2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana da kaynanamdan pek hayır yok canım ne varsa annemden alıyorum işte turşu recel tarhana falan
ben yazın pazardan domates, yeşil fasulye, bezelye felan almıştım hepsi buzlukta duruyor menemen için onu kullanıyorum ama salataya maalesef hormonlu doğruyorum akşamları 1 tane eşim domates canavarı benim haftada 3-4 kilo domates yer :sm_confused:
e mecbur alıyoz pazardan bizde, turşumuzu ve reçelimizi annem ve kayınvalidem veriyor zaten bakliyat türü şeyleride annem memleketten getirmişti...

aa ben de gmail açayım haklısın o daha kullanışlı
ben de gmail kullanıyorum
banada haber ver açınca bende açıcam kızıma gmail hesabı ordan mailleşirizi .:))
benim gmailim sabahtan akşama kadar açık ordan msn gibi görüşmede var görüşebiliriz :1rolleyes:

opuyorumnanaktan

evet canım dr haftada 1 e düşür dedi, tetenoz aşısı içinde illaki olman gerekmez ama istersen yaptır dedi 10 yıl içinde oldunmu dedi yok dedim sen bilirsin dedi eskiden köylerde kordonu felan kestikleri aletler steril değilmiş ondan yapılırdı şimdi çoğu dr
tetenozu gerekli görmüyor sen bilirsin dedi..:1rolleyes:

peki sen ne düşünüyorsun ben de sordum soruşturdum kimse illaki olman gerekiyor demedi doktor da ben gerek görmüyorum neden aşı olasın ki dedi bana dün aradım sordum? kararsız kaldım cok.sağlık ocağına gidip kart falan aldınmı sen ben onu da yapmadım .. doktor bişey demedi bana böyle bişey yapmam gerektiğini de bilmiyordum doğum yapan bütün arkadaslarıma sordumdün hiçbiri böyle bişey yapmamış ası da olmamıs.hamile olanlara da sordum onlar da aynı seyi dediler.

eelviti ben de bıraktım simdilik doktora gidene kdr içmicem kg olayından dolayı cok kg aldığım için içmiyorum doktor da randevuya kadar içme bakalım deneyelim dedi öyle yani.

Günaydın tatlı_cadi, maaşallah size :nazar:

Ama tickerin sanırım hatalı, 22 haftalık gösteriyor.

yOk canım tickerim doğru..
22 weeks yani 22 haftayı doldurduk 23 haftamıza qirdik oluyo opuyorumnanaktan

hayatta beceremıyom ya nasıl yazıynuz ben mektup bıle yazamam:(

ah güzelim benim amötör olarak yaptığım diğer işim de bu zaten yazarlık..ama mevzu kızım olunca daha duygusallaşıp yazabileceğime kal geliyor ne hikmetse doğunca değişecektir eminim ya da ilerleyen zamanlarda umuyorum bilmiyorumkismile

ah güzelim benim amötör olarak yaptığım diğer işim de bu zaten yazarlık..ama mevzu kızım olunca daha duygusallaşıp yazabileceğime kal geliyor ne hikmetse doğunca değişecektir eminim ya da ilerleyen zamanlarda umuyorum bilmiyorumkismile

hım haklsn cnm yazarsn yazrsn ılham verıcın olck o sana bide dusun

aaa maaşallah baya büyümüş seninkisi,haftaya sen 6 aylıkmı olcanakannehir
21+0 oldu tam benimde bugün

evetttt delikafadulden
ayy qünler saatleri sayarım ben şimdiii kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

günaydın kızlarrrrr kötü rüya gördüm bebeğim

ölmüş sabahtan beri hareket varmı diye dinliyom allah korusun yaa düşüncesi bile kötüüü

beni de ekle o zaman kızının adresine sekeryerimseniben melmea da varım canım ayşe can g..

azönce dediğim gibi bi mail adresi almıştım onuda unuttum şifreyimdeafoldumben
ama özge bi dönsün bulmuşya beni ordan adresimi sölesin bana bende
şifremi unuttum diye şeedeyim
sonra ekleşelim opuyorumnanaktan"

günaydın kızlarrrrr kötü rüya gördüm bebeğim

ölmüş sabahtan beri hareket varmı diye dinliyom allah korusun yaa düşüncesi bile kötüüü

sen rüyalara bakma ben de gecen gece rüyamda ferhunde ile kavga ediyordum karşı komşummuş zilli bilmiyorumkismile

Back
X