bende koydum resmimizi :kedi:
slm kızlar yürüyüşe gittim çünki kızı okuldan almak zorundayım kocam görvde asker eşiyim sorumluluğum çok yani kanamamda olsa ayakta durmak zorundayım gurbetteyim çünki evde bişey kalmamıştı canım ıspanaklı börek istedi gittim sldım ysptım valla anenemin yanında olmasını okadar isterdimki hamileyken kocalar kendi derdinden hiç anlamıyo seni hoş anlasada ne yapabilirki börek yapcak hali yok ya benim hazır gıda aşermem lazım sanırım marketten alıp gelecek:))))) neyse kızlar ayağımı uzattım az yoruldum sırtım ağrıdı ayakta durmaktan az uzanam çamaşır asacam öpüyorum herkeziii
hheee bide kız çocuğunuz olacaksa anneyi kıskanır eziyet edermiş bulantı falan oğlansa anneyi severmişş bulantı falan olmazmış benimde içime oğlum olcak gibi geliyo yarın doktora gidicem hayırlı haberlerle gelirim inşallah
slm kızlar yürüyüşe gittim çünki kızı okuldan almak zorundayım kocam görvde asker eşiyim sorumluluğum çok yani kanamamda olsa ayakta durmak zorundayım gurbetteyim çünki evde bişey kalmamıştı canım ıspanaklı börek istedi gittim sldım ysptım valla anenemin yanında olmasını okadar isterdimki hamileyken kocalar kendi derdinden hiç anlamıyo seni hoş anlasada ne yapabilirki börek yapcak hali yok ya benim hazır gıda aşermem lazım sanırım marketten alıp gelecek:))))) neyse kızlar ayağımı uzattım az yoruldum sırtım ağrıdı ayakta durmaktan az uzanam çamaşır asacam öpüyorum herkeziii
hheee bide kız çocuğunuz olacaksa anneyi kıskanır eziyet edermiş bulantı falan oğlansa anneyi severmişş bulantı falan olmazmış benimde içime oğlum olcak gibi geliyo yarın doktora gidicem hayırlı haberlerle gelirim inşallah
selamlar,
az önce siteye üye oldum.
Allah kısmet ederse Haziran annesi olucam
hatta mayıs bile olabilir.
yaş:34, SAT 28 ağustos, tahmini doğum tarihi 4 haziran, hamile kaldığım kilo 61.
bebeğimin pıt pıtları duyuldu, 21 kasımda 2'li test hayırlısıyla. şu 10+1'iz. opuyorumnanaktan
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin
sağlıkla kucaklarsın umarım
iyi yapmısın daemon gelsin listeye alır seniii...
iyi sayılırız sinem kusup duruyoruz işte :)sen nasılsınnnn
çok teşekkürler sizler için de aynı güzel dilekleri diliyorum,
bir itiraf sizi bir süredir takip edip yazılarınızı okuyordum.
neden üye olmuyorum dedim.
aynı dönemlerden geçiyoruz, aynı üzüntüler, aynı sevinçler, aynı evhamlar, aynı endişeler, aynı mutluluklar.
benim de söyleyecek bişeylerim olur belki dedim.
Şimdi listenize alırsnız aranızdayım.
TEKRAR
HOŞBULDUK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?