• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslarr bebişler için uyku seti alan varmı?? ya da bakan?? ben bakıyorum da çok güzel nevresim takımları varr ama uyku seti istediğim gibi bulamadım.. bilmiyorumkismile bu yan korumaları, alt değiştirme zımbırtısını nevresim takımının kumaşından diktirsem olur mu sizce??? içine ne koymak gerekir??? :sinifsinif:

arkadaslar gögüslerinizin altinda bir kizariklik varmi.böyle damar damar.sanirim bu kizariklar catlak olacak ileride

Stella canım kardeşine geçmiş olsun laporoskopik ameliyatlar artık çok yaygın kesi yapılmadan onarılacak bölgeye en fazla 5 küçük delik açarak mikroskobik cerrahi şeklinde yapılıyor. Delikten giren bir kamera var doktor ekrandan takip ediyor ve müdahale edeceği yere bu şekilde ulaşıyor. Tek sıkıntısı işlem sırasında karın boşluğuna hava verdikleri için ameliyat sonrası gaz problemi oluyor.İşlem sonrası deliklere birer dikiş atılıyor ve kesi yapılmadığı için iyileşme çok daha çabuk oluyor.Bu arada umarım ameliyata gerek kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.
kız bi konuda da bilgin olmasın kaydirigubbakcemile3

Kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz ama zaten doğumdan önce hamilelik esnasında ki kasılmalar anne tarafından hissedilmezki ilerleyen haftalarda doktorlarımız bizi nts cihazına bağlayacaklar o şekilde anlaşılacak kasılmalar.Allah korusun gerçekten doğumu tetikleyecek kadar şiddetli olursa hissedilebilinir boyutta olur. Ama yataktan kalkarken yada dmnerken yada ani bi harekette falan bıçak saplaması gibi ani acılar hissediyorsanız bunları takmayım bunlar kasılma değilmiş. Ama hemen geçmeyip uzun süre devam eden bir acıysa doktorumuzu aramak gerekiyormuş aklınızda olsun (bunların hepsini okuduğum kitaptan öğrendim bu arada)

geçmiş olsun cnmmm iyi rahatlamışsındır bak
benim kasılmada normal demekki dr.sölediğiiii

kızlarrrrrrrr geçmişlerr olsun.. opuyorumnanaktan benim de kaç aydır midem bulanmadı, bugün bulanası tuttu üşüttüm mü acabaa :sinifsinif:

Stella canım kardeşine geçmiş olsun laporoskopik ameliyatlar artık çok yaygın kesi yapılmadan onarılacak bölgeye en fazla 5 küçük delik açarak mikroskobik cerrahi şeklinde yapılıyor. Delikten giren bir kamera var doktor ekrandan takip ediyor ve müdahale edeceği yere bu şekilde ulaşıyor. Tek sıkıntısı işlem sırasında karın boşluğuna hava verdikleri için ameliyat sonrası gaz problemi oluyor.İşlem sonrası deliklere birer dikiş atılıyor ve kesi yapılmadığı için iyileşme çok daha çabuk oluyor.Bu arada umarım ameliyata gerek kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.
evet benim babam da olmustu laporoskobik ben ameliyat dedim ama.bu sekilde oldugu icin de cok rahatdi.ertesi günü de cikisi verildi

Kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz ama zaten doğumdan önce hamilelik esnasında ki kasılmalar anne tarafından hissedilmezki ilerleyen haftalarda doktorlarımız bizi nts cihazına bağlayacaklar o şekilde anlaşılacak kasılmalar.Allah korusun gerçekten doğumu tetikleyecek kadar şiddetli olursa hissedilebilinir boyutta olur. Ama yataktan kalkarken yada dmnerken yada ani bi harekette falan bıçak saplaması gibi ani acılar hissediyorsanız bunları takmayım bunlar kasılma değilmiş. Ama hemen geçmeyip uzun süre devam eden bir acıysa doktorumuzu aramak gerekiyormuş aklınızda olsun (bunların hepsini okuduğum kitaptan öğrendim bu arada)

Cumartesi günü bahsettiğin kitabı gördüm Zeynebim, alsam mı almasam mı diye kara veremedim, nasıl olsa Zeynep'te var, ona sorarım dedim, başka bir tane aldım. 0-3 yaş bebek bakımı aldım ama hamileliği de içeriyor. Bir de 0-1 yaş oyun kitabı aldım.

bizi de aydınlattığın için tşk ederiz zeyneppp ben de öyle biliyorum nst ye neden bağlasınlar ki eğer biz hissedebilsek o kasılmaları dimi ama

kızlarrrrrrrr geçmişlerr olsun.. opuyorumnanaktan benim de kaç aydır midem bulanmadı, bugün bulanası tuttu üşüttüm mü acabaa :sinifsinif:
aynen benimde öyle oldu.3 ay hic bulanmadi.dün cok fenaydim.herhalde dedim,ilk bastan cekmedim sonradan cekicem bu mide bulantisindan.

efet üşütmüş olabılrsn cnm

aynen benimde öyle oldu.3 ay hic bulanmadi.dün cok fenaydim.herhalde dedim,ilk bastan cekmedim sonradan cekicem bu mide bulantisindan.

Benim de bazen oğlum galiba takla atıyor, o zaman çok midem bulanıyor. İçim kalkıyor.

alkisalkisalkis tskler zeynep

kız bi konuda da bilgin olmasın kaydirigubbakcemile3

Ama ben anlatmıştım buluşmada doktor olmadığıma nekadar pişman olduğumu ben hep sağlıkla ilgili şeyler okuyorum ve araştırıyorum bide çok tıbbi belgesel seyrediyorum ne yapayım meslek olarak yapamadım bu şekilde kendimi tatmin ediyorummirmirmirmir

Bu arada evinde digitürk olanlar için pazar sabahları saat 07:30 sonrası zoon reality kanalında (yanlış hatırlamıyorsam 86 da yayın yapıyor) bebekleri kurtarmak diye bir belgesel var. Birde o belgeselden önce riskli gebelerin doğum anları ile ilgili bir belgesel var ilgilenenlere duyurulur.

Son düzenleme:
ösgeee
yarın çrşb ama benim koca çalışcak galbaaklinialirimsmile

Back
X