- Konu Sahibi daemon
-
- #4.461
sana da, hepimize de kucağımıza almayı, emek emek büyütmeyi, sağlıklı, hayırlı evlatlara sahip olabilmeyi nasip etsin Rabbim.
siteye de yeni üye oldum Leyla özelden mesaj nasıl atılıyor tarif eder misin ltf.
leyla çzödüm canım.
sağol.
attım özeden mesaj.
olmuştur herhalde opuyorumnanaktan
valla yetisemedim,hangi mesajina cevap yazsam diye :)) evet aklisin 50.yi gecmeyince yazilamiyor unutmusum.ben senin bilgilerini yollarim merak etme canim.yok yok gönderemedim.
50 msj olmadan olmuyormuş.
görür heralde bunları da
merhaba arkadaşlar ben rutin kan testlerimi yaptırdım malum devletet yaptıracaktım dr sadece yarısını verdi bana toksoplazma içinse hamile kalmadan düşünecektin dedi gerzek. Hemoglobinin altında bir çok şey sıralanmış onların yarısı normal değerin altında ve üstünde. Şekerim ise yüksek çıkmış e fazla 110 olması gerekirken benim 116 da çıktı. Akşam sadece ekmeksiz bir tabak çorba içtim ve aç karnına yapıldı şöyle adam gibi bir yemek yeseydim kaç çıkardı acaba.
Toksoplazma ve rubellayıda özelde yaptırdım biraz tuzluymuş onlar onlarda sorun yok. Tabi daha dr göredim benim kanaatim :)
evet allaha şükür allah olmayanlarada versin inşallahkolay gelsin nursenaaa..cogumuz aynı sorunları yasıyoruz canım yalnız degilsin...yinede olsun yapabiliyoruz ya cok sükür demek lazımm:)))tek sorunların bunlar olsunnn
evdeyse oturursun dicem yan odada falan uzanırsın yüzük takımında gelirsin azcık bende duramazdım ama çok riskliyse evladın daha önemliben bugün 1 saatliğine dışarı çıktım kanamam gene arttı bel ağrısından da duramıyorum
yarın da görümcemin nişanı var aksi gibi, doktor kesinlikle gitme diyor bense arada kaldım
gitsem bir türlü gitmesem bir türlü
sende ihmal etme kanamalarını , çok fazla kendini yorma.hiçbirşey sağlığından önemli değil
allah uzun ömür versin başından eksik etmesin gelince telafi edersin artıkkkkıslar yaaa yarın kocişimin dogum günüü ama sehir dısında ve kutlayamamıcazzzz...onu cok ösledim yaasenağlama
dogum günleriii bnm için cok özeldir....sanırım insanın en cok hatırlanmak istedigi günüdür...
şimdi bakıyorumda cogu insan önmsemiyor..insan hergün mü doguyor yahuu((
bence özel günler hiçbir zaman özelligini yitirmemeli..!
merhaba arkadaşlar ben rutin kan testlerimi yaptırdım malum devletet yaptıracaktım dr sadece yarısını verdi bana toksoplazma içinse hamile kalmadan düşünecektin dedi gerzek. Hemoglobinin altında bir çok şey sıralanmış onların yarısı normal değerin altında ve üstünde. Şekerim ise yüksek çıkmış e fazla 110 olması gerekirken benim 116 da çıktı. Akşam sadece ekmeksiz bir tabak çorba içtim ve aç karnına yapıldı şöyle adam gibi bir yemek yeseydim kaç çıkardı acaba.
Toksoplazma ve rubellayıda özelde yaptırdım biraz tuzluymuş onlar onlarda sorun yok. Tabi daha dr göredim benim kanaatim :)
valla yetisemedim,hangi mesajina cevap yazsam diye :)) evet aklisin 50.yi gecmeyince yazilamiyor unutmusum.ben senin bilgilerini yollarim merak etme canim.
nasil yani hamile kalmadan once dusunecektin?evde kedi kopek filan mi besliyorsun?ondan mi oyle dedi?kusurabakm anlamadim da.
iyiyiz canim sen nasilsin?iyi akşamlar kızlar nasılsınız. keyifler iyidir inşallahhh
ya kızlar bişi sorucam. ben otururken kalkarken ayıptır söylemesi sağ popomun içinde bir acı oluyo 3 haftadır falan başladı sizdede böyle bişi olan varmı. oturarak ders çalşıyorum ondanmı olujyo acaba
evet allaha şükür allah olmayanlarada versin inşallah
evdeyse oturursun dicem yan odada falan uzanırsın yüzük takımında gelirsin azcık bende duramazdım ama çok riskliyse evladın daha önemli
allah uzun ömür versin başından eksik etmesin gelince telafi edersin artıkkk
toksoplazma ne aceba bilmiyorum ben
iyiyiz canim sen nasilsin?
oturak calistigindan olabilir,benim de popomun uzerinde kemik varya bele dogru yukarda orasi cok is yapinca,ayakta cok durunca cok agriyor
rica ederim canım ben şuan 27 yaşındayım 10-13 yaşlarında kediler vardı evde sabahları kalktığımda hep göğsümde uyurken bulurdum onları hastalanıp öldi biri açıkçası çok ürktüm sonradan temiz çıkmasına çok sevindim.
Sanırım test için dedi hamile kalmadan yappılsaydı bu saatten sonra yapılmasının anlamı yok gibi birde nursuz aksi gıcık bir tip ti anlatama çok gerildim orda. Üstelik idrarıda kaybettiler hastanede ondanda hiç haber yok.
bende iyiyim canım sağol kusup kusup duruyorum haliyle gitgide azalacak derken 3 gündür gece gündüz olmaya başladı neyse geçecek diye bekliyorum işte.
ağrı başka bşiden olmasında bebişe zarar verecek bişiden olmasında oda geçer elbet
evet bende de vardi kedi,beraber uyuyorduk ayni senin yaslarindaydim.gece bogularak kalkardim megerse bogazimin uzerine serilmis kedim :))nefes alamiyorum,yani oyle ic iceydik,ama cok sukur bende temiz cikti.
eger memnun degilsen degis hastaneyi ve doktoru.baskasina git.ilk olarak insan dr.a guvenmeli,onu sevmeli,ben mesela dr.ma kendimi gozukapali teslim edebilirim,o en iyisini bilir yani.o derece guveniyorum,boyle birisini bul sen de.
ben iki dr a gidiyorum birinin muayenehanesine ameliyatımı yapan dr um çok tecrübeli biri rahimde sorun olduğu için onun takip etmesi iyi oldu. Sık sık yurt dışına çıkıyor o yüzden acil bir durum olursa beni takip eden 2. güveneceğim dr u buldum. Çok pozitif sevimli bir dr. Oda özel hastanede. İstanbulda devlete gitmek gerçekten zor düşün idrar kayboldu allah korusun bebekler bile kaybolur testler pahalı gelince devlette yaptırmak istedim.
haaa anladim senin esas doktorun ozelde ve dogum yaptiracak olan doktor.
bu doktora test icin gittin,o zaman takma kafana bosver.
konusma lan testi yap sen deseydin :))))))))))))))))))))))))
ya aslında bünye meselesi ben kızımda urfada görev yapıyoduk allahım haftada çiğ köfte aşeriyodum ölüyodum yerken sadece kızımda kabızlık çok oldu allah hayırlısını verir inşallah aslında çok incelemicen çok sakınılan göze çöp düşüyo allah verirse her şekilde verir yeterki sağlıklı yavrularımız olsunbende tam bilmiyorum ama evde kedi köpek besleyen insanlara herhalde bir mikrop geçiyor buda düşüğe neden oluyor. Bu çiğ et salam sosis yememekte hamilelikte bu nedenle. Onlardada herhalde bu mikroptan olabiliyor.
üzerine adet görmüşsündür öle olan çokslmmmm dün doktora gittik 9,5 hafta olması gereken bebişimiz 11 haftalık çıktı doktor çok normal bi durum dedi ama kafamda soru işareti oluştu tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim ayrıca da internette örnek hamileler için beslenme listesini inceledim yazılan bir günlük liste benim iki günlük öğünüm nerdeyse sizde durumlar nasıl?
süpersin :))) valla adam beni camdan atardı saçlarınıda yana tarayıp yapıştırmış gıcık
ayy vicik vicik ...takma kafana canim bosver testi yaptirdin dimi,sonuclara bak sen.insallah sonuclar iyi gelir
ya aslında bünye meselesi ben kızımda urfada görev yapıyoduk allahım haftada çiğ köfte aşeriyodum ölüyodum yerken sadece kızımda kabızlık çok oldu allah hayırlısını verir inşallah aslında çok incelemicen çok sakınılan göze çöp düşüyo allah verirse her şekilde verir yeterki sağlıklı yavrularımız olsun
üzerine adet görmüşsündür öle olan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?