2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bak hepimiz hamileyiz, Allah'a cok sukur, hayirlisiyla, saglikla dogracagiz yavrularimizi insAllah.
Bizim yerimizde olmak isteyen kactane insan var biliyor musunuz.
Ayrica evimiz, barkimiz var, bunu bulamayanlar da var.
Iyi bir ulkede yasiyoruz, Allah korusun Filistin gibi bi yerde olsak ne yapardik.
Sagligimiz yerinde cok sukur, ve bizi seven bizim sevdigimiz esimiz var.
Cok sukur gercek anlamda hicbir eksigimiz yok hatta fazlamiz var.
O ufak defek eksikler de olsa da yasariz olmasa da yasariz ki, zamanla hersey olur kizlar.
Yeter ki bebegimiz iyi olsun, saglikli olsun ne fark eder 100 kiyafeti mi olur 10 kiyafeti mi.
Veyahut 1000 tl'lik besigi, bebek arabasi mi var, 200'lik besigi, bebek arabasi mi var.
Bu sekilde dusunelim ufak tefek seyleri de fazla buyutmeyelim kafamiza takmayalim.
Nekadar sansli insanlariz bu dunyada bizlere bunlari sundugu icin Rabbime cok sukur,
bunu dusunelim biz mutlu olalim bebegimiz mutlu olsun demi.
:1hug:

HAK VERDİM SENSİCİMMMhihoyyyt:roflol:

HAYDİ KIZLAR GÜLÜYORUZZZZZZZZZ:roflol:

işte buyrunnnn..
yukarı kalkmış iki adet bacak
aradan cıkan göbek bağııı
ve altta iki bacagın tam ortasındaaaa
koca bir kukuuuuuu bilmiyorumkismile

Anaah hakkatten nekadar belli kiz, cok guldum. kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ben göremedim kukuyu bilmiyorumkismile

ben de topicle paralel olarak bunalımdayım bugün feci derecede hala işteyim cıkamadım bir yığın aksilik sebebiyle.dergilerle boğuşuyorum burda resmen birkaç kişi de dövesim var.canım sıkılıyor delirmek üzereyim bugün pozitif olmak mümkün değil benim için o sebeple düşünemicem benden daha kötü durumda olanları su anda belki yarına toparlarım bilemiyorum

hadi cnmmm yok böle birşey özge kısss bu resmen kukuuu
allah canını almasın yerim ben onu yaaaaaaaaaa
evet kız hem de kocaman kaydirigubbakcemile3

ben göremedim kukuyu bilmiyorumkismile
iki havaya kalkmıs kocaman bacak var yaa..
bu resim sırf bacak resmi kuşum..
o havadaki iki bacagın asagıdaki birleşim yeirne bak..
üstünde de bir çıkıntı var o da göbek bağı

anamm walla yatmış açmış :):) kapat kızz bacaklarını ayıp

Son düzenleme:
oha kız 15 tl o sandalyeeee wuuuwww
ikeaya bakmak lazım sandalye için
doğru

ben de topicle paralel olarak bunalımdayım bugün feci derecede hala işteyim cıkamadım bir yığın aksilik sebebiyle.dergilerle boğuşuyorum burda resmen birkaç kişi de dövesim var.canım sıkılıyor delirmek üzereyim bugün pozitif olmak mümkün değil benim için o sebeple düşünemicem benden daha kötü durumda olanları su anda belki yarına toparlarım bilemiyorum

Gecen bir Filistin konferansina gittim oradaki gorduklerimi gormus olsaydin su an bu sekilde konusmazdin, yurek parcalayiciydi.
Anneler kucucuk yavrularini topraga veriyorlar, her an olum yasam savasi ile ugrasiyorlar.
Kucucuk yavrular annesiz kaliyor, kendinden cok ta buyuk olmayan kardesleri onlara bakiyor.
Bebegime yiyecek bulabilecek miyim derdini asmislar, bebegim hayatta kalicak mi derdi ile ugrasiyorlar.
Arada her insan bunalir bu cok dogal hepimizde olur bu insanlik hali,
kusura bakma ama devamli devamli bu sekilde negatif yasamak ta birazcik nankorluk olur.
Allahim hickimseyi su an ki yasadigimiz hayati aratmasin insAllah, evladimizin acisini gostermesin.
Daha baska ne diyebilirim ki.

Benden bugunluk bukadar,
herkes kendine iyi baksin gorusuruz.

ÖZge kaldır kız şu zillinin kukusunu nazar değicek ay maşallahhh benim kızıma yaaa kaydirigubbakcemile3

oha kız 15 tl o sandalyeeee wuuuwww
ikeaya bakmak lazım sandalye için
doğru

ikea tam bennik bi bit pazarı yafsempatiksalakcinni

acaba başka renkleride varmıdırki
pembik felan lazım bize yada beyaz

Gecen bir Filistin konferansina gittim oradaki gorduklerimi gormus olsaydin su an bu sekilde konusmazdin, yurek parcalayiciydi.
Anneler kucucuk yavrularini topraga veriyorlar, her an olum yasam savasi ile ugrasiyorlar.
Kucucuk yavrular annesiz kaliyor, kendinden cok ta buyuk olmayan kardesleri onlara bakiyor.
Bebegime yiyecek bulabilecek miyim derdini asmislar, bebegim hayatta kalicak mi derdi ile ugrasiyorlar.
Arada her insan bunalir bu cok dogal hepimizde olur bu insanlik hali,
kusura bakma ama devamli devamli bu sekilde negatif yasamak ta birazcik nankorluk olur.
Allahim hickimseyi su an ki yasadigimiz hayati aratmasin insAllah, evladimizin acisini gostermesin.
Daha baska ne diyebilirim ki.

Benden bugunluk bukadar,
herkes kendine iyi baksin gorusuruz.

ya sensi bunların hepsinin hatta daha fazlasının ben de farkındayım ama insan bu kadar stres ve haksızlık içinde olumlu düşünemeyebiliyor ara sıra bugün de o ara sıra'larımdan birini yaşıyorum.yoksa ben yay burcuyum tam bir polyannayımdır yerimseniben

ayy evet yaa maaşallah kızımın kukusuna
kaldırsammı ki kız bilmiyorumkismile

kızlar ben biraz cıkıyorum
kocam laf ediyo bennen ilgilen diye..
aksam da anneme gitces abimi yegenimi fln da görcem onlar da gelcek..
görüşürük soora

kızlar ben biraz cıkıyorum
kocam laf ediyo bennen ilgilen diye..
aksam da anneme gitces abimi yegenimi fln da görcem onlar da gelcek..
görüşürük soora

timam kuşum Şeniz

kızlar resmi kaldırdım ehehe
doğru nazar fln var
herkes bizim gibi değil
siz de alıntılarınızdakileri siler misiniz size zahmet :D

Back
X