2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarr..topıcı geç bulsamdaa bende geldim...yalnız herkes kaynaşmış durumdaa burda..ben yabancı kaldım:)

sağlıcakla bebişlerimizi alırız inş. kucağımıza
hoşgeldin canım, sende arada kaynaşırsın boşver kaydirigubbakcemile3

sımdı bı arkadasım msnden yazmıs.
sprunlu bı ılıskısı var bı ayrılıp bı barıısyolar yıne barısmıs anlattı anlattı sonra bısey demedın dedı.
bende ne dıyım allah akıl fıkır versın san dedım.
ama cok degısmıs sole yapıcak bole yaoıcak anlattı
ben yıne ses etmedım sona anladı herlde sen nasılsın ozledınmı benı dedı.
bende agzıma gelenı saydım ıyı degılım kımseyı ozlemedım dıyemafoldumben
kıss dövcem seni kurtul şu psikolojiden :oklava:

annem de çok şey yapmak istiyo da eşim biz yapalım durumumuz var diyoo.. anneler de yaptırmayınca kırılıyo sonra birbirlerine de mahçup oluyo gibi oluyoo :kedi: ama erkekler bunu pek anlamıyoo akannehir

bizde bu tip sorunlar pek yok esim ne gerek var zahmet etmeyin falan diyor üzülüyor mahçup oluyor ama cok sorun etmiyor..oda parası da zaten cok daha öncesinde annemin benim hesabıma yatırdığı bir para (bugünleri düşünerek ara sıra bana bayram-dogumgünü bahanesi ile ben hediye almayayım sana para yollayayım diyordu öyle öyle birikti param hesapta tabi hediye de almadan da durmuyordu orası da ayrı annem canım benim o)

bizde çok sıkıcaz hatta belki borç üstüne borç yapıcaz ama bana kocam çalış dese inat ederdim şimdi kendi halime bırakıyor. bliyor ki çalışcam çünkü hem ev kirası hem borç çok zorlanıcaz. Ama durumumun iyi olmasını ve çalışmayıp bebeğime bakmayı çok isterdim.
bende çalışmak zorundayım eşim haziran kadar işe giremezse doğum izninden sonra yıllık izin alıp işe başlarım sonrası sanırım mafoldumben

eskiden bende haberv veriridim şimdi beni merak eden yok diye bende haber vermiyorum artık

daem dunde aynı şeyiben yaşadım dedım ya bi ark. geldı yazamadcım sıze diye
o da senlerdir sozde arkadas
normalde aramaz
dukkanın onunden gecııyo mecbur kaldı ugraaya
aman ne ılgı ne ılgı
zortumun ilgisi peh

archimim kız orda dogum fıyatları ve muayene ucretlerı nasıl?

doktorum yard. doç. muayene ücreti 50 tl
ssk lı normal doğum 680, sezaryen de 1050 tl idi en son.
tabi oda ücreti dahil değil. ben doktorumdan memnunum doğumum da orada olacak

hoşbulduk güzel anneler...kızlar siz alışverişe başlamışsınız heralde ben daha oralı olmuyorum hiçç.ilk bebeğim ama nedense korkuyorum erken eşya almaya..
bende daha bişey almadım ağırlaşmadan gidelim alalım diyoruz annemle çalıştığım için fırsat olmuyor. sadece Lc Waikiliden 1 yaş için gömlek hırka felan aldık onuda annem içimde kalmasın diye aldı
sayfanız hayırlı olsun çok güzel
ben pınar 25 yaşındayım ve 7 haziranda oğlumuzu bekliyoruz şimdi 22 haftalık hamileyim
sizden ricam haziran anneleri nerelerde doğum yapmayı düşünüyor netleştiren var mı bilgilendirirmisiniz
Hoşgeldin aramıza. Ben Şişli Hospitalıum'da yapmayı düşünüyorum.

aynen öyle merak eden arar. bende ilk zamanlar heveslendim herkesi arıyordum sonra baktım kaynanam tarafından pek önemli bir hadise değil. hatta kızım olacak diyince olsun ilk çocuk dediler ya yüreğime oturdu resmen
Benimde oğlum olduğunu öğrendiklerinde olsun ilk çocuk nasılsa demişlerdi. Halbuki bir kız torunları var ilk erkekden bir erkek torunları olacak sevindiler mi üzüldüler mi anlayamadım valla.

hosgledınn..
netlesenler var elbette.
sen ne taraftasın.
hastane ve doktor tavsıyesı ıstıyorsun analsılan. bulundugun blegedekı arkadaslar yardımcı olacaktır..

izmirde olsa kent derdim ama istanbulu hiç bilmem :) ama mutlaka giden birinden fikir al :CüvCüv: Allaha emanet gerçi ne olacağı bilinmez ama için inanılmaz rahatlıyo iyi şeyler duyunca :ecrin_bebek:

kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona gıren varmı aranızda bunu doktor ıstegındemı yapıyorsunuz kendınızmı istiyorsunuz.benım doktorum istemedı böle bişey ama aradım sordum 4 boyutlu ultrason 100 tl miş acaba orda girsemmi yoksa baska yerede sorsammki yaaa bende cd ye kaydettrmek ıstıyorum bebeeeeeeeeeemiii:(

merhabalar ya siz baya kaynaşmışsınız gün ortamı olmuş burası ne güzel....ALLAH muhabbetinizi arttırsın..bi sorum olacak vajinit şikayeti olan ve ilaç kullanan var mı aranzda ve de cerrrahpaşada doğum yapmayı düşünen var mı aranızda?

eskiden bende haberv veriridim şimdi beni merak eden yok diye bende haber vermiyorum artık

daem dunde aynı şeyiben yaşadım dedım ya bi ark. geldı yazamadcım sıze diye
o da senlerdir sozde arkadas
normalde aramaz
dukkanın onunden gecııyo mecbur kaldı ugraaya
aman ne ılgı ne ılgı
zortumun ilgisi peh

ay senin şu lafların beni öldürüyooooooooorrr kaydirigubbakcemile3 zortumun ilgisi

bende daha bişey almadım ağırlaşmadan gidelim alalım diyoruz annemle çalıştığım için fırsat olmuyor. sadece Lc Waikiliden 1 yaş için gömlek hırka felan aldık onuda annem içimde kalmasın diye aldı

aslında yavaş yavaş alsak çok iyi olacak..hem maddi olarak sıkışmayız...çeyiz düzer gibi düzülecek neticede zemuszemus....

[
Benimde oğlum olduğunu öğrendiklerinde olsun ilk çocuk nasılsa demişlerdi. Halbuki bir kız torunları var ilk erkekden bir erkek torunları olacak sevindiler mi üzüldüler mi anlayamadım valla.

illa birşey diyecekler ya duramıyorlar.

hoşbulduk güzel anneler...kızlar siz alışverişe başlamışsınız heralde ben daha oralı olmuyorum hiçç.ilk bebeğim ama nedense korkuyorum erken eşya almaya..
ben öle pek bişe aldım sayılmaz ama yavaştan başlamak lazım bu bebişlerin ne zaman doğacağı belli olmuyo

sayfanız hayırlı olsun çok güzel
ben pınar 25 yaşındayım ve 7 haziranda oğlumuzu bekliyoruz şimdi 22 haftalık hamileyim
sizden ricam haziran anneleri nerelerde doğum yapmayı düşünüyor netleştiren var mı bilgilendirirmisiniz
hoşgeldin... ben büyük ihtimal medipolde yapcam canım

Hoşgeldin aramıza. Ben Şişli Hospitalıum'da yapmayı düşünüyorum.

aynen öyle merak eden arar. bende ilk zamanlar heveslendim herkesi arıyordum sonra baktım kaynanam tarafından pek önemli bir hadise değil. hatta kızım olacak diyince olsun ilk çocuk dediler ya yüreğime oturdu resmen

ya benim de bazı kişiler kız olduğunu öğrenince olsun sağlıklı olsun falan gibi laflar ediyor çakacam suratlarına bir tanee o olacak
alsanaalsanasmile

kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona gıren varmı aranızda bunu doktor ıstegındemı yapıyorsunuz kendınızmı istiyorsunuz.benım doktorum istemedı böle bişey ama aradım sordum 4 boyutlu ultrason 100 tl miş acaba orda girsemmi yoksa baska yerede sorsammki yaaa bende cd ye kaydettrmek ıstıyorum bebeeeeeeeeeemiii:(

bende bunu soracaktım daha..bende girmek istedimm özel bi hastaneye sordum
ek ücret almıyoruz dediler..kısmetse gideceğim..bende cd istiyorum..bence bi araştır..

Back
X