2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Selam...

Dün gece ne oldu paylaşmak istiyorum. Gece uykum gelmedi internette gezinirken nasıl oldu bilmiyorum canım ekmek arası patates kızartması çekti. Ama öyle böyle değil fırladım hemen mutfağa bir de ne göreyim patates de yok ekmek de mafoldumben . Eşim de televizyon izliyodu ona canımın ne kadar çektiğini söyledim. Ve eşim o arada kalkıp odadan çıktı ben de wc ye filan gidiyor sandım. Meğer eşim gecenin 03:30 unda açık market bulup patates almış ve fırından da sıcacık ekmekler. Elinde patates ve ekmeklerle odaya girince ağlamaya başladım. Dışarıda aralıksız yağan yağmur ve pijamalarınla televizyon izlerken böyle bişi yapmak...

Kızlar bunu şımarıklık olsun diye yapmamıştım ama şimdi biraz şımardım bayanssulusmile

valla süper bir eşin var canım

elhamra facebookda senin kzını ekledim..

ben de kızıma bir hotmail hesabı ve facebook hesabı açacam..
şöle adam gibi bi us resmi olsun onu koyacam hahaahhah

Benim koca da geçen gün açmış oğlumun adına gmail hesabı bana mail atıyor, şimdi öyle zevkli oluyor ki, oğluma mektuplar yazıyorum.

kaynanam kendıne bırsuru yaptı ama bana vermedı:( bende calısyrdum yapamdım kendımee anacımda uzakta ama buyaz onu cgrcam yaparz birlkteeee:( kışa lazm oluyryaaaa böle acıl durmlrda falan:(

Kız ben de yazdan domateslerin kabuklarını soyup, doğrayıp poşetledim, tıktım buzluğa. Ara sıra onları kullanıyorum ama yeşil salatada maalesef taze domates kullanıyorum. Naapiiim çocuğun bünyesi şimdiden alışsın, çıkınca noluyoruz nan, her yer hormonlu gıda dolu demesin.

ay var ya benimki hayatta öle bi kere canım istiyo dememle fln kalkıp gitmez..
gidecek olsa da bana sorar "gideyim mi" "alayım mı".. e gitme derim ben de tabi

Bizimki de hayatta bi tarafını kaldırıp gitmez. Sabah kalvaltıda ekmek yok diyorum, "sen ekmek yeme zaten, çok kilo aldın" diyor. kafamçokkarıştı

kaynanam kendıne bırsuru yaptı ama bana vermedı:( bende calısyrdum yapamdım kendımee anacımda uzakta ama buyaz onu cgrcam yaparz birlkteeee:( kışa lazm oluyryaaaa böle acıl durmlrda falan:(

bana da kaynanamdan pek hayır yok canım ne varsa annemden alıyorum işte turşu recel tarhana falan

ben günlük de yazıyorum..
hem eski kafa hem de teknolojik gidiyorum
hangisi tutarsa aklinialirimsmile

valla ben ilk bebişime yazmıştım
onu kaybedince bi daha günlük münlük yazmadım uyuz oldumalsanaalsanasmile

ben bişi demek istemiyom valla ben alıştım elifzele
minik kuzenlerim bile karnıma elifzeeeel diye bağırarak koşuyolaropuyorumnanaktan
aaa aşkolsun birşey dedik mi ağzımızı bile açmadık -tatlicadiarzu-

ama cidden soruyom
ıyyy o ne biçim isim
aman başka bulamadınmı
....'na benziyo aynı o isim
falan yorumlarına valla açığım bak kızlar

ana bu neee facebooklar mail adreslerii falan elh senin kızın facebook hesabımı var kısssss

Benim koca da geçen gün açmış oğlumun adına gmail hesabı bana mail atıyor, şimdi öyle zevkli oluyor ki, oğluma mektuplar yazıyorum.
aa ben de gmail açayım haklısın o daha kullanışlı
ben de gmail kullanıyorum

maşallah uklacım senin kızçe büyümüş selvi boylu olmuş :nazar:

opuyorumnanaktan

canım eleviti haftada 1 mi iceceksin anlamadım akannehir masallah kızına canım :nazar: tetenoz asısı olacak mısın pekii

evet canım dr haftada 1 e düşür dedi, tetenoz aşısı içinde illaki olman gerekmez ama istersen yaptır dedi 10 yıl içinde oldunmu dedi yok dedim sen bilirsin dedi eskiden köylerde kordonu felan kestikleri aletler steril değilmiş ondan yapılırdı şimdi çoğu dr
tetenozu gerekli görmüyor sen bilirsin dedi..:1rolleyes:

uklacığım dişiçin hangi ilacı verdi canım eğer yazarsan dr a sorup bende kullanabilirim dişlerim felaket

boncukum dr yazdığı reçeteyi okuyamıyorum ki ya bilmiyorumkismileama akşama eve giderken alıcam yazayım akşama sana canım..

uklaammm komsummm süt kızım nasıda buyumus maasallah ona..
bak sütüm yaramış he heheheh eheheh

büyümüş ya züt annesiii, hee emzirmeden nasıl yaradırsakaydirigubbakcemile3

ana bu neee facebooklar mail adreslerii falan elh senin kızın facebook hesabımı var kısssss

valla açtım ama ben face mace kullanmam tamamen KK ları takib etmke için
kendi adıma açcama kızıma açıverdimzemuszemus

Günaydın kızlarrrrr
23 haftalık olmuşuz bu qünn delikafadulden

bu uklayla daemoşu görebilene aşk olsun buralarda

Kız ben de yazdan domateslerin kabuklarını soyup, doğrayıp poşetledim, tıktım buzluğa. Ara sıra onları kullanıyorum ama yeşil salatada maalesef taze domates kullanıyorum. Naapiiim çocuğun bünyesi şimdiden alışsın, çıkınca noluyoruz nan, her yer hormonlu gıda dolu demesin.

eeeeeeee buda cok mantıklı bunyesı alıssın ehuheheheheh opuyorumnanaktan

bana da kaynanamdan pek hayır yok canım ne varsa annemden alıyorum işte turşu recel tarhana falan

amannnnn zaten onlrdn geleck hayr allhtn gelsın ama buhafta isticem utansın accık kackere vereyım dedı vermedı vermıcen ne soluyonnn cımrı karıı:) alt tarfı 2 domatess:D

Back
X