• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır canım yaa sertleşme oluyor ve bunu hissedip avcumu açıp karnımın göbek deliğinin alt kısmına koyunca bariz bir biçimde sert bir top gibi hissediyorum sonra geçiyor tekrar eski haline dönüyor...
sende hiç oluyor mu bu?

korkulcak bişey yok canım bebişin hareket ediyor, bazen biyerde toplanınca orası şişiyor sertleşiyor, ayağa kalkınca eski haline geliyor, rahatı bozuluyor yanizemuszemus

bana tavsiye edebileğiniz uygun bir taşınma firması var mı kızlar?

kız zeynep senin kesin vardır senin cevren geniş
sempatiksalakcinni

Canım ben 2008 de taşınmıştım. İnternetten araştırdım Garanti nakliyat diye bir firma çıkmıştı aradım verdikleri fiyat makuldü. Hiç başka yer bakmadan anlaştım orasıyla. Gayette memnun kaldım. Ama yinede etrafımdakilere sorarım son zamanlarda taşınanlara özellikle.

korkulcak bişey yok canım bebişin hareket ediyor, bazen biyerde toplanınca orası şişiyor sertleşiyor, ayağa kalkınca eski haline geliyor, rahatı bozuluyor yanizemuszemus

ya bunun erken doğum riskiyle falan bi alakası yok yani o zaman?? bilmiyorumkismile

hayır canım gayet normal belirtiler bunlar bebeğin bi kenara büzüşüyor o yüzden orası şişiyor

saol canım sanırım internette çok fazla risklerle ilgili yazılar okuyorum....
inşallah önemli bişey değildir...

akannehir
yegenımle bı guzel uyuduk bis.
o sırada ev telının sarjı bıtmıs cebımde salondaydı esım aramıs annemler aramıs delıye donmusler annem aradı onuru ara dıye am aben korkuyorum cgr attım sadecebilmiyorumkismile
cok kızacak cok merak etmıs.
ablamda geldı yegenımı aldı.
benım bugun mıdem cok fena sankı hıc bısey yememıs gıbıyım
cok fenada bulanıyor..
bu arda ust kat komsum geldı o da 2 ay once dogum yaptı
bayagıdır gorusmuyodum anneısnın yanıa gıtmıstı orda dogum yaptı bana ne kadar cok kılo lamıssın yavasla kıısm daha 4 ayın var dedı..
kıs 2 ayda hıc dogum yapmamıs gıbı eskı hallllıne donmus offf

akannehirya daem bana da diyorlar genisledin her yerden sistin cok kg aldın biraz dikkat ett sanki ben fark etmiyorum cok moralim bozuluyoorr coookk mafoldumben

ben hala işyerindeyim :( bi yandan çalışıyom biyandan ezeli dinliyom arada birde internete bakıyom

ben ezeli seyrediyoomm delikafadulden
özet veriyooo...

bu arada zeynepçim teşekkür ederim
yine birinden uygun bi firma ismi bulursan söylersin delikafadulden

ben hala işyerindeyim :( bi yandan çalışıyom biyandan ezeli dinliyom arada birde internete bakıyom

yavrucum benim eşimle sana plaket verecekler bu kadar çok çalıştığınız için.
Türkiye ekonomisinin % 50 sini herhalde siz sırtlanıyorsunuz delikafadulden

yavrucum benim eşimle sana plaket verecekler bu kadar çok çalıştığınız için.
Türkiye ekonomisinin % 50 sini herhalde siz sırtlanıyorsunuz delikafadulden

Benim eşimde çalışıyor paylaşırız plaketleri. Bide üstelik yanlış anlaşılmasın bizim mesai ücretimiz yok. Yani 6 dan sonra çalışınca ekstra bir ücret asla almıyoruz.

Benim eşimde çalışıyor paylaşırız plaketleri. Bide üstelik yanlış anlaşılmasın bizim mesai ücretimiz yok. Yani 6 dan sonra çalışınca ekstra bir ücret asla almıyoruz.

hehehe benim eşiminde mesaisi yok ne tesadüf. özel sektör işte illa insanların suyunu çıkaracak. ama para vermeye gelince elleri cebine gitmiyor.
sinir oluyorum özel sektöre.

hehehe benim eşiminde mesaisi yok ne tesadüf. özel sektör işte illa insanların suyunu çıkaracak. ama para vermeye gelince elleri cebine gitmiyor.
sinir oluyorum özel sektöre.

Yok be devlette çalışanlar daha az para kazanıyor.Tamam özelde mesai saatleri daha ağır devlette çok daha az çalışılıyor ama devlet maaşlarıda çok iç açıcı değil. Yani heryer kötü.

Yok be devlette çalışanlar daha az para kazanıyor.Tamam özelde mesai saatleri daha ağır devlette çok daha az çalışılıyor ama devlet maaşlarıda çok iç açıcı değil. Yani heryer kötü.

orası öyle de devlet işinde çalışanlar özel sektördeki kadar yorulmuyor.
maaşımın az olmasını tercih ederdim . en azından rahat bir çalışma ortamım olurdu, kafam rahat olurdu.

1 haftadır eşimin yüzünü görmedim adam hala mesaide gelde sinir olma.

yoğun kar yağışı geliyormuş
sıcaklıklar 10-12 derece düşecekmiş delikafadulden

size syleyim doktorların verdiği o vitamin hapları acayip kilo aldırıyo ben fala kullanmıyorm gayet formumdaym 5 ayda 3 kilo aldım çok güsel..
megadayn özellikkle hep uzun süre kulllananlar tombili oldu burda arkadaslar.
en formda ben varım maşallah....
zaten ben kilo alamayan bir yapım var cok narinim ama bakmayın böyle narin olduguma 3.5 kiloyu catır catır dogurdum normal inşallh bunuda doğurucam alnımın akıyla.
allah herkesin yardımcısı olsun normal dogum yapın sağlıklı kalın kızzzzzlar.
kimseye muhtaç olmayın...

bi oturdum mu kalkamıyorum ya bu bilgisayarın basından,
halbuki işim var

Slm kislar kimsecikler yok herkes uykuda sanirimm...

Iyi geceler guzel annecikler ve bebislerrr tatli uykularr opuyorumnanaktan

Back
X