• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eylüllcüm nasilsin tatlim.kizlar nasil iyimi

kızlar iyi çok şükür teyzesi ama artık yorulmaya başlıyoruz bu aya kadar iyi geldik maşallah şimdi de yine şükür ayakta durmadıkça sorun yok ama fazla bişey yapamıyorum hatta yemek yaparken bile ayaktaysam o akşam belim ağrıyo

aynen iste bende öyleyim.ilk zamanlari özledim.nasil bir uykuydu o..

evet canım ya çok tatlıydı yattığım yerde uyuyodum sen nasılsın bebiş nasıl büyük güne az kaldı di mi cinsiyetim kesin belli olucak . inşallah Allah gönlüne göre hangisi hayırlısıysa onu versin.

kızlar hoşgeldiniz yine biz iyiyiz sanırım hepimiz evde olan insanlarız Allah çalışanlara kolaylık versin onlar ne yapıyor acaba

kızlar iyi çok şükür teyzesi ama artık yorulmaya başlıyoruz bu aya kadar iyi geldik maşallah şimdi de yine şükür ayakta durmadıkça sorun yok ama fazla bişey yapamıyorum hatta yemek yaparken bile ayaktaysam o akşam belim ağrıyo
bende öyle canim.biraz fazla ayakta kalayim.maf oluyorum.sen birde 3 canlisin.kolay degil.Allah yardimcin olsun

Kolay mı cnm. Sen iki kat yoruluyosundur. Enerjini alıyorlar.

evet canım ya çok tatlıydı yattığım yerde uyuyodum sen nasılsın bebiş nasıl büyük güne az kaldı di mi cinsiyetim kesin belli olucak . inşallah Allah gönlüne göre hangisi hayırlısıysa onu versin.

Kanarya? Cinsiyet kesin değil miydi senin? Kız diye hatırlıyorum ama :kedi:

bende öyle canim.biraz fazla ayakta kalayim.maf oluyorum.sen birde 3 canlisin.kolay degil.Allah yardimcin olsun

amin canım inşallah hepimizin. bi de sağlıkla kucağımıza alalım yeterki bütün bu ağrılar unutulur gide

Kolay mı cnm. Sen iki kat yoruluyosundur. Enerjini alıyorlar.

Kanarya? Cinsiyet kesin değil miydi senin? Kız diye hatırlıyorum ama :kedi:

haklısın canım kendimi yaşlanmış hissetmeye başladım hemen nefesim tıkanıyo nineler gibi .kaydirigubbakcemile3 maryacım sen ne güzel bi yerdesin yazıda güzel kışıda güzel biz de çok istiyoruz ileride öyle bir yerde yaşamayı

ay iyiyim zombicim sen nasilsin.ruh gibi geziyorum ortalikta.bugün extra 3 saat uykuyla dolasiyorumki erkenden uykum gelsinde yatayim diye ama yok.bebek nasil iyimi.
bebişim bu saatlerde kımıl kımıl.

o böle uzun sırelı tekmeleyınce benım mıdem eksıyor yaaaa
Ben de zombiyim wuvvvv korkun benden... guclubacismile
:1shok::1shok:

hosgeldınn..

eylüll nasılsınn

bebişim bu saatlerde kımıl kımıl.

o böle uzun sırelı tekmeleyınce benım mıdem eksıyor yaaaa

:1shok::1shok:

hosgeldınn..

eylüll nasılsınn

sağol daemon iyiyim canım çok şükür sadece bilinen ufak tefek şikayetler sen nasılsın

ben halen öyle pek kuvvetli bi tekme hissetmiyorum bi kere çok belirgin oldu dışardan elimle hissedildi onun haricinde sadece kıpırtı gibi bişey o da emin olamıyorum acaba onlar mı diye ben ne duyarsız anneyim yakaydirigubbakcemile3

eh ıste canım mıde yanması var bendede ozellıkle gec saatlerde baslıyo

sagol teyzesi cok sükür iyi bakalim.evt canim.haftaya persembe.amin eylülcüm.cümlemize insaallah.

kızlar benim uykum yok ama pek oturamıyorum artık karnım batıyo sanki ben uyumaya çalışıyım biraz hepinize iyigeceler öptümmmmmmmmmmmm

Back
X