Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa yapma yaaa akannehirgünaydın şekerler ekim anneleride gelmiş gördünüzmü zaman ne çabuk geçiyo ya
evet bende görünce çok şaşırdım :bbo:aaa yapma yaaa akannehir
günaydın cnm
günaydın günaydınnn
bu gece çok mutlu oldum . eşim sabah 5 te eve geliyor benim kız onun geldiği saatte bir hareketlendi
ilk defa eşim hareketlerini hissetti. artık kuvvetlenmeye başlamış bizim ki
akannehir benimki hala bi halt hissetmiyogünaydın günaydınnn
bu gece çok mutlu oldum . eşim sabah 5 te eve geliyor benim kız onun geldiği saatte bir hareketlendi
günaydın günaydınnn
günaydın günaydınnn
akannehir benimki hala bi halt hissetmiyo
bi kaç hafta sonra elini koymasınada gerek kalmıcak canım benimki şuan dışardan bakılınca bile görünüyo ay okadar güzel bi duyguki bak yaşayınca görüceksin. karnının bi tarafı şişiyo önce orda olduğunu hissediyosun sonra başlıyo vurmaya![]()
ne güzel benim eşim 1 kere hissetti oda üç kere arka arkaya vurdu ondan sonrasını hissedemedi zaten bir haftadan beride yok ve daha 4-5 gün gelmeyecek oofff çok sinir oluyorum sıkılıyorum. Hamileliğimin en güzel zamanlarında kocam yanımda yokmafoldumben
bi kaç hafta sonra elini koymasınada gerek kalmıcak canım benimki şuan dışardan bakılınca bile görünüyo ay okadar güzel bi duyguki bak yaşayınca görüceksin. karnının bi tarafı şişiyo önce orda olduğunu hissediyosun sonra başlıyo vurmaya![]()
teşekkürler canımMaşallah 40 bin kereeee :asigim: :asigim: :asigim:
maşallahbizde o zamanları görürüz inşallah.
ay ciddimi selamcım..seninki kaç haftalık..ben dışardan bakınca çok az görüyorum..:CüvCüv:
ben 26+0 canım sizinki henüz küçük görmemeniz normal bikaç haftaya kadar hepiniz görmeye başlarsınız