• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın şekerler ekim anneleride gelmiş gördünüzmü zaman ne çabuk geçiyo ya

günaydın günaydınnn
bu gece çok mutlu oldum . eşim sabah 5 te eve geliyor benim kız onun geldiği saatte bir hareketlendi
ilk defa eşim hareketlerini hissetti. artık kuvvetlenmeye başlamış bizim ki

aaa yapma yaaa akannehir

günaydın cnm
evet bende görünce çok şaşırdım :bbo:
günaydın günaydınnn
bu gece çok mutlu oldum . eşim sabah 5 te eve geliyor benim kız onun geldiği saatte bir hareketlendi

evet canım çok ilgiçn ama babalarını hissediyolar buun bende hep yaşıyorum eşim de diyoki kızlar babalarına düşkün olurlar beni senden fazla seveceği belli işte diyo:)) eşim ne zaman elini karnıma koysa kızım oynamaya başlıyo

günaydın günaydınnn
akannehir benimki hala bi halt hissetmiyo

günaydın günaydınnn

aynen canım..dün gece benim eşimde ilk defa hissetti hareketlerini kızımın..üç kere tekme vurdu kızım babasının eline:asigim:

günaydın günaydınnn

ne güzel benim eşim 1 kere hissetti oda üç kere arka arkaya vurdu ondan sonrasını hissedemedi zaten bir haftadan beride yok ve daha 4-5 gün gelmeyecek oofff çok sinir oluyorum sıkılıyorum. Hamileliğimin en güzel zamanlarında kocam yanımda yokmafoldumben

akannehir benimki hala bi halt hissetmiyo

bi kaç hafta sonra elini koymasınada gerek kalmıcak canım benimki şuan dışardan bakılınca bile görünüyo ay okadar güzel bi duyguki bak yaşayınca görüceksin. karnının bi tarafı şişiyo önce orda olduğunu hissediyosun sonra başlıyo vurmaya :emir_bebek:

Maşallah 40 bin kereeee :asigim: :asigim: :asigim:
bi kaç hafta sonra elini koymasınada gerek kalmıcak canım benimki şuan dışardan bakılınca bile görünüyo ay okadar güzel bi duyguki bak yaşayınca görüceksin. karnının bi tarafı şişiyo önce orda olduğunu hissediyosun sonra başlıyo vurmaya :emir_bebek:

ben en çok sabah ve akşamları işe gidip gelirken serviste hareketlendiğini hissediyorum..bide gece yatınca, uyumadan önce...tatlı kısım benim yaa..ne güzel bi duygu onun hareketlerini hissetmek..:kedi:

bazen çalışırken işe dalıyorum, unutuyorum onu ve hamile olduğumu..sonra hemen hatırlatıyor kendini kerata...heyy annecim unutma beni burdaaaa diyor:1hug:

ne güzel benim eşim 1 kere hissetti oda üç kere arka arkaya vurdu ondan sonrasını hissedemedi zaten bir haftadan beride yok ve daha 4-5 gün gelmeyecek oofff çok sinir oluyorum sıkılıyorum. Hamileliğimin en güzel zamanlarında kocam yanımda yokmafoldumben

ay canım allah kavuştursun böyle 4 günlük ayrılık bizde yaşamıştık eşim şehir dışındaydı o zaman zarfında bebeğimde oynamıyodu sanırım stresten sonra eşim geldi elini karnıma koyar koymaz hareketlendi kızım o gece ne kadar ağladığımı allah bilir o küçücük yüreği nasıl hissediyo babasını ya anlatırken bile hala duygulanıyorum :sinifsinif:

maşallah:nazar: bizde o zamanları görürüz inşallah.

ay ciddimi selamcım..seninki kaç haftalık..ben dışardan bakınca çok az görüyorum..:CüvCüv:

maşallah:nazar: bizde o zamanları görürüz inşallah.

görürsünüz canım bişey kalmadı zaten ben akşamları hep karnımı açar bakardım ne zaman görücem diye sonra hareketler kuvvetlenmeye başlayınca dışardanda görünmeye başladı. sende öyle yap akşam uzanınca karnını açıp izle

günaydın kızlar nasılsınızzz valla su grıbı atamadım rezıllık yolda barkdda artık tak ettı tepem atcak valla alıcam grip haplarını zor tutyrm kendımı :(

Back
X