye boş dıye yarın gıderiz didim. ama ne bıleyım böyle yarıyolda kalcagımı. heç bişeyde yok tvde.:mymeka:

ayy ztn keyfim yoktu felaket tellalı gibisiniz bu aksam yaa mafoldumben:gitme:

ahhaahaha alemsin ya güldürdün beni
düşünsene adnan ziyagil seni arıyormuş. gül kurusu hanım bu akşam dizimiz yok kusura bakmayın diyormuş:roflol::roflol:

ahh ednan ahh insan bir haber verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…