- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #42.081
ya kızlar cok heyecanlandım bak simdi hemen sizlerle paylaşmalıyım bunu..bir hayalim var benim romanımı tamamlamak ve bastırmak..simdi dergileri karıştırırken gördüm..everest yayınları ilk roman yarışması düzenliyormuş ve 28 mayıs son başvuru tarihiymiş..acaba yetiştirebilir miyim o zamana kadar bilemiyorum yarım su anda ve ben odaklanamıyorum malum durumumdan ötürü ama simdi çok heveslendim..3000 lira da ödül var ayrıyeten(para az gerçi saçma sapan yarışmalarda milyarları verirler)ama zaten ben kitabımın basılması için katılmak istiyorum yarışmaya...kazanamazsam da şansımı denerim hem de kitabımı bu heves ve hırsla bitirmiş olurum diye düşündüm
ya kızlar cok heyecanlandım bak simdi hemen sizlerle paylaşmalıyım bunu..bir hayalim var benim romanımı tamamlamak ve bastırmak..simdi dergileri karıştırırken gördüm..everest yayınları ilk roman yarışması düzenliyormuş ve 28 mayıs son başvuru tarihiymiş..acaba yetiştirebilir miyim o zamana kadar bilemiyorum yarım su anda ve ben odaklanamıyorum malum durumumdan ötürü ama simdi çok heveslendim..3000 lira da ödül var ayrıyeten(para az gerçi saçma sapan yarışmalarda milyarları verirler)ama zaten ben kitabımın basılması için katılmak istiyorum yarışmaya...kazanamazsam da şansımı denerim hem de kitabımı bu heves ve hırsla bitirmiş olurum diye düşündüm
kızlar ben gidiyom kendinize ii bakın
muckaaaa
bence süperrr niye az diyorsunki oturduğun yerden kim verir 3,000 bin lira hemde kitapbın basılcak belki kendni göstercenn sen bence oturr yazzz
al iştealsanaalsanasmile
kitap mı yazıyosun süppperr alkisalkisalkis inşallahhh basılır herşey hayal etmekle başlar alkisalkisalkis
sen de aksam giderken, evde internet yookk diyee.. sorarım ben sana
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ilk gerçek tekmemi biraz önce yedim. Hani bu kız bana kendini sissettirmiyor diye ağlıyordum yaaa ama biraz önce baya bir hissettirdi Allahıma binlerce şükür bende sonunda minik meleğimi hissettim. Hemen haber vereyim dedim. Acayip işim var kafamı kaldıramıyorum ama bu güzel haberi sizlerle paylaşmadan edemedim.opuyorumnanaktan
arkadaşlar ya emla krem hakkında konuşulmuştu.. bu kremi dr yazıyo denmişti peki hangi bölümün yazdığı farkediyomu CADIARZU bazı bölümler bazı ilaçları yazamıyo ya daha doğrusu sgk kabul etmiyo ya o zaman.. bunda da öyle bişi var mı?? kadındoğumcu yazabiliyomu mesela :1no2:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ilk gerçek tekmemi biraz önce yedim. Hani bu kız bana kendini sissettirmiyor diye ağlıyordum yaaa ama biraz önce baya bir hissettirdi Allahıma binlerce şükür bende sonunda minik meleğimi hissettim. Hemen haber vereyim dedim. Acayip işim var kafamı kaldıramıyorum ama bu güzel haberi sizlerle paylaşmadan edemedim.opuyorumnanaktan
şimdı esım bı arkadasından fıyat alıyor
oda takımı için.
ay ınsallah anlasırlarda ıfyatta bıran once hazırlıklara baslamıs oluruz.
zaten sımıd karar versek 1.5 aya ancak gelır eve.
o zamna kadar da hemen baslarız odanın boyasına evın temızlıgıne.
benım karnım her gecen gun buyuyo artık cıddı sekılde zorlanıyorum egılıp kalkarken
o yuzden ertelemek ıstemıyourm
eşime o kadar dedim
gel kuşum boyayalım tam taşınırken şu evi diye
çok iş vardıya zor geldi boyamak
son aylarda boyarız dio
napalım ya dae
buarada fiyatı heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?