• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o da bır ay boyunca yakmadık bıle kar yagdı ya o yuzden yaktı böle oldu. bu ayda havalar soguk gıderse yandıkk

sadece yattığın oda ve oturduğun odayı yakıp diğer petekleri kapatsan faydası olmuyor mu. Annem hep öle yapar benim ev d.gaz sobalı olduğu için az geliyor Allahtan ki.

sadece yattığın oda ve oturduğun odayı yakıp diğer petekleri kapatsan faydası olmuyor mu. Annem hep öle yapar benim ev d.gaz sobalı olduğu için az geliyor Allahtan ki.

bızımde mutfak salon yatak odası yanıyor canım sadece..

nere kacıon kıss elhhh..
nıe bırakıon benı..

ya cok sınırlendım kar yagdı dogalgazı actık.
218 tl fatura..
yuh yaaa..
bıde gercekten doya doya yakmıs olsak gam yemıycemmm..

218 tl mi bu nedir ya insan korkudan acamaz ki dogalgazi falan en iyisi battaniyelere sarilip yatmak canimm eyvahedigeldismile
Benim butun odalarimin kaloriferi acik olur evim sicacikk kirama dail kalorfer param sene sonunda fazla yakarsam fazlalik geliyo oda 200-300 euro falann...

218 tl mi bu nedir ya insan korkudan acamaz ki dogalgazi falan en iyisi battaniyelere sarilip yatmak canimm eyvahedigeldismile
Benim butun odalarimin kaloriferi acik olur evim sicacikk kirama dail kalorfer param sene sonunda fazla yakarsam fazlalik geliyo oda 200-300 euro falann...

valla ya hasta olcaz yada böle cekıcez..
bıde bu yadan sonra yıne zamlanıyo.
zamlansın bakalım.
sonumuz ne olacak merak edıyorum.

bızımde mutfak salon yatak odası yanıyor canım sadece..

Canim bizim tanidik bii vardi kaloriferi falan surekli ac kapa yaparsan 2 kat para geliyormus o yuzden ayni derecede hic kapamadan acik tutmak en iyisi demisti.
O yuzden ben hic kapatmiyorum surekli orta derecede acik kaliyo ...
Ama tabi sizin isitma sistemleriyle bizimkiler arasinda fark varmidir bilmem CADIARZU

valla ya hasta olcaz yada böle cekıcez..
bıde bu yadan sonra yıne zamlanıyo.
zamlansın bakalım.
sonumuz ne olacak merak edıyorum.

Valla ben ev sicacik oldugu halde hasta oldum sizi dusunemiyorum bile canimm :umursamaz:
3 gundur cektigimi bi Allah biliyo bi ben sag gözum ve burnum durmadan akiyo artik silmekten burnum hissetmez oldu bas agrisi desen felaket derecede...
Hasta olmadim olmadim tam hamilelikte yakalandim yaa ilacta alamiyorumboshayallersmile

kapatıp acmak yerıne kısmayı tercıh edıoruz burda. aynı sekılde kapatmak daha fazla aturaya sebep oluor.
valla bızde kurtulamadık kı agrıdan sureklı bı yanımız agrıyo o da muhtemelen soguktan oluyor.
acsak bı dert acmasak baska bı dert..

neyse kızlar kocıs gelır bırazdan bende azcık ortalıgı tolıım yemek hazırlayım..
görüşürüzz...

selam kizlaaar burasi cok sakin kimse yok galiba bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Leyla naber şekerimmmmm neden sen gunduz yoksun bakim?

iyilik tatlim sen nasılsın?
canım gündüz girememe sebebim ilk önce saatlerin uyuşmazlığı çünkü burda saatler 2 saat önde.12ye kadar yatıyorum,sonrasında kahvaltıydı,ev işiydi,yemekdi filan derken akşam oluyor.bazen dışarı çıkıyoruz e bu saate anca gelebiliyorum.ben de nette olunca sizler gitmiş oluyorsunuz

anladım tatlım neyse akşamları buluşuyoz arada bir bunada şükür zemuszemus

iyilik tatlim sen nasılsın?
canım gündüz girememe sebebim ilk önce saatlerin uyuşmazlığı çünkü burda saatler 2 saat önde.12ye kadar yatıyorum,sonrasında kahvaltıydı,ev işiydi,yemekdi filan derken akşam oluyor.bazen dışarı çıkıyoruz e bu saate anca gelebiliyorum.ben de nette olunca sizler gitmiş oluyorsunuz

hayırlı qeceler annişleeeeeeeeeer opuyorumnanaktan

leylammmmmmmmm bidenemmmmmmmmm
nasılsınnn bebiş nasılll.. bu arada facede resmini qördüm o qöbüşün ne tatlış çıkmış öle resimdee :asigim:

kızlarr nickimi değiştimmmmmmmmmmmm
CLeOpaTRa oldummmmmmmm nasıl delikafadulden

Back
X