• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç bişey sölemiycemmm..
kimseylen konusmuyom.
guncellnıcekk var mı lıstede dıye bakmaya geldım sadece.
:umursamaz:

daeeem
aşkitoooomm
bebişkommm
sevgülüüüümm
şekerümmm
uyyyyyyy
kurban olurum ben saaaa
gel öpüşelim hadi kızŞeniz

ama 1 ayda 3 tane alamam kiiii bilmiyorumkismilekoçişimde işe giremedi dahamafoldumben
sırayla ancak alabilirmbilmiyorumkismile

sevdiğimizden kıskanıyos anneemmmm gel öpcem rokam benimŞeniz

Ukla sen sitede kodamansın sana sorayım. Ben 12.haftamdaki ultrason fotosunu koymuştum (2 ay önce) Kaldırmak istiyorum ama bulamıyorum sadece son 200 mesajımı görebiliyorum. Nasıl bulacam?

selam canlarım nasılsınız ya hepinizi çok özledim ben ama taşındıkya eşim bu eve net bağlatmıyo çok borca girdik diye ben sizsiz nasıl durucam ya uf uf

Ukla sen sitede kodamansın sana sorayım. Ben 12.haftamdaki ultrason fotosunu koymuştum (2 ay önce) Kaldırmak istiyorum ama bulamıyorum sadece son 200 mesajımı görebiliyorum. Nasıl bulacam?

En iisi sanırım topicte aramak :(

dae sositososito
nee
ama ben ne yaptım ya züt annemmmmbilmiyorumkismiletuğber kardeşşime cici aldık sadeceakannehir
bana şişko dedin.
montu olmuyo kapatamamıs oglunu üşütcek dedin

daeeem
aşkitoooomm
bebişkommm
sevgülüüüümm
şekerümmm
uyyyyyyy
kurban olurum ben saaaa
gel öpüşelim hadi kızŞeniz
küsüümmmbilmiyorumkismile
sen önce tuğberk in ismini ööören

süt kızımın anasına bişi dime..

siz benı üzün üzün ben iki cocuk bırden emzırcem ya sutum kesılıse sızın yuzunuzdem..
nası doycak ıkı cocuk:olmaz:

nee

bana şişko dedin.

siz benı üzün üzün ben iki cocuk bırden emzırcem ya sutum kesılıse sızın yuzunuzdem..

alsanaalsanasmiletuğberk işte ne olcak aceleynen yazmışımm

:gitme:bilmiyorumkismile
aaaaaaaaaaaa
şımarmayın baaa:mymeka:

nee

bana şişko dedin.

bilmiyorumkismile

yefrum mesajlar siliniyo geçmiş mesajşları nasıl bulcaz bende bilmiyorum ama sorarım hemen..

selam canlarım nasılsınız ya hepinizi çok özledim ben ama taşındıkya eşim bu eve net bağlatmıyo çok borca girdik diye ben sizsiz nasıl durucam ya uf uf
selam canım
iş yerinden gir sende
bende akşamları giremiyom pek

Back
X