2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadıya duyunca cok sevındım cunku suan acıya dayanamıyorum bennn ama acaba hamıleleree zararlımıııııııııııııı bide orası var
Emla kremin hamilelere önermiyolar bildiğim kadarıyla ama sen bir doktoruna danış isteresen.

valla biz çatır çatır yoluyoz hiç duyadımbilmiyorumkismile

bizimde aynen öle
3 erkek kardeş eşim ama
bize zırnık koklatmazlar herşeyi hep annem yapar

ayy eşim mail atmış annemi arayıp söylesene 3lü test sonucunu merak ediyordu diyor mantığa bakar mısın merak ediyorsa o beni arasın dimi ama ayy deli edecek bu adam beniya

Valla da anlatmadı, ilk defa sizden duydum al karasını. Bu demek gebe lohusa öcüsü gibi bişey.

:roflol:

akannehir ay ne dionuss sizzz takip edemedim ama merak ettim anlamadım da

kaydirigubbakcemile3

annem ben park yatağı alırım demişti ama ben istemedim zaten rahmetli babamın maaşıyla geçiniyo bi dünya kıyafet alıyo habire bebişe alt açması yastığı yün yorganı pamuk yprganı daha bi sürü, kayınvalidem yelek örüyor şu an sadece, büyük bişey alamazlar k.pederim emeklisi zaten 600 başka gelirleri de yok ama ben dedim artık bebek doğunca bi bilezik takarsınız diye :roflol:ilk torunya k.validem bozuldu biraz ama bananeee ben dedim almazlarsada kendileri bilir bende derim annem şunu yaptı bunu yaptı diyee hatta liste tutcam bende

ay beni dışladılar
gidiyom ben
katlanamam böle bişiyeee
mafoldumben :çok üzgünüm:
gittt:umursamaz:

piki..
elveda
:a015:
sen bızı ısteseydın gıtme özur dılerdın bı kere
sen beni sabah beri dışlıyosun hiiiç alakan yokalsanaalsanasmile

nie be yafbilmiyorumkismile
he valla
evet yewrumm 6 şubat c.tesi

elhamra bızı jetıyle alıcak yevrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…