kızlar geldik dr dannnn
kızcem 25 cm 350 gr olmuş, tetenozu sordum istersen vurdun çokta şart değil dedi..
birde eleviti hafta 1 içicem, günde 1 tane magnezyum verdi ayrıca 1 demir hapı ve
gece yatarkende 2 tane bebeişim ve benim diş sağlığım için adını şuan okuyamadığım bi ilaç :)))
gelişim çok iyi dedi.. 4 boyutlu içinde 11 şubata gün verdi başka bir dr bakacak gerçi kendi ulturason aletide 4 boyutlu ama başka bir göz daha iyi olur dedi... durum böyle
şimdi çıkıyorummm sabah görüşürüz....
kızlar geldik dr dannnn
kızcem 25 cm 350 gr olmuş, tetenozu sordum istersen vurdun çokta şart değil dedi..
birde eleviti hafta 1 içicem, günde 1 tane magnezyum verdi ayrıca 1 demir hapı ve
gece yatarkende 2 tane bebeişim ve benim diş sağlığım için adını şuan okuyamadığım bi ilaç :)))
gelişim çok iyi dedi.. 4 boyutlu içinde 11 şubata gün verdi başka bir dr bakacak gerçi kendi ulturason aletide 4 boyutlu ama başka bir göz daha iyi olur dedi... durum böyle
slm kizlar.insaallah herkes iyidir.bir kac gündür giremedim.kimselerde kalmamis zaten.:çok üzgünüm:ya trde saat 10 30.bu millet nerde.:sm_confused:ben sabahlara kadar uyuyamiyorum.:1shok:siz uyuyabiliyormusunuz ki:uhm:
kızlar geldik dr dannnn
bilmiyorum ki canim.bir uykusuzluk aldi basini gidiyor.su saate kadar 3 saat uykuyla ayaktayim.ne güzel iste uyuman.ilk günlerdeki gibi tatli uyku olsa keske.yattigim yerde kaliyordum.gözlerimi acamiyordum.simdi ise tam bir zombi gibiyim:1shok:niye uyuyamıyosun ki tatlım .?
ya bikaç kişide böle şikayetler var ama ben dana qibi uyuyorum yaa
hatta uyumaktan her yanım şişiyoo boshayallersmile
neyse benim çooooooooooooook uykum qeldii
hatta qözlerim acıdı şimdi mışıl mışıl uyumayaa
didiomm
hepinize mjxx opuyorumnanaktan
iyi qeceler..
ahaaaaaaa bi zombi daha.uklaammm komsummm süt kızım nasıda buyumus maasallah ona..
bak sütüm yaramış he heheheh eheheh
ay iyiyim zombicim sen nasilsin.ruh gibi geziyorum ortalikta.bugün extra 3 saat uykuyla dolasiyorumki erkenden uykum gelsinde yatayim diye ama yok.bebek nasil iyimi.nbr zombi kardeşhhh=))
eylüllcüm nasilsin tatlim.kizlar nasil iyimikızlar iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?