- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #41.541
ben bişi demek istemiyom valla ben alıştım elifzeleyani bu ne demek istiyosunuz:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bişi demek istemiyom valla ben alıştım elifzeleyani bu ne demek istiyosunuz:gitme:
kulaklarım şey oldu ya alüüüü duyamıyorum ne dedin bebişimsempatiksalakcinni
GÖSLERİNE NE OLDİİİİİ ELHAMRAAAAAA O DA MI GÖRMYOOOOO:roflol:
geç kalkdımya böle buğulu buğulu görüyombilmiyorumkismile
şaka bi yana en yakın zamanda sorcam kuşum biz farklı semntlerde oturuyoruz teyzemle![]()
yani bu ne demek istiyosunuz:gitme:
Kızlar Selam...
Dün gece ne oldu paylaşmak istiyorum. Gece uykum gelmedi internette gezinirken nasıl oldu bilmiyorum canım ekmek arası patates kızartması çekti. Ama öyle böyle değil fırladım hemen mutfağa bir de ne göreyim patates de yok ekmek de mafoldumben . Eşim de televizyon izliyodu ona canımın ne kadar çektiğini söyledim. Ve eşim o arada kalkıp odadan çıktı ben de wc ye filan gidiyor sandım. Meğer eşim gecenin 03:30 unda açık market bulup patates almış ve fırından da sıcacık ekmekler. Elinde patates ve ekmeklerle odaya girince ağlamaya başladım. Dışarıda aralıksız yağan yağmur ve pijamalarınla televizyon izlerken böyle bişi yapmak...
Kızlar bunu şımarıklık olsun diye yapmamıştım ama şimdi biraz şımardım bayanssulusmile
elhamra facebookda senin kzını ekledim..
ben de kızıma bir hotmail hesabı ve facebook hesabı açacam..
şöle adam gibi bi us resmi olsun onu koyacam hahaahhah
kaynanam kendıne bırsuru yaptı ama bana vermedıbende calısyrdum yapamdım kendımee anacımda uzakta ama buyaz onu cgrcam yaparz birlkteeee
kışa lazm oluyryaaaa böle acıl durmlrda falan
![]()
ay var ya benimki hayatta öle bi kere canım istiyo dememle fln kalkıp gitmez..
gidecek olsa da bana sorar "gideyim mi" "alayım mı".. e gitme derim ben de tabi
kaynanam kendıne bırsuru yaptı ama bana vermedıbende calısyrdum yapamdım kendımee anacımda uzakta ama buyaz onu cgrcam yaparz birlkteeee
kışa lazm oluyryaaaa böle acıl durmlrda falan
![]()
ben günlük de yazıyorum..
hem eski kafa hem de teknolojik gidiyorum
hangisi tutarsa aklinialirimsmile
minik kuzenlerim bile karnıma elifzeeeel diye bağırarak koşuyolaropuyorumnanaktanben bişi demek istemiyom valla ben alıştım elifzele
aaa aşkolsun birşey dedik mi ağzımızı bile açmadık -tatlicadiarzu-
geç kalkdımya böle buğulu buğulu görüyombilmiyorumkismile
şaka bi yana en yakın zamanda sorcam kuşum biz farklı semntlerde oturuyoruz teyzemle![]()
TAMAM CNM TAMAM ŞAKAYAPYIMMM YAFRUMMMM
BEN HATRLATAM DEDİMMM KISSSSSSnaniknanik
aa ben de gmail açayım haklısın o daha kullanışlıBenim koca da geçen gün açmış oğlumun adına gmail hesabı bana mail atıyor, şimdi öyle zevkli oluyor ki, oğluma mektuplar yazıyorum.
maşallah uklacım senin kızçe büyümüş selvi boylu olmuş![]()
canım eleviti haftada 1 mi iceceksin anlamadım akannehir masallah kızına canımtetenoz asısı olacak mısın pekii
uklacığım dişiçin hangi ilacı verdi canım eğer yazarsan dr a sorup bende kullanabilirim dişlerim felaket
uklaammm komsummm süt kızım nasıda buyumus maasallah ona..
bak sütüm yaramış he heheheh eheheh
ana bu neee facebooklar mail adreslerii falan elh senin kızın facebook hesabımı var kısssss
Benim koca da geçen gün açmış oğlumun adına gmail hesabı bana mail atıyor, şimdi öyle zevkli oluyor ki, oğluma mektuplar yazıyorum.
Kız ben de yazdan domateslerin kabuklarını soyup, doğrayıp poşetledim, tıktım buzluğa. Ara sıra onları kullanıyorum ama yeşil salatada maalesef taze domates kullanıyorum. Naapiiim çocuğun bünyesi şimdiden alışsın, çıkınca noluyoruz nan, her yer hormonlu gıda dolu demesin.
eeeeeeee buda cok mantıklı bunyesı alıssın ehuheheheheh opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrrrr
23 haftalık olmuşuz bu qünn delikafadulden
bana da kaynanamdan pek hayır yok canım ne varsa annemden alıyorum işte turşu recel tarhana falan
Günaydın kızlarrrrr
23 haftalık olmuşuz bu qünn delikafadulden