2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla biz çatır çatır yoluyoz hiç duyadımbilmiyorumkismile

bizimde aynen öle
3 erkek kardeş eşim ama
bize zırnık koklatmazlar herşeyi hep annem yapar

benim kayınvalidem dünya iyisi ama kızlarının olsa kendi kızına yine de daha farklı davranırlarmış gibi geliyuoo nedense bilmiyorumkismile

selam kızlarr..topıcı geç bulsamdaa bende geldim...yalnız herkes kaynaşmış durumdaa burda..ben yabancı kaldım:)

sağlıcakla bebişlerimizi alırız inş. kucağımıza

hoşgeldin kuşum
2 mesaj sonra sende aynı kıvama gelirsin canımcımopuyorumnanaktan

selam kızlarr..topıcı geç bulsamdaa bende geldim...yalnız herkes kaynaşmış durumdaa burda..ben yabancı kaldım:)
senlede kaynaşırız canım bende çok yeni değilim hoşgeldin

annem de ilk bebeği kız annesi yapar diyo ama oda çok.. ben de beşiiğini al dyim bari :kedi:
Fazla yük bindirmek istemiyosan dediğin gibi yapabilirsin
sımdı bı arkadasım msnden yazmıs.
sprunlu bı ılıskısı var bı ayrılıp bı barıısyolar yıne barısmıs anlattı anlattı sonra bısey demedın dedı.
bende ne dıyım allah akıl fıkır versın san dedım.
ama cok degısmıs sole yapıcak bole yaoıcak anlattı
ben yıne ses etmedım sona anladı herlde sen nasılsın ozledınmı benı dedı.
bende agzıma gelenı saydım ıyı degılım kımseyı ozlemedım dıyemafoldumben

çok sinirlisin daemon relax ol biraz

ayy eşim mail atmış annemi arayıp söylesene 3lü test sonucunu merak ediyordu diyor mantığa bakar mısın merak ediyorsa o beni arasın dimi ama ayy deli edecek bu adam beniya
bende önceden her kontrelden sonra haber verirdim şu kadar boyu şukadar kilosu diye şimdi hiç aramıyorum çünkü baktım pek umursamadılar bende aramıyorum onlar sorarsa söylüyorum NE ARIYCAM MERAK EDEN SORAR

ilk cocuk için genelde kız tarafı yapar bebeğin çeyizini derler ama sonucta bizim kayınvalidemlerin ilk torunu ve zaten kızı da yok kaydirigubbakcemile3 benim kıza yapsın çeyizi ama nerdeeeeeeeee annem yapacak herseyini simdiden bir yığın masraf yaptı zaten oda parasını da verdi

annem de çok şey yapmak istiyo da eşim biz yapalım durumumuz var diyoo.. anneler de yaptırmayınca kırılıyo sonra birbirlerine de mahçup oluyo gibi oluyoo :kedi: ama erkekler bunu pek anlamıyoo akannehir

sımdı bı arkadasım msnden yazmıs.
sprunlu bı ılıskısı var bı ayrılıp bı barıısyolar yıne barısmıs anlattı anlattı sonra bısey demedın dedı.
bende ne dıyım allah akıl fıkır versın san dedım.
ama cok degısmıs sole yapıcak bole yaoıcak anlattı
ben yıne ses etmedım sona anladı herlde sen nasılsın ozledınmı benı dedı.
bende agzıma gelenı saydım ıyı degılım kımseyı ozlemedım dıyemafoldumben

ay sanane dae bırak ne hali varsa görsün ne dedim ben sanaalsanaalsanasmile

Fazla yük bindirmek istemiyosan dediğin gibi yapabilirsin

çok sinirlisin daemon relax ol biraz

inan hıc umrumda degıl az bıl esınırlıyım..
hepsınden nefret edıyorum nerdeyse.
herkes kendı derdınde.
bende oyle olurum
sıkıldım
hanı derler ya herkes anamın halını soruyo
babamın halını soran yok dıye
ole bı laf vardı aynen onun gıbı
uzaktan ayy yerım o bebegı demekle olmuyo bu ışler..
kımseye elletmıycem cocugumu.
dogumda kımsey ehaber vermıycem.
olakı ıgun merak edıp ararlar belkı o zamn habelrı olur

hoşbulduk güzel anneler...kızlar siz alışverişe başlamışsınız heralde ben daha oralı olmuyorum hiçç.ilk bebeğim ama nedense korkuyorum erken eşya almaya..

inşallah canım keseler pıtpıtlar hızla gelıyor.. ne guzel vallahı morelım duzeldı son ıkı gundur gelen guzel haberlerle darısı benım basıma ınsallah pazartesı pıtpıtları duyucam bende pazartesi.

sayfanız hayırlı olsun çok güzel
ben pınar 25 yaşındayım ve 7 haziranda oğlumuzu bekliyoruz şimdi 22 haftalık hamileyim
sizden ricam haziran anneleri nerelerde doğum yapmayı düşünüyor netleştiren var mı bilgilendirirmisiniz

bende önceden her kontrelden sonra haber verirdim şu kadar boyu şukadar kilosu diye şimdi hiç aramıyorum çünkü baktım pek umursamadılar bende aramıyorum onlar sorarsa söylüyorum NE ARIYCAM MERAK EDEN SORAR

aynen öyle merak eden arar. bende ilk zamanlar heveslendim herkesi arıyordum sonra baktım kaynanam tarafından pek önemli bir hadise değil. hatta kızım olacak diyince olsun ilk çocuk dediler ya yüreğime oturdu resmen

kızımın boklu bezine kurban olsunlar:oklava:

hoşgeldinn opuyorumnanaktan ben de yeni sayılırım eskimeye çalışıyorum ama hemen kaynaşılıyo arkadaşlar hiç yabancaılık çekitrmiyolar sagolsunlar kaydirigubbakcemile5

ay sanane dae bırak ne hali varsa görsün ne dedim ben sanaalsanaalsanasmile

sımdıdıe haklısın ama bak sımdı yıne bı toplantıya gırcem falan dıye basladı
bend enıe uzerıne alınıyosunkı sadece sen degı l herkes aynıymıs dedım
neyse ısım var cıkıyorum dedım..
hala haklısın bak aklımdasın gelıcemde soyle bole
karnım tok bunlara gelenede kapım kapalı bundan sonra

çok şekersiinn opuyorumnanaktan böyle şeker isteyene alırlar heralde ilk torunlarıymış.. alsanaalsanasmile bizim de iki tarafın da ilk torunu hihoyyyt
benimde anne tarafından son torun baba tarafından ilk torun olcek opuyorumnanaktan

ben pınar 25 yaşındayım ve 7 haziranda oğlumuzu bekliyoruz şimdi 22 haftalık hamileyim
sizden ricam haziran anneleri nerelerde doğum yapmayı düşünüyor netleştiren var mı bilgilendirirmisiniz

hoşgeldin

ben maltepe üniversitesi tıp fakültesinde doğum yapacağım bir aksilik çıkmazsa.
zaten kontrollere de oraya gidiyorum

hosgledınn..
netlesenler var elbette.
sen ne taraftasın.
hastane ve doktor tavsıyesı ıstıyorsun analsılan. bulundugun blegedekı arkadaslar yardımcı olacaktır..

Back
X