• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacım bunların varlığı yetiyor beni sinirlensirmeye......

çıldırdım resmen......yatmasam evi terkedicem öyle sinirliyim........

Son düzenleme:
aman mehtap boşver be
demişsin diceni ya o yeter

ya o cadalozu biliyoruz tamam da eşim hödüğü annesini mutlu etmek için bana çemkirdi ya benim canımı sıkan o...ben zaten yatmaktan yemişim kafayı dört duvar arasında....

oğlu işten gelmişse sende hamilesin. sen mi gidip alacaktın terliği.
boşver canım ya ne derlerse desinler. seninde aslan gibi oğlun olacak. onu düşün mutlu ol

ahdım var oğlumu evlendirdiğim günleri de gösterir inşallah allahım da gelinime göre hareket edicem..gönlü ne istiyorsa aslın kullansın gezsin....destek olucam hep.......

Son düzenleme:
Mehtapcım eşimle kavga ettim geldim al birini vur ötekine alsanaalsanasmile
Uçucam bunlARA bigün :oklava:

dövüşmeyin kızlarsempatiksalakcinni

sen kaynananla aynı evde mi yaşıyorsun ??? bu ne ya çin işkencesi gibi.
eşinle konuş bir an önce gönder bence kaynananı evde. böyle saçme iş olur mu çok sinirlendim:mymeka:

Ya bu ne biçim insanlıktır böyle ya ne demek benim oğlum ben bağırırım sen bişi diyemezsin onun oğluysa seninde kocan ister bağırırsın ister öpersin Allah Allah yaaa
bence sen onun yanında eşinle çok iyi ol sinir olsan bile gülümse eşine sevimli konuş o zaman kaynanan olcak o şahıs daha çok delirir bence. Sanırım huzursuzlk çıkarmak hoşuna gidiyor.
bide bebişin de hissediyo annesi hep onu düşün kendi kendine mutlu olmaya çalış artık ne kadar yapabilirsen

anacım benim hamilelik riskli ya sadece ev içinde özel ihtiyaçlar için kalktığımdan annem vardı yanımda sonra eşimde annesini zorla getirdi....ben ailemin yanına gideyim dedim izin çıkmadı..yakında annem gelcek...

hayyy kadına bak yaaaa eşinin yanından kaldırıyo hee tövbe tövbe...kötükedihüso

Ya bu ne biçim insanlıktır böyle ya ne demek benim oğlum ben bağırırım sen bişi diyemezsin onun oğluysa seninde kocan ister bağırırsın ister öpersin Allah Allah yaaa
bence sen onun yanında eşinle çok iyi ol sinir olsan bile gülümse eşine sevimli konuş o zaman kaynanan olcak o şahıs daha çok delirir bence. Sanırım huzursuzlk çıkarmak hoşuna gidiyor.
bide bebişin de hissediyo annesi hep onu düşün kendi kendine mutlu olmaya çalış artık ne kadar yapabilirsen

işte bu...
bendeki taktik bu
ama kayınvalidem bayılır ben iyi davrandıkça
oğluna kızar genelde
sen cok sinirlisin diye

selam kızlar nasılsınız

iyi şükür sen nasılsın özbek:emir_bebek:

kızlar iptal olmuş durumdayım feci yoğunum mutsuzum gerginim sinirliyim bir sürü aksilik çıktı işte burda tek basıma nöbetteyim ayyyyyyyyy atıcam kendimiiiiiii simdi camdan

Back
X