• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim de kg almamın en çok hoşuma giden hatta tek hoşuma giden baska nesi gidecekse aklinialirimsmile yüzümün dolgunlaşması bence böyle kalsa daha iyi olacak bilmiyorumkismile
[/QUOTE]

aynen benimde öle gören sana kilo çok yakışıyor diyor ama göbek arka taraf basen aldı başını gidiyor. Bide erkekde göbek olurmuş derler bende hepsi varsempatiksalakcinni

ya ben bugünde katılamadım muhabbete
çıkıyorum şimdide kendinize iyi bakın kızlar

benım annemın rısklı hamılelıgı varmıs.
annem 55 kıloymus kılo alamamıs bende annemı yemısım demekkı şişmişim o kadar=)
doktorlar benı öldurmek ıcın ugrasmıslar yoksa annemı buyuk ıhtımal kaybedıcekelrmıs.
hıc bı hastaneye doguma lamaya cesaret edememıs.
annemde 1 ay hastanede yatmıs.
ben 10 aylıkken en sonunda lamıslar sezeryanle.
ne yasam hırsı varmıs bende ne yatılarsada sonalndıramamıslar

Hey maaşallah, Allah herkese böyle yaşama azmi yüksek bebek versin :nazar:

benim de kg almamın en çok hoşuma giden hatta tek hoşuma giden baska nesi gidecekse aklinialirimsmile yüzümün dolgunlaşması bence böyle kalsa daha iyi olacak bilmiyorumkismile

aynen benimde öle gören sana kilo çok yakışıyor diyor ama göbek arka taraf basen aldı başını gidiyor. Bide erkekde göbek olurmuş derler bende hepsi varsempatiksalakcinni[/QUOTE]

aynen canım ya bi de herkes yüzüme yüzüme diyorkiii cok kg aldın çok genişledin sankiim ben görmüyorum :dilcikar:

aynen benimde öle gören sana kilo çok yakışıyor diyor ama göbek arka taraf basen aldı başını gidiyor. Bide erkekde göbek olurmuş derler bende hepsi varsempatiksalakcinni

aynen canım ya bi de herkes yüzüme yüzüme diyorkiii cok kg aldın çok genişledin sankiim ben görmüyorum :dilcikar:[/QUOTE]

Kızlar şu kg konusu çok moral bozucu, çok can sıkıcı, herkes zaten yüzümüze söylüyor, çakasım var birine :oklava::oklava::oklava:

Kızlar ben cıkar cacık olamadım pek muhabbete ama neyse
yarın görüşürüz inşallah
Öperimmmmmmm uleynnnnnnnn

aynen canım ya bi de herkes yüzüme yüzüme diyorkiii cok kg aldın çok genişledin sankiim ben görmüyorum :dilcikar:

Kızlar şu kg konusu çok moral bozucu, çok can sıkıcı, herkes zaten yüzümüze söylüyor, çakasım var birine :oklava::oklava::oklava:[/QUOTE]

ben gecen birisine dik dik baktım sanane dedim biraz şaka gibi ama cok ciddiydim yine ben en azından hamileyim sen kendine bak dedim kaydirigubbakcemile3

[Ikıslarrrr ]19+4 üm ve bu son aralar bende bi iştah artışı başladı nedense.normalmi acaba.aslında çok ta yemiyorum normal yiyince doyuyorum ama kısa bi süre sonra acıkıyorum.şuana kadar sdece 2 buçuk kilo almıştım ama bu hafta nerdeyse ilave olarak 2 kilo daha aldım.yani en son 2,5 kilo almıştım 62.5 tum şimdide 64-64,5 gösteriyo tartı.bana birşeyler oluyorrrrrr.bilmiyorumkismile..ha birde midemde çok yanma oluyorr hatta bu yanma hissi acıkmama neden oluyor sanki:bbo:[/I]

böğrüm ağrıyo ya of yaalsanaalsanasmile

ozgecay
Sağlıkla gel annecim...

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Birim Yöneticisi
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Sep 2009

kocam geldi arkadaşlar ben çıktım

alıntı

Back
X