• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız senın kocan ne iş yapıyr hafta ıcı tatılımı vr yoksaaa normaldee

bellonada satış danışmanı benim eşim yavrum
h.sonu patronlar izin kullanıyo
benim kuşumda h.içi:(

bu kasilmalar nasil oluyormus stella.benim dün oldu.karnim gerilir gibi.uykudan uyaninca.kalkmak istedim hareket edince yine karnim kasildi.böyle birseymi oluyor acaba
canım bende tam bilmiyorum ben kendi yaşadığım şeyi anlattım doktora
göbeğimin sağ tarafının sertleştiğini ve bariz şiştiğini, bebektir o dedi
kasılma olabilirmi diye sorduğumdada merak etme bu zamanlarda günde 4-5 kasılma normal dedi

ösgeee
yarın çrşb ama benim koca çalışcak galbaaklinialirimsmile
ooo iyi iyiiii aklinialirimsmile

benim dingil de, çok geç kalcam sen git istersen diye şimdi haber veriyo..
ooff bu havada nası gitcem sinir oldum ya

Stella canım kardeşine geçmiş olsun laporoskopik ameliyatlar artık çok yaygın kesi yapılmadan onarılacak bölgeye en fazla 5 küçük delik açarak mikroskobik cerrahi şeklinde yapılıyor. Delikten giren bir kamera var doktor ekrandan takip ediyor ve müdahale edeceği yere bu şekilde ulaşıyor. Tek sıkıntısı işlem sırasında karın boşluğuna hava verdikleri için ameliyat sonrası gaz problemi oluyor.İşlem sonrası deliklere birer dikiş atılıyor ve kesi yapılmadığı için iyileşme çok daha çabuk oluyor.Bu arada umarım ameliyata gerek kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.

sağol canım çok açıklıyacı oldu
umarım ameliyata gerek kalmaz

canım bende tam bilmiyorum ben kendi yaşadığım şeyi anlattım doktora
göbeğimin sağ tarafının sertleştiğini ve bariz şiştiğini, bebektir o dedi
kasılma olabilirmi diye sorduğumdada merak etme bu zamanlarda günde 4-5 kasılma normal dedi
anladim canim sagol.

benmkıde bana her aksam aynı seyı yapıyr bı bakıyrm bnle aynı anda eve gırıyorr haın kocaa:(

dingil mingil bizim gibi mannakları çekiyolarya şükret kızkaydirigubbakcemile3

hadi ben de gitti, siz de fazla kalmayın, iştekiler toparlansın hafiften, evdekilerde yemekleri felan ısıtsınlar....

arkadaslar bende cikiyorum.gideyim biraz kestireyim,1-2 saat.sabah 4 de uyandigim icin bu saatlerde uykum geliyor.burada saat daha 5.eger uyumazsam.filimlerimi kaciriyorum.siz ve bebekleriniz Allaha emanet olun arkadaslar.:a015:

hadi kızlar görüşürüz çıkıyom ben
öpüldünüz

kızlar bend e cıkıyorm herkes kendıne ii baksınnnn
mujkk mujkk

Back
X