2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten bende 4.5 haftadan hesaladım. sat 28 agustos tam 30 ar gunden hesaplanınca bugun ayın 29 u ıste 5 ay bıttı

cıxbilmiyorumkismile

ama ama beleşe yapacam
ama ben yapacam sirinizisempatiksalakcinni

kayınvalide
ve kız annesi
son aylarda beraber toplu alırlar kıyafetlerini çocuğun
kız anası beşiğini alır
ben ole biliyorum ama bazı yerlerde herseyı kayınvalide yapıyo
bızde ıse nedense herşeyi anam yapıyo

ucagınıda yollla o zamn cicim alsın bizikaydirigubbakcemile3

daemon canım bende senin gibi düşünüyordum. ama dr um uyardı. gebelikte bir ayı 4,5 haftadan hesaplamak lazımmış. 6 aya 27 haftalıkken girecez. daha yeni 5 aya girdik sayılırmış.
canım 6. aya girmek değil 6. ayı doldurmak o.. yani 6 aylık olmak ve 7 ye adım atmak..
27 haftada 6. ayımızı tam olarak dolduracağız.

27 haftada 6 aya girsek 50 haftada anca doğururuz kız

ay nerdeeeee yok bee güzelim sonrasında aldığım toplu parayı getirip şirkete vericem tabikiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Tüh, hiçbir patron da demez ki bak çocuğu olcak, masrafı artacak, bi iilik yapalım da almayıverelim devletin verdiğini de.

bi gariplermiş valla

efet komedıleryaaaaa tamamen anlatsam roman olur ama dıyormyaa once böle deıllerdı yada yenıyenı goruyrm gerck yuzlerını gecen esım dıyorkı sponsor aryrm bebek odasını amcam alcak kaynvalıdem besık alcak sızde artık bebek arabası anakucagını alırsınzzz aaa ne gerk var bebek arabasına demezlermı esımde ee bebegı gezdırcez dedı nereyı gezdırceksınz dıyor ay sankı onların aldıkları arabaya kaldık bizzz
allahtan eşim onlara benzemıyor cok sukur herseyde benı koruyorrrrrrrrrrrrr....
bunlar böle devam ederse kitap yazcam ehuheheheh onlar sayesınde fıkra kıtabı olur yane

Tüh, hiçbir patron da demez ki bak çocuğu olcak, masrafı artacak, bi iilik yapalım da almayıverelim devletin verdiğini de.
aman derler mi hiç gözlerini para bürümüş çogunun..
ooh doğumda ssk ya ödeme yapmıyo bize yapmıyo
ohhh valla
ben de doğumdan sonra burada calışmayı düşünmüyorum

ikinizide
alcam cetümnen
apartmanın tepesine çıkın ben el sallıcam size kızlar

uklaa kuafore ne zamn gıtces..

kızlar bişi sorcam gerçi elhamra bilir belki bunu duyduysa emla dıye bişi varmısss aldırcagın yerlere surup beklıyormussn sonra agdanı yapınca hıc acımıyormus varmı böle bişiii yaaa duyanınız varmı?

ilk cocuk için genelde kız tarafı yapar bebeğin çeyizini derler ama sonucta bizim kayınvalidemlerin ilk torunu ve zaten kızı da yok kaydirigubbakcemile3 benim kıza yapsın çeyizi ama nerdeeeeeeeee annem yapacak herseyini simdiden bir yığın masraf yaptı zaten oda parasını da verdi

aman derler mi hiç gözlerini para bürümüş çogunun..
ooh doğumda ssk ya ödeme yapmıyo bize yapmıyo
ohhh valla
ben de doğumdan sonra burada calışmayı düşünmüyorum

aman be hiç çalışma boşver

alsanaalsanasmile
lülülülülülü
ikinizide
alcam cetümnen
apartmanın tepesine çıkın ben el sallıcam size kızlar
tımam ama ösgeyı alma uklaynan beni timam mı

evet duydum ama ben kullanmadım heç..

ama dae benne ilgilenmiyoooooooooo :çok üzgünüm: mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…